Na hlavní stránku  
Právě je stř 03.12.2025, 23:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Lassie - půst od začátku

Reputace: +29
ANTONÍN píše:
Lassie píše:
Po pročtení různých diskuzí piju během půstu Dobrou vodu, která má z balených vod asi nejmíň minerálních látek a pokud půjdu do delších půstů, tak mám v plánu pořídit si reverzní osmózu.

Ahoj a vítej. :flower:
Je příjemné přivítat dalšího ,,do rodiny". :clapping:
Reverzní osmozu používám už léta- viz. http://breatharian.eu/forum/viewtopic.php?f=15&t=56
Koupit jde už od 1500 Kč a vřele doporučuju. Ideální též do žehličky , parního hrnce, ...
Já si připlatil za měřák a zjistil jsem, že ,,destilka" z RO je čistší než ta od benzíny. :mrgreen: Ta se samozřejmě nepije, ale mě zajímalo porovnání.

Ještě jak píšeš o tom ,,rozumování", tak už Albert Einstein psal, že rozum by měl být služebníkem intuice.
Ale v našem a minulém století je to naopak.
Hodně mi v tomhle pomohlo vědomé jezení o kterém píše pan Werdin. Knížka se dá stáhnout zdarma na úvodní stránce webu.

Ještě k euthyroxu- moje žena též bere euthyrox. A tuhle jí bylo pár dní velice mizerně. Potom si znova přečetla leták od ,,leku" a zjistila, že je nejspíš předávkovaná.
I kvačila k Mudrovi, který jí to potvrdil a razantně snížil dávkování.
Takže pozor, i tímhle lékem se dá předávkovat. Zvláště, když ho člověk potřebuje míń, nebo vůbec. ;-)

Měj se fajn a držím palce. :sun:

Díky za přivítání i za palce :-)

Hodnocení: 0
úte 26.04.2016, 17:51

Reputace: +443
Lassie, jestli muzes dat deti prinejhorsim na pulhodinky k pohadkam a sama si lehnout, to by bylo idealni. Ja sice zastancem televize nejsem, ale taky jsem toho vyuzila, ono se to pro parkrat nezblazni.
Tak drzim moc palce, hura do toho ;-)

úte 26.04.2016, 20:34

Reputace: +1217
Neni to slozity, chce to jen koukat na ty spravny dokumenty (treba pro zacatek Atom 1, 2 a 3 - jelo na CT2, ne na Nove, hehe) a ono se to podda:).
Ale jo, uznavam, to teprv prijde casem, roztridis si pro sebe podsatny / nepodstatny a nepodstatnym se prestanes dal zabyvat, uvidis :).

úte 26.04.2016, 23:04

(ABCD-a)

Reputace: +830
Lassie píše:
To už je na mě nějaký složitý :-) Já spíš uvažuju tak, že když po týdenním půstu budu vychrtlá, zesláblá atd. a nic evidentně pozitivního mi to nepřinese,

Zkus si tuhle větu přečist ještě jednou.... zamysli se ;-)
jak a proč takto programuješ svou mysl.

je úplně jedno co za tím "Já spíš uvažuju tak" .....
nech TO otevřeno ...nepřemýšlej o něčem když ještě nevíš jaký to bude mít výsledek
7 už je poměrně slušný počin ai když se změna neprojeví hned, tak po určité době ty změny uvidíš, jen si je v tom daném momentě přehlédla
a nebo si měla velká očekávání...
očekáváš-li změny nepříjdou nebo příjdou takové, které si čekala nejméně a z naprosto jiné strany ;-)

viz moje poslední 21 ... jak jsem psala půst už celkem nuda a pak na konci půstu hukot z naprosto neočekávané strany... život je zkrátka změna ;-)
otázkou je jak je člověk připraven na změny reagovat

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
stř 27.04.2016, 10:14

ABCD píše:
.. a nebo si měla velká očekávání...
očekáváš-li změny nepříjdou nebo příjdou takové, které si čekala nejméně a z naprosto jiné strany ;-)
Presne, to uz je brutalni program k potencialnimu neuspechu a to je skoda :-) ..
-------------------------------
A zase paralela pres 2000 let stara:) :

"Mt 26,39 Poodešel od nich, padl tváří k zemi a modlil se: „Otče můj, je-li možné, ať mne mine tento kalich; avšak ne jak já chci, ale jak ty chceš.“"

Cize ano, scenar je (na vyjimky) vzdycky tak jak Tatka "nahore" chce, pro to co mi to ma prinest, ne jaky JA mam predstavy, co by mi to prinest melo a jak na chlup presne a jak s tim pak nalozim :) ;-) .

Jednuska se 3 estrellas opet, hehehe :) , vedeli lidicky uz davno co my sprtame ted pomalu cestou :).

stř 27.04.2016, 13:51

Tak mám za sebou první dva dny.

Středa 1.den - dopoledne krásná euforie, důvěra na maximum, odpoledne mě začalo bejt fyzicky blbě (už tak 3 poslední dny předtím jsem měla pocit, že na mě možná něco leze, ale vždycky se to ztratilo), tak teď mě chvílema bolelo v krku a celý odpoledne strašná bolest hlavy a měla jsem pocit, že se mi skrz sliznice v hlavě snaží protlačit nějaký hleny, trochu rýma, ale nic moc, naštěstí tu byla babička na zabavní dětí, tak jsem mohla ležet, celou dobu jsem ale byla v podstatě nadšená a věřila, že to je dobrá součást půstu...usla jsem s dětma

čtvrtek 2. den - ráno mě trochu ještě bolela hlava jinak nic, fyzicky jsem byla v pohodě, hlad jsem neměla včera ani dneska, spíš občas chuť (nasytím se vůněma - třeba miska nakrájený okurky a jablka, božská vůně), zato psychika dneska hrůza, měla jsem po dlouhý době fakt depresivní stav, ale zvládla jsem to a večer se mi zas podařilo překlopit se do stavu důvěry a tu depresi vnímám taky jako součást půstu-prostě přináší to, co má, na co se mám podívat.....

Tak jsem zvědavá na pokračování....

čtv 28.04.2016, 22:39

Na "polohy" se v klidu vyprdni, pac to zadny polohy nejsou, jen se dostavas konecne do nejake rovnovahy, to tak ma uplne kazdy, jako kdyz se strida noc / den (depka / az euforka), uplne normalni dva stavy JEDNOHO byti:).
Zkus se zamyslet kde vlastne SKUTECNE bydlis a proc bys zrovna Ty mela byt vyjimkou z tohoto uzasnyho Vesmiru a tyhle stavy uplne prirozene nezazivala:).

Potom se zamysli, proc zbytecne mrhat energii na "spatny" scenare a pripravovat se na neco co treba ani vubec nanastane.
Dilci neuspech, ci odchylka od Tvych predstav se da doladit kdykoli za pochodu, existuje na to i hezky prislovi "Proc stahovat kalhoty, kdyz brod jeste nevidim":).

pát 29.04.2016, 04:44

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
ABCD píše:

Na tohle je skvělé motivační video:

Miluj svůj život na http://ulozto.cz/xtWUsXye/miluj-svuj-zivot-mp4 a její neméně skvělá kniha ,,Miluj svůj život".

Potom je tady Tajemství (THE SECRET) najdeš na https://www.youtube.com/watch?v=NQ4i26WiqVA

A potom se o těhle věcech zmiňuje pan Werdin. Už jsi ho četla?

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

pát 29.04.2016, 09:44

Toniku, znam lepsi motivacni video, rekl bych i best video (jestli ne nejlepsi, pac k tomu jsme byli stvoreni - rovnez k tvoreni) :).

pát 29.04.2016, 12:35

(Mirek, admin)

Reputace: +1726
Namíchat si kbelík bláta a nacpat se lepkem? To pomůže?

pát 29.04.2016, 15:44
Profil Zobrazit autorovy stránky

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
No nevím.
Znám pár lidí, co makají od rána do večera, ale že by tím měli pozitivní myšlení jsem nezjistil. ;-)

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

pát 29.04.2016, 20:06

ANTONÍN píše:
ABCD píše:

Na tohle je skvělé motivační video:

Miluj svůj život na http://ulozto.cz/xtWUsXye/miluj-svuj-zivot-mp4 a její neméně skvělá kniha ,,Miluj svůj život".

Potom je tady Tajemství (THE SECRET) najdeš na https://www.youtube.com/watch?v=NQ4i26WiqVA

A potom se o těhle věcech zmiňuje pan Werdin. Už jsi ho četla?

Knížku od Werdina jsem zatím nečetla, ale třeba se k tomu dostanu.

Mě zas moc pomáhá Měj rád skutečnost od Byron Katie, je to taková jednoduchá technika zkoumání vlastních myšlenek a vůbec to není o tom snažit se být pozitivní. Naopak je to o přijetí toho, v jaké fázi teď jsem, jaké myšlenky mám ať jsou sebevíc negativní a zkoumání, co se mnou která myšlenka dělá a moje zkušenost je taková, že pak právě přijde pozitivnější pohled na svět sám od sebe. A pro mě je pak mnohem snažší i cokoli dělat, pro něco se rozhodnout a konat, myslím, že řada lidí nekoná, protože jsou tak uvěznění v blbých programech strachu atd., že radši nedělají nic a jen tak přežívají v tom, co znají (a samozřejmě o tom většinou vůbec neví).....aspoň takhle to znám od sebe.

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
pát 29.04.2016, 21:38

3. den PÁTEK
Ráno hned po probuzení mi bylo špatně od žaludku, nakonec jsem vyzvracela nějakou nechutnou hnědozelenou horřkou tekutinu, asi žluč? Trochu jsem se napila a bylo mi blbě dál, tak jsem zkusila doporučení, co jsem vyčetla na pust.cz a vypila litr vody a vyzvracela se, to už byla v podstatě jen voda a dobrý, celej den už mi bylo dobře. Jen jsem dneska měla hlad a strašný chutě, hlavně teď večer.... Tak jsem zvědavá, co přinese zítřek:)

pát 29.04.2016, 21:42

Malo tektin, sledujes vubec moč ve sklence ? Prectes pres ni noviny ? Tmava pruhledna nevadi, to poresi voda navic, ale mlecne zakalena kalna uz vadi:).
Pokud ne a voda nezabira, ukonci a startni opatrnou navratovkou, nema smysl to lamat silou a zvracet, to uz nebyva normalni stav pri pstu, to uz je nasili:).

Znal jsem jednu co tak moc chtela 21, ze nekde v 17-19 dni uz zvracela krev, musela skoncit, neda se svitit 1 nebo 2 dny tehdy pred kyzenym cilem.
Se neda nic delat, zdravi je jen jedno, bude priste:).

pát 29.04.2016, 22:11

ANTONÍN píše:
No nevím.
Znám pár lidí, co makají od rána do večera, ale že by tím měli pozitivní myšlení jsem nezjistil. ;-)

Toniku, s workoholikama pozitivni mysleni natoz pozitivni konani nema co delat:).
Oni se POUZE stvou za hmotou a totalne nepochopili co rikal uz jak Ed. Tomas : "Není trvalého štěstí v žádném z předmětů Světa .. je v nas" ..

Ono to taky chvilku trva nez Ti zapali, ze kazdy kram co si poridis je jenom docasna radost, pomerne brzy skonci a smytec:).
Stves se jen dal za dalsimi kramy, jen hromadis hmotu, vetsi a vetsi hromadu, idealne vetsi hromadu vsemoznych atomu nez maji sousedi, hehehe :-) .
(Ne Ty - mysleno samoze obecne) .

https://www.youtube.com/watch?v=4nVY5RvOjs4

pát 29.04.2016, 22:24

Panda píše:
Namíchat si kbelík bláta a nacpat se lepkem? To pomůže?

Pando ! :-D .. mival jsi lepsi fory:), musis se vic snazit .. proc delas Ty svoje fotecky, komu/cemu to pomuze ? (vracim uder - imperium strike back) :).
Navic kdyby nekdo hypoteticky vypnul elektrinu na celym Globu, kde je mas ? Jaky byly ? Kde a jak se ty dsky budou tocit ? Ha ?

Jenze vim ze Te to tesi a uspokojuje, podobne nekoho jinyho muze tesit postavit rovny zdi a z nich treba dum :-).
Nakonec Ti nezbyde z cehokoli uplacat kbelik cehokoli co ty disky roztoci, Ty jeden Bembelo :D))) .

+Panda Hodnocení: +1
pát 29.04.2016, 22:32

Reputace: +992
Jeden můj spolužák říkal: "Nejradši mám dárky který se rychle opotřebujou nebo spotřebujou. Taková věc má koule. Dostaneš jí, používáš a spotřebuješ. A nehromadí se ti doma." :-D
Takže asi tak s hmotou.

+Cef Hodnocení: +1
pát 29.04.2016, 22:38

A proc myslis ze delam letadylka, hehe, to Te zabavi "na vecny casy", stavis - bavis se, litas - bavis se, rozbijes, zase spravujes - bavis se, zase litas, zase se bavis, a tak porad dokola:).
Mezitim ziskavas netuseny dovednosti s netusenymi materialy (treba uhlikovy kompozity, pevnost ocel, lehkost balsy i min:).
Ne nadarmo z toho stavi Airbusy A320 a vyse :-).

Jj, modelarina (napriklad) ma tezky koule, hehehe :D) .. vubec vsecko co se da vylepsovat a ladit, jakykoli remeslny kumst :) .. to co dnes vetsinovi lidi zel predvadi je jenom to, ze umi nakupovat lip, nebo luxusneji nez sousedi:).
Ale letadylka se taky hromadi, to je jedina vada na krase, obcas nektery po havarce uz nedam do LDN-ky a hned je vyradim :).

pát 29.04.2016, 22:48

To je pravda. Haha letadýlka mají LDN-ku. :lol:

pát 29.04.2016, 23:13

No .. maji, to vymyslel kamos srandista, rika ze je da po havarce do LDN-ky (na pudu), kde cekaji na opravu az je na ne cas :).
Pak pry jim v dilne vyoperuje skalpelem nekrotickou (nabouranou) tkan a nahradi ji novou casti balsy, prebrousi, zapravi novym potahem ci barvou a jde se zase litat :).
Takze asi tak nejak mame /letadly stizeni posukove/ Lecebny Dlouhodobe Nemocnych :).

pát 29.04.2016, 23:22

(ABCD-a)

Petr píše:
Jeden můj spolužák říkal: "Nejradši mám dárky který se rychle opotřebujou nebo spotřebujou. Taková věc má koule. Dostaneš jí, používáš a spotřebuješ. A nehromadí se ti doma." :-D
Takže asi tak s hmotou.

bych to shrnula, že nejlepší dárek je ten, který se dá ihned zožrat :-P
hmotu zožereš a hmotu vy...š :innocent:
vše ostatní už zabírá místo :-P

+Cef, +Petr Hodnocení: +2
sob 30.04.2016, 00:30

:lol: ABCD byla dlouho bez jídla. :lol:

+ANTONÍN Hodnocení: +1
sob 30.04.2016, 08:18

(ABCD-a)

Petr píše:

(:-) :innocent:
no ono to u mě doma tak funguje...v lednici ani ve špajzce není nic čím by se myš udávila, zásoby nevedu, co si koupím to zožeru, co nezožeru, to po dvou dnech vyhodím. Podotýkám většinou ale nic nezbude :lol:
takovej typickej českej chlap by mě nechtěl ... šel by asi najít myš a společně by si to mohli ve špajzce hodit :-D .

sob 30.04.2016, 08:34

ABCD píše:
Petr píše:

no ono to u mě doma tak funguje...v lednici ani ve špajzce není nic čím by se myš udávila, zásoby nevedu, co si koupím to zožeru, co nezožeru, to po dvou dnech vyhodím. Podotýkám většinou ale nic nezbude :lol:
takovej typickej českej chlap by mě nechtěl ... šel by asi najít myš a společně by si to mohli ve špajzce hodit :-D .

Tak dodle by u nás doma neprošlo. ;-)
Přijde synátor ze školy (17-let a 190 cm). A jak nejni aspoň pecen chleba, moh by přijít na řadu táta s mámou. :mrgreen:
A za to riziko mi to nestojí. 8-)

Jinak zrovna dneska jsme na blešáku, kde se zbavujeme nepotřebné hmoty. Skvělá atmosféra, pohodový lidičky. :dance:
Akorát to zatím vypadá, že víc proděláme, než vyděláme. ;-) Moje žena honí módu zásadně bazarovou.

Sem se zas rozplkal do cizího deníčku.
Pardóóóón.

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

sob 30.04.2016, 13:16

ABCD píše:
Petr píše:

Tak jsem fungoval za svobodna. ;-) Potom začala žena zavádět jiné pořádky.

sob 30.04.2016, 13:42

Cef píše:
Malo tektin, sledujes vubec moč ve sklence ? Prectes pres ni noviny ? Tmava pruhledna nevadi, to poresi voda navic, ale mlecne zakalena kalna uz vadi:).
Pokud ne a voda nezabira, ukonci a startni opatrnou navratovkou, nema smysl to lamat silou a zvracet, to uz nebyva normalni stav pri pstu, to uz je nasili:).

Znal jsem jednu co tak moc chtela 21, ze nekde v 17-19 dni uz zvracela krev, musela skoncit, neda se svitit 1 nebo 2 dny tehdy pred kyzenym cilem.
Se neda nic delat, zdravi je jen jedno, bude priste:).

Moč jsem právě měla úplně světlou, to sleduju. Po tom vyzvracení už jsem byla celej den v pohodě a dnešní den taky (jen taková lehounká únava), ale ráno jsem vstala úplně v pohodě. Tak zatím pokračuju :-)

sob 30.04.2016, 21:45

(ABCD-a)

Lassie píše:
Moč jsem právě měla úplně světlou, to sleduju. Po tom vyzvracení už jsem byla celej den v pohodě a dnešní den taky (jen taková lehounká únava), ale ráno jsem vstala úplně v pohodě. Tak zatím pokračuju :-)

:ok: jdi dál :-)
zatím nic nenasvědčuje že by si musela končit ;-)

sob 30.04.2016, 22:08

ANTONÍN píše:
Přijde synátor ze školy (17-let a 190 cm). A jak nejni aspoň pecen chleba, moh by přijít na řadu táta s mámou. :mrgreen:
A za to riziko mi to nestojí. 8-)

Boze ! :D) .. po kom je tak dlouhej Tondo, Ty ses takova rozhledna, nebo zena ? :)
-----------------------------------
Lassie tak to potom jo, pokud se hlidas jsk rikas potom souhlas s Abickem :-).

ned 01.05.2016, 14:29

;-)
Žena 180, já 185 tchán 185 švára 185.
Nejmenší z pokrevního rodu je prababička=165. Ale její manžel měl taky 185.
Žádní trpajzlíci nejsme. :mrgreen:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

ned 01.05.2016, 16:53

5.-7. den Tak mám poslední den půstu a od toho zvracení ráno v pátek je to v pohodě, jen lehounká únava a teda šílený chutě (rodina kolem mě pořád něco jí, tak aspoň hltám vůně-už i kluci mi nosí jídlo, ať si aspoň přivoním :-) . Ale hlad nemám a fyzicky i psychicky klid. Nemůžu uvěřit, že to je fakt pravda, kdyby mi tohle někdo řekl před 3 měsícema, tak bych si klepala na hlavu :) Děkuju vám všem za podporu!

A jsem zvědavá na návratovku, na zítra mám rajčátka a papriku, už se těším na snídani. Po 3 mi to strašně chutnalo, i kluci ujídali. A pak přidám napařenou brokolici.....ovoce plánuju až třetí den.Bojím se těch chutí, teď to bude teprve nápor na vůli :mrgreen:

úte 03.05.2016, 18:49
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 163 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]