Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 01:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva

(Mirek, admin)
 Odkaz na příspěvek Levné a zajímavé nákupy

Reputace: +1726
Kde je co zajímavého či levného ke koupi?

Můj žebříček hodnocení marketů (podle běžného ovozelu co mě zajímá) je:

1) Kaufland - v současnosti absolutní špička, nízké ceny a velmi velmi časté akce s velkou slevou
2) Tesco - nízké ceny a dost časté slevové akce
3) Lidl - celkem nízké ceny a časté slevové akce
4) Interspar - většinou rozumné ceny a občas dobré akce
5) Penny - průměrné ceny, ale někdy docela zajímavé akce
6) Albert - průměrné ceny, akce nic moc, ale někdy je něco výhodnější než jinde
7) Globus - spíš vysoké ceny, ale někdy zajímavé věci
8) Billa - vysoké ceny, na výhodnou akci jsem tam nenarazil (asi proto že tam skoro už nechodím)

V Mostě chodíme v sobotu na tržnici a kousek vedle do Rozkvětu k Vientamcům. Často tak narazíme na zajímavé nízké ceny. Např. u Vietnamců bílé hrozny 15 Kč/kg, jablka 9 Kč/kg, jahody 15 Kč/500g, velký ananas 20 Kč, žlutý meloun 15 Kč/kus. Na tržnici bedna žlutých paprik 20 Kč, bedýnka ředkviček 10 Kč, hrušky 4 Kč/kg, třešně 250g vanička za 5 kč, ananasy střední velikosti 3 kč/ks (trhovec už končil, takže výprodej beden s 10 kusy za 30 kč) a zdarma půlka velkého vodního melounu - jen proto, že se trhovci zdál už příliš přešlý, ale po vychlazení v ledničce byl skvělý. Jsou to občasné výhodné nákupy (např. výprodeje), ne běžné ceny - ale on se celý život točí na šťastných náhodách a ne na pravidlech.

Ještě jsme dřív chodili na sobotní mosteckou burzu - často tam prodávali s autem zelináři, např. Vietnamci - no a na konci burzy už tam často něco nechali jen tak volně, protože už to bylo přezrálé a neměli by s tím co dělat, zkazilo by se jim to. Takže jsme občas přišli s bednou akorát zrálých banánů, jindy švestky, brosvke, jablka atd. (vše zdarma). ... Teď nechodíme protože nemáme takovou spotřebu a ta kvanta je problém rychle zpracovat, tak nám to za tu cestu nestojí, raději si koupíme vždy čerstvé.

+ANTONÍN, +bbng Hodnocení: +2
ned 27.05.2012, 07:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
 Odkaz na příspěvek Re: Levné a zajímavé nákupy

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
Mám téměř stejné hodnocení.
U nás na malém městě ale funguje jen Jednota :-? ,a nebo Vietnamské krámky (cca 5 obchodů).
Takže nakupujeme většinou jinde. I když musím říct, že Vietnamští obchodníci se v kamenných obchodech dost snaží a lze tam celkem dobře nakoupit. S ochotným prodavačem a dlouho pracovní dobou. :ok:
Samostatná kapitola jsou nákupy v Německu. :roll:
Bio jogurt za 6 kč tady prostě člověk nesežene. A chuťově se mi to zdálo i lepší. Inu jsme země druhé kategorie.(ale pořád lepší než 3. nebo 4.) :hyper:

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

Hodnocení: 0
stř 29.08.2012, 13:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]