Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 11:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3080 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 103  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Sába

Reputace: +992
Magor mi říká rodina, v práci jsme dobrá parta tak nanejvýš blázen.

To víš Pando, nějak máme tendenci před pěknejma ženskejma předvádět. Nemůžem si pomoct. :mrgreen:

Hodnocení: 0
pát 11.01.2013, 00:02

(David)

pestrá strava dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny pozor kouše!
Reputace: +107
Petr píše:

To víš Pando, nějak máme tendenci před pěknejma ženskejma předvádět. Nemůžem si pomoct. :mrgreen:

Je fakt, ze je tu vlakno o preziti v extremnich podminkach a tam by to melo patrit.

Psychologicke studie potvrzuji, ze muz je efektivnejsi ve spolecnosti zen. Ma tendence se predvadet a konecne vytvari nejakou cinnost :-D

"Kde je vůle, tam je i cesta." -- Gaston Rébuffat

"In necessariis unitas, in dubiis libertas, in omnibus caritas."

+Cef, +Lenuška, +Petr Hodnocení: +3
pát 11.01.2013, 00:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Jj, ale však on nám to Panda zase přesune, trochu na to hřešíme. :)

pát 11.01.2013, 00:35

(Mirek, admin)

Reputace: +1726
grr :mad:

Známe, zas přestanete psát úplně, protože to už nenajdete (jako Meditace). ... Nebo .. jste přestali psát proto, protože vás to baví jenom u Sáby.

To je jako nakýblovat se někomu do bytu a tam mu vykecávat a vykecávat.

pát 11.01.2013, 00:38
Profil Zobrazit autorovy stránky

Panda píše:
.. jste přestali psát proto, protože vás to baví jenom u Sáby.

:mrgreen: říkejte mi vtírko :-D

pát 11.01.2013, 00:59

hajes píše:
... me vetsinou rikaji magor co se zabije nebo v pripade me byvale zavodni kariery na kolech...titul "bezmozek"

Jo co obvykle nikdo nerozdejchá, je že lezu do hor sám. Když řeknu že jsou lidi co sami přejeli Grónsko na lyžích tak začnou něco o magorech a nedokážou souvisle hovořit.

+hajes Hodnocení: +1
pát 11.01.2013, 01:39

(David)

Petr píše:
hajes píše:
... me vetsinou rikaji magor co se zabije nebo v pripade me byvale zavodni kariery na kolech...titul "bezmozek"

Jo co obvykle nikdo nerozdejchá, je že lezu do hor sám. Když řeknu že jsou lidi co sami přejeli Grónsko na lyžích tak začnou něco o magorech a nedokážou souvisle hovořit.

mam to stejne :-D je to takova romantika kdyz se musis sam o sebe postarat a necekat na pomoc jinych. pak se naucis nedelat howadiny. A kdyz uz se nahodou neco stane, tak vis jak prezit.

pát 11.01.2013, 10:01

Reputace: +443
Jen sem lezte, aspoň tu mám živo ;-) :heart:

Petře, Hajesi, manželky s váma nechcou horolezit a bivakovat v mínus třiceti? Nebo se nechcete s ženskou otravovat vy, proto radši samotářsky? :-) Ale přeci se říká, ve dvou se to lépe táhne :mrgreen:

pát 11.01.2013, 10:12

hajes píše:
mam to stejne :-D je to takova romantika kdyz se musis sam o sebe postarat a necekat na pomoc jinych. pak se naucis nedelat howadiny.

Tak nějak. Trochu se to s tou bezpečností přehání, když zvládnou běhat kamzíci bez pomoci tak i lidé.

Kdepak, manželky nechcou. Leda že by to byla dovolená v hotelu se vším komfortem, tam jsme si udělali výlet s rodinou a během toho bych si třeba hodinku lez sám. Ovšem představu romantiky mám asi takovou jako nastínil hajes. Ale ženy nediskriminuju, když to zvládnou jezdím s nima do kopců taky. Některý zvládnou téměř to co chlapi a narozdíl od nich nemají tendenci podceňovat situaci. I když fyzicky tam rozdíl je, co si budem povídat, vyzkoušeno i při plachtění na moři že žena je půl námořníka. :-D No doma se to moc nezamlouvá, pravda.

To jsou zkrátka ženský, přetvařují se aby chlapa získaly a pak se diví že ho nedokážou předělat.

pát 11.01.2013, 10:33

(David)

Sába píše:
Jen sem lezte, aspoň tu mám živo ;-) :heart:

Petře, Hajesi, manželky s váma nechcou horolezit a bivakovat v mínus třiceti? Nebo se nechcete s ženskou otravovat vy, proto radši samotářsky? :-) Ale přeci se říká, ve dvou se to lépe táhne :mrgreen:

Ja manzelku a nebo zenu nemam. Jak si myslite, ze muzu delat tolik veci naraz a zaroven nemit sponzory ;-)

Zenskych horolezcu je poskromnu. Zeny jsou prilis opatrne pro riskovani a neschopne resit krizove situace. "Kazdy sam za sebe, ale v pripade krize jednota." rekl jeden z mistru. Obcas lozim se sestrou na umele stene nebo jedem do Moravskeho Krasu. Uz se mi parkrat stalo, ze sestra proste uprostred steny zamrzne a nemuze ani nahoru ani dolu. Pomaha pouze lecba sokem. Clovek co me muze zabit na lane, nema v mem tymu co delat. Laska mezi horolezci je pevne spoutana lanem. Oboustranna duvera a schopnost reseni krizovych situaci je zakladni podminkou pro horolezectvi.

Jiz stari namornici vedeli, ze zena na palube je nestesti. Nic ve zlem. Jsou veci kam zeny nepatri.

Dalsi priklady jsou motorsport, sjezd na horskych kolech. V autech jsem nepotkal zadnou zenu a na kole jich bylo par a to byli spis babochlapi jak se rika na Morave.

Neberte to jako narazky na zenske pohlavi. To je proste fakt, proto neni videt moc zen v extremnich sportech. Ale kdyz uz ano, tak jsou lepsi jak chlapi.

pát 11.01.2013, 10:37

(Lenka)

Reputace: +839
Sábi, doufám, že v tom horolezení a bivakování ve sněhu nezapadne má rada (:-) :
zapomněla jsem zmínit, že nemusíš čekat se zelenými čerstvými rostlinkami na jaro. Já si pěstuju na parapetu plno čerstvého zeleného. Stačí vymyté misky od masa, které nemají dírky, do nich složit papírové kuch. utěrky, nasypat semínka všeho možného, a dvakrát denně kropit.
Začínala jsem s jedním parapetem kdysi, dnes mám obložená všechna okna. Nejlevnější salátky a zelené na šťavení, a taky nejčerstvější.
Semínka se mi osvědčily kupovat tady: http://www.rostliny-semena.cz/cz/zdrave ... nakliceni/
Nenech se zlákat nějakými sety na klíčení. Absolutní hovadinka. Vaničky od ovoce a masa to spraví.
Kdybys chtěla pěstovat víc, na ju tubce je plno videí, hlavně v aj, ale je dobře rozumět.
Těch čerstvých zelených částí stačí denně hrst, pokud nešťavíš jako já.... :hyper:

pát 11.01.2013, 10:38

(David)

Petr píše:
hajes píše:
mam to stejne :-D je to takova romantika kdyz se musis sam o sebe postarat a necekat na pomoc jinych. pak se naucis nedelat howadiny.

Tak nějak. Trochu se to s tou bezpečností přehání, když zvládnou běhat kamzíci bez pomoci tak i lidé.

Kdepak, manželky nechcou. Leda že by to byla dovolená v hotelu se vším komfortem, tam jsme si udělali výlet s rodinou a během toho bych si třeba hodinku lez sám. Ovšem představu romantiky mám asi takovou jako nastínil hajes. Ale ženy nediskriminuju, když to zvládnou jezdím s nima do kopců taky. Některý zvládnou téměř to co chlapi a narozdíl od nich nemají tendenci podceňovat situaci. I když fyzicky tam rozdíl je, co si budem povídat, vyzkoušeno i při plachtění na moři že žena je půl námořníka. :-D No doma se to moc nezamlouvá, pravda.

To jsou zkrátka ženský, přetvařují se aby chlapa získaly a pak se diví že ho nedokážou předělat.

Jo to mi rika kamaradka. Pristi rok jedu s tebou do Dolomit na ferraty. Tak jsem ji povykladal o 5* hotelu v kterem spime a bylo po vyletu do Dolomit ;-) Holt spani vedle auta na parkovisti nebo vysoko v horach pod sirim nebem a chozeni na WC mezi zvirata je 5* komfort co zeny jaksi nechapou.

pát 11.01.2013, 10:41

Petr píše:

teď si nás úplně odhadl :-) . Ono je to zprvu asi lákavý, dobrodružný, ale po čase se omrzí utírat si zadek lopouchem a umývat se ve studené vodě v řece :-D

Davide, třeba jednou na tu správnou adrenalinovou ženskou natrefíš :-)

Leni, díky za tipy :heart: . Prostuduju. Ehmmm, sety na klíčení už jsem se nechala zlákat, mám i klíčící misku. Ono se to v tom hezky proplachuje.

pát 11.01.2013, 10:48

Leni, zírám na tu stránku. Netušila jsem, že se může klíčit rukola, řepa, zelí 8-o .... A to jsem si myslela, jaký jsem v klíčení profík, když klíčím mungo a různé mixy :innocent: . Tak to si hned objednám a budu klíčit a šťavit ve velkým. Doteď jsem klíčky jen jedla, nešťavila. Ale tuším, že budou pěkně hořký ;-)

pát 11.01.2013, 10:54

hajes píše:
"Kazdy sam za sebe, ale v pripade krize jednota." rekl jeden z mistru.
To bohužel někteří nechápou. Přečtou si Pavlíčka a myslí si že jednota musí být neustále. S takovýma nikam nejezdit, jsou jen přítěží.

hajes píše:
Clovek co me muze zabit na lane, nema v mem tymu co delat.
Tak nějak, věřím i když mám vyzkoušený jen na ledovci co je to může být za průšvih mít někoho takovýho navázanýho

hajes píše:
Jiz stari namornici vedeli, ze zena na palube je nestesti. Nic ve zlem. Jsou veci kam zeny nepatri.
No měl jsem tu čest závodit s Veronikou Fenclovou jako soupeřkou za kormidlem a musím říct že měla větší koule než my. Letos se taky účastnila olympiády.

hajes píše:
Dalsi priklady jsou motorsport, sjezd na horskych kolech. V autech jsem nepotkal zadnou zenu a na kole jich bylo par a to byli spis babochlapi jak se rika na Morave.
V Čechách říkáme chlapyně. :lol: Měli jsme jednu takovou na palubě. Jeden starý námořník se na její adresu vyjádřil: "Zažil jsem už ledacos, ale tohle ještě ne. Ta ženská je chlap."

pát 11.01.2013, 11:06

(David)

Petr píše:
hajes píše:
"Kazdy sam za sebe, ale v pripade krize jednota." rekl jeden z mistru.
To bohužel někteří nechápou. Přečtou si Pavlíčka a myslí si že jednota musí být neustále. S takovýma nikam nejezdit, jsou jen přítěží.

jj nerad taham sebou dva batohy. kazde stado je tak silne jako jeho nejslabsi clen.

To mi pripomina kamarada co v hospode potkal mistni cestovatele co mu rekli vse o jejich cestach. On, ze to chce zkusit a jede se mnou do Vysokych Tater. Konec sezony, nahore snih. Lezl jsem na Rysy. On porad, ze jde se mnou. Zpatky samotneho jsem ho uz nepustil, tak dostal aspon muj cepin kdyz nemel macky.

Vysledek viz. obrazek a cesta co trva normalne 4h nahoru napr. trvala 6h. Uz se mnou vickrat nepujde rikal :-D

http://hajes.org/gallery3/index.php/sk/ ... IMG_6489_e

ale zase diky nemu jsem dostal za odmenu nadherne fotky do fotobank.

http://hajes.org/gallery3/index.php/sk/ ... IMG_6512_e

tatransky tibet

http://hajes.org/gallery3/index.php/sk/ ... IMG_6493_e
http://hajes.org/gallery3/index.php/sk/ ... IMG_6494_e

pát 11.01.2013, 11:16

Hezký! Vážně Tibet, hehe, vlaječky. S tím baťohem se mi to stalo právě už vícekrát. Lepší sám než někoho táhnout, nejsem pečovatelka.

pát 11.01.2013, 11:20

(David)

Petr píše:
Hezký! Vážně Tibet, hehe, vlaječky. S tím baťohem se mi to stalo právě už vícekrát. Lepší sám než někoho táhnout, nejsem pečovatelka.

Rikaji tomu "Slobodne kralovsto Rysy". Rikam slecne na Chate pod Rysy. "Tady je klid, tady bych chtel bydlet." Ona, to nechtejte. V sezone je to tady jak na dalnici, turista za turistou a neda se predbihat na ceste nahoru ani dolu.

pát 11.01.2013, 11:24

Petře, Davide, tak mě napadá, zda byste za manželku radši "chlapyni", která s vámi bude lézt nebo jemnou ženštinu, která na vás doma s láskou počká a namasíruje unavené nohy :-D

pát 11.01.2013, 11:27

Reputace: +1217
Petr píše:

Priznavam dobrovolne a bez muceni ze jsem mel cely zivot horolezce taky za magory, ale uz to mam dneska vsecko jinak a rozumim jim (aspon myslim).
(je zvlastni ze nam Buh predhazuje do cesty lidicky, o kterych si musite poopravit treba i celozivotni mineni, uz jste si toho nekdy vsimli ?):).
Pust je pmn hodne podobna disciplina a kdyz vidim co jsou horalove za svobodo-milovne duse zjistuju, ze mame hodne spolecnyho.
Ikdyz jsem ve srovnani s nima nesportovec svobody si cenim nade vsecko.
Ne te nezrizene kde se leze nahoru po zadech druhych lidicek, ale te prave, kdyz nekam vypadnu a ridim si svuj zivot uplne sam (samoze jen v ramci Boziho ramce a uplna neomezena svoboda je vicemene jenom ma iluze).
Z duse nenavidim situace, kdy me ma nekdo "v hrsti" a musim cekat na jeho rozhodnuti, nemuzu to nijak ovlivnit, to jsem nepricetnej (kor kdyz vidim jednoduchy primy reseni) :).
Zivnost (OSVC) bylo tudiz pro me doslovnym vysvobozenim, nesnesu nad sebou ani pidi-sefa, kdyz jsem presvedceny o tom ze blaboli a ja se mam tvarit ze ma pravdu jen abych dostal 14-ho kazdy mesic plny sacek:).

Naposledy upravil Cef dne pát 11.01.2013, 11:42, celkově upraveno 1

+Petr, +hajes Hodnocení: +2
pát 11.01.2013, 11:35

(ABCD-a)

Reputace: +830
mám kamaráda co leze... před 3 roky zvládl s přtelkyni Kilimanjáro, dva roky zpět mont blanc jen s klukama a naposledy Elbrus
to je přesně ten co mě táhl na kole na Kvildu a co jsem ho v hospodě ani neměla sílu něčím majznout protože jsem trubka ženská netušila co mě s nima čeká :lol:

pát 11.01.2013, 11:36

Sába píše:
Petře, Davide, tak mě napadá, zda byste za manželku radši "chlapyni", která s vámi bude lézt nebo jemnou ženštinu, která na vás doma s láskou počká a namasíruje unavené nohy :-D

Chlapyni určitě ne ale ani ne rozmazlenou pohodlnou. To není přesný, nemyslím že žena musí být zákonitě chlapyně aby mohla lézt nebo plachtit. Třeba fenclová je ženská. (i když má "koule" jako chlap) Ale některý se chovají jako chlapy a když příjde krize tak stejně spanikaří.

pát 11.01.2013, 11:36

(David)

Sába píše:

Jestli znate neznou lasky plnou zenstinu co bude cekat mesice ci leta az se vratim z cest po svete nebo zvladne zit v teroru, ze nepreziju jeden ze zavodu v aute, tak mi dejte prosim Vas vedet ;-)

Jinak do hor jsou kamaradi. Chlapyne patri metrosexualum ;-)

Priroda je o opacich. Kruh uzavren. Nemuzete mit preci dve stejne casti kruhu, ty do sebe nezapadaji ;-)

+Cef, +Petr Hodnocení: +2
pát 11.01.2013, 11:38

ABCD píše:
mám kamaráda co leze... před 3 roky zvládl s přtelkyni Kilimanjáro, dva roky zpět mont blanc jen s klukama a naposledy Elbrus
to je přesně ten co mě táhl na kole na Kvildu a co jsem ho v hospodě ani neměla sílu něčím majznout protože jsem trubka ženská netušila co mě s nima čeká :lol:

On by na tebe počkal v hospodě i kdybys mu nestačila.

pát 11.01.2013, 11:40

Reputace: +1217
Panda píše:
grr :mad:

Známe, zas přestanete psát úplně, protože to už nenajdete (jako Meditace). ... Nebo .. jste přestali psát proto, protože vás to baví jenom u Sáby.

Na druhe strane co chces nakecat dal okolo meditaci ?
Podstatny jsme rekli pro zacatecnika a kazdy musi praktikovat sam a zkusit ktera metoda mu sedi:).
Nehlede na to ze se povazuju v tomto ohledu prave za zacatecnika a neminim se tvarit ze nekoho poucuju:)..

+logos Hodnocení: +1
pát 11.01.2013, 11:41

(ABCD-a)

zasadn věc je ta že at si ženská nebo chlap jak si zvykneš na to že si organizuje svůj volný čas sama nebo sám težko se ti přeorientuje zpět na to že je tam ještě někdo druhý... je to vždy otázka priorit... :-)

pát 11.01.2013, 11:44

(David)

Cef píše:
Petr píše:

Priznavam dobrovolne a bez muceni ze jsem mel cely zivot horolezce taky za magory, ale uz to mam dneska vsecko jinak a rozumim jim (aspon myslim).
(je zvlastni ze nam Buh predhazuje do cesty lidicky, o kterych si musite poopravit treba i celozivotni mineni, uz jste si toho nekdy vsimli ?):).
Pust je pmn hodne podobna disciplina a kdyz vidim co jsou horalove za svobodo-milovne duse zjistuju, ze mame hodne spolecnyho.
Ikdyz jsem ve srovnani s nima nesportovec svobody si cenim nade vsecko.
Ne te nezrizene kde se leze nahoru po zadech druhych lidicek, ale te prave, kdyz nekam vypadnu a ridim si svuj zivot uplne sam (samoze jen v ramci Boziho rance a uplna neomezena svoboda je vicemene jenom ma iluze).
Z duse nenavidim situace, kdy me ma nekdo "v hrsti" a musim cekat na jeho rozhodnuti, nemuzu to nijak ovlivnit, to jsem nepricetnej (kor kdyz vidim jednoduchy primy reseni) :).
Zivnost (OSVC) bylo tudiz pro me doslovnym vysvobozenim, nesnesu nad sebou ani pidi-sefa, kdyz jsem presvedceny o tom ze blaboli a ja se mam tvarit ze ma pravdu jen abych dostal 14-ho kazdy mesic plny sacek:).

OSVC jsem delal v CR pul roku. Pripadne mi to jeste horsi jako pracovni pomer.

V praci jsi otrokem sefa, ale po 8h mu reknes polib mi jdu domu a musi ti zaplatit. Prescasy nedelam a kdyz se jim to nelibi at si pr... polibi.

OSVC jsi otrok zakazniku i kdyz si casem muzes vybirat nemuzes rict ne pokud chces mit na zivobyti. co se tyce platu, kdy dostanu plat me netrapi. ale doba splatnosti faktur v cr 3 mesice az nikdy neni pro me moc financni nezavislost. rad jsem delal pro rakousko, svycarsko. odevzdas vykresy, mas druhy den penize. ale tech firem je malo. dalsi prusvih, aspon v mem oboru byl 6 mesicu delas 300h mesicne, cumis do pc a nevidis rodinu, sport. pak nemas treba rok do ceho pichnout.

takze asi tak. pracovni pomer je porad mensi zlo pro me a bohuzel muj business s akciemi a komoditami je jiz dnes mrtvy. to byla jedina hra co me bavila a zaroven nevyzadovala moc casu a jeste vydelavala.

pát 11.01.2013, 11:45

(David)

Sába píše:
Petr píše:

teď si nás úplně odhadl :-) . Ono je to zprvu asi lákavý, dobrodružný, ale po čase se omrzí utírat si zadek lopouchem a umývat se ve studené vodě v řece :-D

Davide, třeba jednou na tu správnou adrenalinovou ženskou natrefíš :-)

Leni, díky za tipy :heart: . Prostuduju. Ehmmm, sety na klíčení už jsem se nechala zlákat, mám i klíčící misku. Ono se to v tom hezky proplachuje.

Jo az prijde cas, tak zase na nekoho narazim. Priroda ti vzdy nekoho nastavi do cesty.

Horolezci se neumyvaji. Nejlepsi UV filtr a ochranny krem je pot a kozni maz ;-) Samozrejme co neni vystaveno slunecni radiaci se umyvat muze :-D

pát 11.01.2013, 11:48

(ABCD-a)

Citace:
On by na tebe počkal v hospodě i kdybys mu nestačila.

no to počkal, dojela jsem půl hodiny po nich ale to už jsem tu někde psala, že když se mi ten domorodec co jsem ho potkala řekl "odvážná to žena" tak jsem si říkala že je tu asi něco blbě :lol:

+Cef, +hajes Hodnocení: +2
pát 11.01.2013, 11:49

hajes píše:
Jo az prijde cas, tak zase na nekoho narazim. Priroda ti vzdy nekoho nastavi do cesty.

třeba kamzíka? (:-) Ale to už jsme jinde :mrgreen: . No jo, s ženskejma je to složitý a bez nich to taky nejde :-)

pát 11.01.2013, 11:50
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3080 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 103  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]