Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 01:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 424 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: ANTONÍN

Reputace: +1217
ANTONÍN píše:
Máš Cefe nějaké návrhy v návratovce?
Co přidat a co zcela určitě vyloučit?
Jednak uz tu bylo receno dost a zacyklili bysme to to dokola (procitej zpetne) a druhak to samy co Cyrda - uc se s tim pracovat sam, kazdy jsme jinaci:).
Ale kdybys neladoval varene a z mouky a cukry z marmelad a tahal co nejdyl na zelenem a pozdeji rozumne i ovci, neresil bys rychly nabeh vahy.

Ze zeleniny priberes jen velmi pomalu a z ovoce temer vubec (v navratovce).
Vy byste s Karlem potrebovali namixovat a byli oba byste zn. ideal, precti si jaho navratovku a odpovez si sam kde Te bota tlaci.
Presnej navod Ti tu uz nikdo neda. Ucte se kluci ted uz sami ze svych chyb :-).

+ANTONÍN Hodnocení: +1
pát 28.09.2012, 18:47

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
Váha mě zajímá. :idea: Hlavně abych věděl, jestli mám přibrzdit. :-o A evidentně mám. :-[ Myslím si, že to je důležitej ukazatel. ;-)
A k hodinkám. 8-) Kolikrát napíšu snídaně, ale jím třebas až o 11-té hodině. :delicacy:
Největší hlad mě přepadá večer. :evil: :delicacy: To pak si říkám, že sem nešel dřív spát. :study:
Ale myslím si, že večerní zelenina :fruit: (kolem 21-té hodiny, když jdu spát o půlnoci :-x ) neuškodí (snad?). :study:

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

Hodnocení: 0
pát 28.09.2012, 18:53

(Mirek, admin)

Reputace: +1726
ANTONÍN píše:
...Ale myslím si, že večerní zelenina :fruit: (kolem 21-té hodiny, když jdu spát o půlnoci :-x ) neuškodí (snad?). :study:
Zkus si rozdíl - občas nejíst dost dlouho před spaním (třeba od 17 nebo 18h), a všimni si v jakém stavu se ráno probudíš. Myslím že potvrdíš, že nejíst večer znamená kvalitnější a kratší spánek a probuzení s více energií a odpočatější. Poslední jídlo ve 21h je i při usínání ve 24h docela velká zátěž. Přes žaludek sice zelenina projde během asi 2 hodin, ale pak ji tělo ještě mnoho hodin zpracovává.

+ANTONÍN, +Petr Hodnocení: +2
pát 28.09.2012, 19:10
Profil Zobrazit autorovy stránky

Nerozciluj me provokatere jeden:), napsano tu toho mas od vsech dost k tomu. Smytec, bez diskuse:).
--------------
Panda me predbehl a je slusnejsi, tak se uz zdrzim komentare :).

pát 28.09.2012, 19:18

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Cef píše:
... propadl jsi panice ze rychlost je ucelem, ale neva:).
Priste uz vis co s tim udelat, chyybama se clovek uci:). ...

Sociální sugesce a vlastní strach.
Opravdu poušť (nebo u Cefa ve sklepě jak nabízí) pro půst a zvláště návratovku ideální.
A nebo podporující kruh lidí. I když to už taky ovlivňuje.

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

+Cef Hodnocení: +1
pát 28.09.2012, 20:01

Reputace: +443
Panda píše:
Myslím že potvrdíš, že nejíst večer znamená kvalitnější a kratší spánek....

...kratší spánek ano, protože člověka probudí kručení v břiše :lol:

pát 28.09.2012, 20:06

(Mirek, admin)

Reputace: +1726
Sába píše:
Panda píše:

Já mívám naopak tím větší hlad ráno, čím večer více jím. Nejspíš proto, že organismus je zatížený zpracováním jídla, neodpočine si, a unavený člověk má mnohem větší potřebu jídla než odpočatý, protože tím potřebuje kompenzovat nedostatek energie. A také proto, že jídlo dráždí žaludek a ten pak vyžaduje opět další jídlo, vzniká v něm zvyk namísto skutečné potřeby.

+ANTONÍN, +CYRIL Hodnocení: +2
pát 28.09.2012, 20:15
Profil Zobrazit autorovy stránky

(ABCD-a)

Reputace: +830
Citace:
"ANTONÍN"]Váha mě zajímá. :idea: Hlavně abych věděl, jestli mám přibrzdit. :-o A evidentně mám. :-[ Myslím si, že to je důležitej ukazatel. ;-)

a co budeš dělat když ti přes den naběhne váha o 2 - 3 kila oproti tomu co máš usazeno v hlavě že je ta správná váha a budeš vědět že si nesnědl víc než den před tím kdy váha se nehla nebo opačně se propadla :-)hm? uřízneš si ruku abys váhu dle tvého měřítka srovnal? nebo v opačném případě když ti půjde váha dolů pověsíš si na krk závaží?:-)abys tedy na tom ciferníku viděl to co tam vidět chceš? :)

blbost viď? tělo je inteligetní a dokud ho budeš chtít ovládat čísli nebo výpočty nikam se nedostaneš :-))váha je orientační ne to podstatné
nezapomeň že jsou tu další těla ne jen to fyzické a čakry už jsme tu omílali mockrát:-)

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
pát 28.09.2012, 20:56

ABCD píše:
Citace:
"ANTONÍN"]Váha mě zajímá. :idea: Hlavně abych věděl, jestli mám přibrzdit. :-o A evidentně mám. :-[ Myslím si, že to je důležitej ukazatel. ;-)

a co budeš dělat když ti přes den naběhne váha o 2 - 3 kila oproti tomu co máš usazeno v hlavě že je ta správná váha a budeš vědět že si nesnědl víc než den před tím kdy váha se nehla nebo opačně se propadla :-)hm? uřízneš si ruku abys váhu dle tvého měřítka srovnal? nebo v opačném případě když ti půjde váha dolů pověsíš si na krk závaží?:-)abys tedy na tom ciferníku viděl to co tam vidět chceš? :)

blbost viď? tělo je inteligetní a dokud ho budeš chtít ovládat čísli nebo výpočty nikam se nedostaneš :-))váha je orientační ne to podstatné
nezapomeň že jsou tu další těla ne jen to fyzické a čakry už jsme tu omílali mockrát:-)

Pokud budu vědět, že mi šla váha nahoru, aniž bych před tím více jedl (což se mi v posledním půstu stalo :idea: ), tak v současné fázi jsem v situaci, kdy si ruku zcela jistě řezat nebudu (:-) :hyper: . Ale řeknu si, že se konečně tělíčko začalo alespoň občas živit i z jiných než hmotných zdrojů. :clapping:
A to by si měl samozřejmě uvědomit každý, kdo půstuje. :idea:
Je dobře, že se tady tahle otázka nadhodila :sun: . A tak tvrdím, že je váha důležité/zajímavé kritérium. :idea: Aby si člověk uvědomil, jednak že je něco takového možné O:-) (jakpak by to asi hmotařská věda vysvětlila :piqued: -jo už vím, vypil jste moc vody, :lol: tak to je tím. Příště si zapisuju i vodu a moč :mrgreen: .)
A za druhé aby si uvědomil, svoje možnosti :-o a popřípadě činnosti jak k takovému výsledku dospěl :idea: . Aby mohl popřípadě tyhle pozitivní věci zopakovat, nebo negativní vyloučit. :innocent:

A pokud například půjde váha v návratovce pomalu nahoru než u jiných, můžu si říct, že dělám návratovku poctivěji :innocent: , anebo, že nejsem tolik napojen na jiné zdroje energie :sun: .

A pokud zase půjde váha v návratovce dolů :study: , mohu si například říct, že jsem snědl to, co tělo nepotřebovalo a ono to vyloučilo :idea: . A opět je to pro mě inspirace :study: , co jsem předchozí den snědl.

Každopádně si nemyslím, že je správné brát váhu jako DOGMA :remorse: . Ale jako inspiraci. :sun: Každý jsme jiný. ;-) A protože se někdo vymyká standardu, nemusí to znamenat, že je to pro něj zrovna špatné :dance: (ale zároveň i může :nausea: )

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

Naposledy upravil ANTONÍN dne sob 29.09.2012, 07:17, celkově upraveno 1

pát 28.09.2012, 21:32

Mirku, máš samozřejmě pravdu ;-) . Jen je těžký se večer ovládnout...děti v postelích a konečně klid si nějaký jídlo vychutnat.

pát 28.09.2012, 21:33

Sába píše:
Panda píše:

Myslím si, že asi pan režisér Troška prohlásil: „Neznám nic horšího, než jít spát hladovej.“ :lol: :mrgreen: :evil: :remorse:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

pát 28.09.2012, 21:36

Sába píše:
Mirku, máš samozřejmě pravdu ;-) . Jen je těžký se večer ovládnout...děti v postelích a konečně klid si nějaký jídlo vychutnat.

Soucítím s Tebou Sabi a vím o čem hovoříš. :'(
A to mám s posledním půstem jednu moc prima zkušenost. :dance: A to takovou, že už se prakticky vyhýbám TV. :disgust: Dřív si člověk i něco pustil na „ relax“ v bedně :'( a do toho bezvědomé jídlo :fruit: . Naštěstí už bejvávalo.
Vlastně se takovýhle náznaky projevily už po sedmičce. :ok: :clapping:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

+Cef Hodnocení: +1
pát 28.09.2012, 21:42

Tondo, jo jo, TV je mor. Já si radši vždycky brzo vyčistím zuby, protože jídlo po pastě mi nechutná. Ale dřív to bývávalo na denním pořádku, že jsem zobala u telky, nejradši něco sladkého :-[ . I teď ještě občas ujedu, ale nakoupila jsem si Lifefood tyčinky, to mě uspokojí, je to po datlích pěkně sladký.

pát 28.09.2012, 21:50

Mam bednu v loznici a pustim si ji az zalehnu, skouknu serial co si nahravam, nekdy ani to ne a usnu jako spalek.
A v posteli se nezere !:) - jak jednoduche mily Watsone :). Vsecko to sou vymluvy pro vase ulety.
-------------
Pandi neni pravda co rikas, kdyz se nekdy vecer omylem nadlabnu, jim druhy den az treba odpoledne.
Ty ses nakej divnej, nemas tasemnici (nezivis dva ?) :mrgreen:

sob 29.09.2012, 10:17

ANTONÍN píše:
A nebo podporující kruh lidí. I když to už taky ovlivňuje.
Tak, presne, taky dalsi vec blbe.
Pust nepatri pred jasajici publikum, je to ciste nasi osobni veci. Nase ego pak snadno nabyde takovych rozmeru, ze podlehnes sebeklamu ze pro obdiv prihlizejicich zvladnes uplne vsecko.
Neni tomu tak a uz tu zkusenost mas, preju hodne stesti u pristi 21 (40?:-)).

ANTONÍN píše:
Je dobře, že se tady tahle otázka nadhodila . A tak tvrdím, že je váha důležité/zajímavé kritérium. Aby si člověk uvědomil, jednak že je něco takového možné (jakpak by to asi hmotařská věda vysvětlila -jo už vím, vypil jste moc vody, tak to je tím. Příště si zapisuju i vodu a moč .)
To je sileny, to myslis vazne ? A co teplotu, tlak, vysku, obvod v pase a pres svaly ? A co fotobunku a merak sebou vzit na koukani do Slunicka a zapisovat mnozstvi svetla ? :-)
Umyslne prehanim, abys videl absurditu toho co delas:).
Porad zijes Toniku v iluzi, ze upenlivym "vedeckym" sebepozorovanim dosahnes prany. A paradoxne chces jeste pritvrdit a octnout se tomuto cili na hony vzdaleny prave proto, ze o tom porad premyslis, zkoumas to "vedecky" na gramy presne a moc se na to soustredis a upinas.

To je presne to co se Ti tu Abicko snazila sdelit stran sledovani vahy a napochopils ani nahodou.
Proste vidim na vlastni oci, ze nektere zkusenosti a zazitky jsou proste neprenosne a musis k tomu doklopytat v case sam:).
Duveruj hernajs taky trochu svymu Stvoriteli a zahod tu techniku a chemii, co myslis ? :-)

sob 29.09.2012, 10:30

Cef píše:

ANTONÍN píše:
Je dobře, že se tady tahle otázka nadhodila . A tak tvrdím, že je váha důležité/zajímavé kritérium. Aby si člověk uvědomil, jednak že je něco takového možné (jakpak by to asi hmotařská věda vysvětlila -jo už vím, vypil jste moc vody, tak to je tím. Příště si zapisuju i vodu a moč .)
To je sileny, to myslis vazne ? A co teplotu, tlak, vysku, obvod v pase a pres svaly ? A co fotobunku a merak sebou vzit na koukani do Slunicka a zapisovat mnozstvi svetla ? :-)
Umyslne prehanim, abys videl absurditu toho co delas:).
Porad zijes Toniku v iluzi, ze upenlivym "vedeckym" sebepozorovanim dosahnes prany. A paradoxne chces jeste pritvrdit a octnout se tomuto cili na hony vzdaleny prave proto, ze o tom porad premyslis, zkoumas to "vedecky" na gramy presne a moc se na to soustredis a upinas.

To je presne to co se Ti tu Abicko snazila sdelit stran sledovani vahy a napochopils ani nahodou.
Proste vidim na vlastni oci, ze nektere zkusenosti a zazitky jsou proste neprenosne a musis k tomu doklopytat v case sam:).
Duveruj hernajs taky trochu svymu Stvoriteli a zahod tu techniku a chemii, co myslis ? :-)

No právě to v závorce jsem myslel jako absurditu hmotnýho světa 8-) , kterej se zabývá „ověřitelnými“ fakty. Bohužel jsem se špatně vyjádřil a telepatie tak přesně ještě nefunguje. :happy:
Přesto bych váhu absolutně neignoroval. ;-) Vždyť při přechodu na pranickou výživu je to jeden z důležitých ukazatelů. :idea:
A tak jako je v současné společnosti trend odtrhnout hmotné tělo od ostatních těl, :-/ neměli by jsme to dělat ani naopak :?: :!: . Ale chápat se jako komplexní celek (asi?). :study:

Takže díky Cefe, žes to tak rozvedl. :ok: :sun:
A pobavil mě, co by se dalo ještě všechno vymyslet. Zítra jdu kupovat fotobuňku. (:-) :mrgreen:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

sob 29.09.2012, 10:54

(ABCD-a)

Toníku sakra!!!...:-)pořád máš zadek na dvě půlky a jinak tomu nebude dokud budeš dýchat tedy přijímat energii at je to jakkoliv ...a jediným momentálně důležitým patníkem je to ne kolik vážíš nebo kolik přijímáš prány ale zda si zdráv tedy tvé tělo je prosté nemoci ... a na tom se staví dál ... dům se staví od základů né od střechy:-)

+Cef, +Petr Hodnocení: +2
sob 29.09.2012, 11:09

Marno Abicko, mele porad svou jak zaseklej gramafón :mrgreen: ..

sob 29.09.2012, 11:58

(crha karel)

pestrá strava dosažený půst 3 dny
Reputace: +32
Cef píše:
Tak:).
Akorat je z Tebe zblblej Cyrda a trochu i Sabka, u sebe v deniku jsou chudaci zmateny z toho, ze nenabiraji v navratovce :-).
Zahodte vahy a hodinky a jezte az na hlad a ne x-krat denne jako telata s davkovacem nekde v teletniku (snidane/obed/vecere) :) .

Když jsem Františku začínal v červenci se změnou, přizpůsobil jsem stravu a její rytmus biologickým hodinám podle číňanů, předtím jsem jedl kdykoliv jsem měl náznak hladu. Čili moje tělo, než jsem vstoupil do sedmičky si na ten rytmus zvyklo a už třetí den návratovky přicházel hlad v navyklé časy.

sob 29.09.2012, 18:14

Jasne, to chapu, ja se nekdy vyjadruju rychle a primocare, samoze si nemyslim ze bys byl tele, jen Ti chybi zkusenost.
Aspon vidis, ze ne vsecko co je ok v Cine pro Cinana je ok v Evrope pro Evropana.
On ma svoji rejzi, Ty svoje knedliky, on ma svoje uceni, Ty mas svoje uceni (a pusty), nedelat z toho mix je ok, a jist az na hlad.
Do priste urcite srovnas, v klidu Tondo:).

sob 29.09.2012, 19:18

(crha karel)

Tak já myslím, že čínan má stejný vnitřní orgány jako evropané, to, že zdroj je právě od nich je dané historickým vývojem, byli prostě v předstihu. Rada, jíst až na hlad, mně tady nepřipadá právě v souvislosti s biologickými hodinami těla zcela na místě. Oba víme, že jíst večer není dobré, ale většinová populace má samozřejmě hlad právě večer, po celodenním shonu mamonu. Od toho jsem se sice už dávno oprostil, ale hlad mívám taky navečer. Vytváření si určitých rituálů (např. nejíst a nepít po 17h) je myslím tedy na místě. A možná, že to je jeden stupeň schodiště po kterém stoupáme.

ned 30.09.2012, 07:11

(ABCD-a)

CYRIL píše:
Tak já myslím, že čínan má stejný vnitřní orgány jako evropané, to, že zdroj je právě od nich je dané historickým vývojem, byli prostě v předstihu. Rada, jíst až na hlad, mně tady nepřipadá právě v souvislosti s biologickými hodinami těla zcela na místě. Oba víme, že jíst večer není dobré, ale většinová populace má samozřejmě hlad právě večer, po celodenním shonu mamonu. Od toho jsem se sice už dávno oprostil, ale hlad mívám taky navečer. Vytváření si určitých rituálů (např. nejíst a nepít po 17h) je myslím tedy na místě. A možná, že to je jeden stupeň schodiště po kterém stoupáme.

ano číňan má stejné stejné vnitřní orgány ... tady je důležité ale rolizšovat, že číňan má jinou genetiku, vyrostl v jiné kultuře a hlavně na jiné stravě...právě proto když evropan cestuje do těchto destinací nechá se očkovat, protože to co nevadí číňanovi evropana minimálně prožene ... tím chci říct že mají jiné vnitřní prostředí než my:-)
takže neroubovat evropana do číňana ale pěkně po evropsku ...

a říká se že asiaté myslím ty čikmooký žlutý a tmavý- indové získali vědění z védického učení a to pochází od bílá rasy Ariů ... bohužel bílou rasu budeme muset brzo vyhlásit jako ohrožený druh

jinak těch hodin podle ketrých se dá jíst je víc ...např. tatvické, dle ajurvédy, á 3 hodiny, orgánové hodiny ...tady vidíš že každý si může vybrat ale vybírat tak co je nejbližší jeho genetice a místu kdy vyrostl:-) a hlavně po půstech se to pak dost mění někdo má hlad někdo ne podle toho jak mu sviští čakrální systém :-)

ned 30.09.2012, 09:03

(crha karel)

Rozumím, ale mne v této chvíli, zajímají pro účely ryze stravovací, jen ty orgánové, kdy který orgán pracuje, kdy je třeba jej nechat na pokoji. Jsem stoletími formovaný kulturou středoevropskou, plně mi prozatím dostačuje, je na čem stavět a nemá pro mne smysl do ní matlat jiné vlivy.

ned 30.09.2012, 11:40

CYRIL píše:
Rada, jíst až na hlad, mně tady nepřipadá právě v souvislosti s biologickými hodinami těla zcela na místě. Oba víme, že jíst večer není dobré, ale většinová populace má samozřejmě hlad právě večer, po celodenním shonu mamonu. Od toho jsem se sice už dávno oprostil, ale hlad mívám taky navečer. Vytváření si určitých rituálů (např. nejíst a nepít po 17h) je myslím tedy na místě. A možná, že to je jeden stupeň schodiště po kterém stoupáme.
Cyrdo, rikas to dobre, neznamena ze kdyz vetsinova populace naskace do studny a zlame si vaz, ze ho musim tupe nasledovat:).

+CYRIL Hodnocení: +1
ned 30.09.2012, 12:41

Pořád mi tady naskakuje systém vědomého jedení :idea: . (viewtopic.php?f=31&t=180)
Pokud se tahle disciplína zvládne, 8-) měl by být člověk schopen intuitivně vycítit co, kdy a kolik jíst. :idea:

Samozřejmě, že je vhodné nechat orgán v době jeho odpočinku na pokoji :) . Ale kde má člověk garanci, že jsou tyhle hodiny stejné u každého. ;-)
Anebo tady může být nějaký jiný vliv, který způsobí :-o , že se tahle fáze posune, vynechá nebo jinak změní.
A tyhle „anomálie“ si myslím, že by mělo vědomé jedení odstranit. ;-) Ten systém mi připadne geniální a jednoduchý :ok: . Na druhou stranu zvládnout vědomé jedení je pěkná fuška. :innocent:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

ned 30.09.2012, 13:44

Reputace: +992
Antoníne, co celkový pocit po půstu? Nějaký viditelný či lékaři měřitelný zlepšení nemoci?

pon 08.10.2012, 13:36

7. listopadu jdu na vyšetření PET-CT.
Tam se uvidí, že to jde i bez léků. ;-)
Každopádně mám v plánu od neděle 14.10. udělat ještě jeden 7-mi :idea: (nebo i 14-ti denní půst-jak si řekne tělo). Tak aby mi návratovka nezasahovala do vyšetření. Každopádně teď bych chtěl návratovku 8-) (jsa snad lépe poučen) zvládnout a natrénovat- na další jedenadvacítky.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Synátor chraptí, žena chraptí, ale já jsem v pohodě :sun: . Což nebývalo zvykem. Dost často jsem od někoho ze školy něco „chytil“. Takže v tomhle vidím posun. :clapping:
Nádor na krku (hmatný cca 3,5 cm) teď dost intenzivně reaguje i na malé páteční půsty. :dance:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Skvělý je, že jsme si já i moje žena uvědomily, jak málo máme na jídelníčku zeleninu. :-[ Takže jsme v tomhle směru „přitvrdili“. ;-)
V současné době tvořím svoje pravidla pro půst a návratovku :idea: , a chtěl bych je dát do deníčku, tak aby byly inspirací a jasným sdělením pro ostatní nováčky a taky, aby se mohly řádně vyCefovat :-D (pardon, vycepovat). Ale, nějak nestíhám časově, tak uvidíme. :unconcern:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

pon 08.10.2012, 14:00

Reputace: +992
ANTONÍN píše:
Synátor chraptí, žena chraptí, ale já jsem v pohodě :sun: .

Jo to znám. :)

ANTONÍN píše:
V současné době tvořím svoje pravidla pro půst a návratovku :idea: , a chtěl bych je dát do deníčku, tak aby byly inspirací a jasným sdělením pro ostatní nováčky a taky, aby se mohly řádně vyCefovat :-D (pardon, vycepovat).

Jen tak dál. Nezapomeň taky že teď už se nemůžeš srovnávat s nováčky. Co bude fungovat tobě nemusí jim. Však on ti to Cef vyCefuje. :lol: A možná i někteří další. ;-)

pon 08.10.2012, 14:26

Jj, Toniku, klidne si svoje pravidla napis a nekam doma v klidu si je strc do denicku, to je uplne ok a v poradku, dela to tak kazdy pustar ktery dosahl podobne mety jako Ty:-).
Nebudem ale tady jeste vic novackum blbnout hlavy nez je z toho chudaci nafoukly maji uz ted, dohodnuto, ok ? :-)

pon 08.10.2012, 14:41

A jsem znova ,,v tom". :-P
Včera jsem začal s půstem. Tentokrát ,,pouze" 7-mi denním.

Proč 7 dní? :-o
Jednak se chci vrátit zpět a důsledně natrénovat návratovku od ,,sedmičky". :study:
A za druhé budu mít 7.listopadu PET-CT vyšetření. A vzhledem k tomu, že se tam podává kontrastní látka, tak by to v půstu nebylo asi ideální. :disgust:

Jinak hmotnost včera byla 60 kg a dnes ráno 57,6. Úbytek 2,4 kg je dost. 8-o
Přičítám to větší než obvyklé tělesné aktivitě: :idea:
-Nordic walking -cca 10 km
-hodinové lehké cvičení s aktivací meridiánů
-nakládání uhlí -cca 0,5 t

Energie v pohodě a řekl bych, že nemám ani moc hlad. ;-)
Pouze včera před polednem hladový atak a dnes zatím nic. 8-)
Horší jsou chutě a vůně. :'( To už bezpečně rozpoznám rozdíl mezi hladem a chutí.
Včera jsem kupoval v pekárně dětem celozrnné rohlíky do školy, a i když byly v sáčku, tak mě doma vůně pronásledovala téměř půl dne.

Pro tenhle půst jsem si konečně nakoupil destilku. U nás v lékárně za 20 Kč/l.
Přemýšlím, zda by se dala použít i destilka z odvlhčovače? Má s tím někdo zkušenosti? :idea: :?:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

Naposledy upravil ANTONÍN dne stř 31.10.2012, 12:15, celkově upraveno 1

stř 31.10.2012, 11:53
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 424 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]