Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 01:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: Antibiotika Růže a půst

Reputace: +830
Pěťo má to souvislost s Galaktickým rokem ;-)

Hodnocení: 0
pát 31.07.2015, 13:54

Reputace: +992
Asi jo.
Matematický konstanty platí pro celý vesmír a eulerovo číslo 2,72 je základní konstantou tak jako zlatý řez nebo pí.

pát 31.07.2015, 14:20

(Martin)

bezlepková strava křesťan
Reputace: +10
Ahoj, tak jak dopadá tvůj boj s růží? Já budu mít 7.den v pondělí. :-)

pát 31.07.2015, 14:29

Reputace: +141
To sa Vám to pôstuje, keď máte Mesiac v úplňku :ok:
http://prvopodstata.blog.cz/1507/31-07-2015-bude-magicky-modry-uplnek

+domorodec Hodnocení: +1
pát 31.07.2015, 14:45

(Martin)

To ani nevím toto :lol:

pát 31.07.2015, 14:49

Reputace: +1217
Nene, Peto, prehraj si jeste jednou dokument "Okem Boha Hora - Sakkara krystalovy komplex" kde dostanes odpoved na to proc 15:).
14 vchodu do Sakkary bylo falesnych, 1 (15-ty) pravy:).
Ucednik musel projit stresujicim slouporadim 2x 20 (40) sloupu, kde nepripraveny, nebo necisty (myslenim, umysly) neprosel a psychicky se hroutil:).
To same 40 pust, malokdo kdo se tim chce jen chlubit pripadne to zpenezit dal "projde" a se zlou se potaze, proste odpadne driv anebo si zadela na jiny karmicky potize)

1-ka je jasna (jeden Buh, Vesmir),
3-ka taky (trojjediny Buh Otec-stvoritel, Syn-clovek k obrazu Bozimu, Duch Svaty-informace obsazena uplne vsude, dal mas trojsten - zakladni platonske /nejstabilnejsi/ teleso, proc asi je zakladni strukturou Vesmiru a je na starych kresbach na pyramidach a ne vyskrabana, ale jakoby vypalena laserem - z dnesniho pohledu)

7-ka je taky jasna, hodne frekventovane cislo v historii, mame 7 caker, ze .. jeji nasobek 21, dalsi "magicke" cislo vyskytujici se ve Vesmiru uplne vsude, zase nasobek 7*3, mimochodem stabilni teplota v pyramidach v "kralovskych" komorach atd, atd.

Cize bych tam nehledal ani tak (pravidelne se opakujici) matematiku, jako spis symboliku, a to hojne se vyskytujici v historii starych uceni apod.:).
Vsak to tam Pavel pise, doby pustu jsou stanovene na zaklade letitych zkusenosti starych ucencu, nebo tak nejak :-).
Se priznam ze ta 15 a 40 mi dlouho lezela taky v hlave, nez jsem nahlidl vic dokumentu o egypte, Nassima a pod.

http://www.breatharian.eu/clanky/okembo ... hp#sakkara
Citace:
Velkolepou galerii tvoří 48 sloupů. Jejich esoterický tvar odpovídá tvaru lidské DNA. 20 párů sloupů, těsně stojících u stěn, je nastaveno po směru slunečního svitu, na energetické ose dvojité spirály molekul. 4 páry sloupů v příčné hale na konci symbolizují dodatečnou kapacitu, která odděluje člověka od zvířete a umožňuje mu shromažďovat, analyzovat a získávat informace.

+baz, +domorodec Hodnocení: +2
pát 31.07.2015, 16:27

jao píše:
To sa Vám to pôstuje, keď máte Mesiac v úplňku :ok:
http://prvopodstata.blog.cz/1507/31-07-2015-bude-magicky-modry-uplnek

Citace:
....byl bych rád, kdyby nějaký vědec či kvákal vysvětlil možnost 2 úplňků během jednoho měsíce.....
Si dela prdel, nebo fakt nevi ? :D) .. https://cs.wikipedia.org/wiki/M%C4%9Bs%C3%ADc

pát 31.07.2015, 16:42

(Martin)

Tedy ty si dáváš práci s tím vším :)

pát 31.07.2015, 16:52

I prd velebnosti:) .. jen preletim ocima a kdyz mi neco nesedi uz vim kam sahnout pro jiny kdo jeste neznaji, to je cely:).
Sekvencni pamet, zadny zbytecny detaily, jen ramce, zadna drina s tim, klidek:).
A taky opakovani matka moudrosti, ze jo, tudiz opacko nikdy nemuze zaskodit :).

pát 31.07.2015, 16:58

Reputace: +21
Ahoj Domorodče :)

Tak v prvé řadě, není to boj :) Přišla mi informace že něco je špatně, tu jsem ocenil a později díky lidem zde a hlavně díky informaci od ABCD i pochopil. Takže teď dělám hlavně věci k nápravě aby taková informace mohla odejít a nemusela se už vrátit. To jak budu úspěšný ukáže čas.

Teď k samotnému průběhu. Měl jsem antibiotika Ospen 1500 tedy nejsilnější. Předtím jsem dostal injekci v nemocnici asi 4 den po projevení příčin. Antibiotika jsem vyzobal během 10 dní a dvě tabletky mi zbyly. Zbyly proto, že kamarádovi se narodila dcera a tak byla malá oslava. Vypil jsem asi 3-4 malé piva a nějaký ten birrel ale byli jsme venku do 3:30. A druhý den huráááá a noha zase začala pálit. :) Nicméně stravu jsem už asi týden držel velice lehkou, žádné maso, spousty zeleniny a ovoce. Cítil jsem se dobře a tak po dalších dvou dnech jsem najel na půst. Dnes jsem na 6 dni, po růži ani vidu ani slechu. Dnes ráno jsem zjistil, že se cítím lépe a mám více energie než některé běžné dny (strašné zjištění :D :D ). No a zítra je sedmý den, tedy dle mého plánu konec. Ale jelikož jsem tvrdohlavý a zvědavý tvor, tak to taky poslední den být nemusí. Díky tomu týdnu příprav mě celkem překvapilo jak si umím odříkat věci jako pizza nebo různé podobné věci. Jsem přesvědčen že návrat zvládnu čistě a to snad bude základ odstranění problému. 15ku nebo 21ku plánuji na pozdní podzim. (ano nejedu podle kalendáře ale kvůli práci by to nešlo :()

Jinak taky jsem se divil že to jde nějak lehce a včera jsem se dozvěděl o tom úplňku. Paráda.

A co ty a ekzém domorodče?

pát 31.07.2015, 17:31

Uplnek je dobry vrazit pred planovany konec pustu, kdy dochazeji sily a energie, on to tam pak castecne vykryje a pomuze:).
Neni to zadna ducharina, uplnek co hejba oceanama hejba i nasema tekutinama, na zensky cykluds (ovulaci) ma uplne naprosto zasadni vliv, podle toho kam casove padne:).
Uz to priznava i 9 z 10 mudru :D)) .. ono ne nahodou je doba "obehu" zeny podobna dobe obehu Luny, nahody proste neexistuji:).

Tady je obecne vysvetleno proc delky pustu jake jsou:) : http://www.pust.cz/frame.php?load=cojepust
Citace:
Doby půstu jsou : 1,3,7,15,21,40 dní. Tyto doby jsou stanoveny na základě znalostí zasvěcenců o proudění energie v energetických centrech lidského těla.

Naposledy upravil Cef dne pát 31.07.2015, 21:12, celkově upraveno 1

pát 31.07.2015, 17:50

Cef píše:
Nene, Peto, prehraj si jeste jednou dokument "Okem Boha Hora - Sakkara krystalovy komplex" kde dostanes odpoved na to proc 15:).
14 vchodu do Sakkary bylo falesnych, 1 (15-ty) pravy:).
2*e^2=15
Ucednik musel projit stresujicim slouporadim 2x 20 (40) sloupu, kde nepripraveny, nebo necisty (myslenim, umysly) neprosel a psychicky se hroutil:).
2*e^3=2*20=40
To same 40 pust, malokdo kdo se tim chce jen chlubit pripadne to zpenezit dal "projde" a se zlou se potaze, proste odpadne driv anebo si zadela na jiny karmicky potize)

1-ka je jasna (jeden Buh, Vesmir),
e^0=1
3-ka taky (trojjediny Buh Otec-stvoritel, Syn-clovek k obrazu Bozimu, Duch Svaty-informace obsazena uplne vsude, dal mas trojsten - zakladni platonske /nejstabilnejsi/ teleso, proc asi je zakladni strukturou Vesmiru a je na starych kresbach na pyramidach a ne vyskrabana, ale jakoby vypalena laserem - z dnesniho pohledu)
e^1=3
7-ka je taky jasna, hodne frekventovane cislo v historii, mame 7 caker, ze .. jeji nasobek 21, dalsi "magicke" cislo vyskytujici se ve Vesmiru uplne vsude, zase nasobek 7*3, mimochodem stabilni teplota v pyramidach v "kralovskych" komorach atd, atd.
e^2=7
e^3=20 tedy 21 je jen lehká chybka ale je to blízko
Cize bych tam nehledal ani tak (pravidelne se opakujici) matematiku, jako spis symboliku, a to hojne se vyskytujici v historii starych uceni apod.:).
Vsak to tam Pavel pise, doby pustu jsou stanovene na zaklade letitych zkusenosti starych ucencu, nebo tak nejak :-).
Se priznam ze ta 15 a 40 mi dlouho lezela taky v hlave, nez jsem nahlidl vic dokumentu o egypte, Nassima a pod.

http://www.breatharian.eu/clanky/okembo ... hp#sakkara
Citace:
Velkolepou galerii tvoří 48 sloupů. Jejich esoterický tvar odpovídá tvaru lidské DNA. 20 párů sloupů, těsně stojících u stěn, je nastaveno po směru slunečního svitu, na energetické ose dvojité spirály molekul. 4 páry sloupů v příčné hale na konci symbolizují dodatečnou kapacitu, která odděluje člověka od zvířete a umožňuje mu shromažďovat, analyzovat a získávat informace.

Jsem ti to doplnil. Máš samozřejmě pravdu ale nic to nemění na tom že matematika je univerzální jazyk vesmíru. Galaxie, sloupy, chrámy, lidé se podle ní řídí. Koukni na kalkulačku a najdeš tam právě dvě základní konstanty vesmíru. Číslo pí a číslo e. K tomu můžeš přidat ještě zlatý řez a jsou to tři čísla na kterých je vesmír postavený.

+Cef Hodnocení: +1
pát 31.07.2015, 21:11

Hahaha :lol: .. na me vysoka matematika, no to samoze to tak je, akorat me to moc nebavi, me spis tahne ta geometrie, symboly, koukani, nez pocitani:).
To fakticky neumim pouzivat tyhle rovnice a az dosud jsem zil spokojene s 3,1415xxx a 1,618xxx, musim si ty mezery v cislech dostudovat :).
Ale stari egyptani tuhle matiku a astronomii zjevne ovladali dokonale, to mas taky pravdu:).

Tim nechci rict, ze jsem si neumel spocitat treba prevody na zavitovy kola a takovy logicky blbinky, je to zabava, ale aspon ne na dlouho pro me, spis nutny zlo :)))) .
Ono taky hudba je univerzalni jazyk vesmiru (vsecky mozny frekvence) a taky se da vyjadrit matematicky, cize asi kazdy podle svyho zamereni :-).

Btw, to uz jsem psal, ze s Tvoji rozpletenou DNA snurkou (z jedine bunky) nasobene vsema telesnyma bunkama bys omotal 5.500.000 x Zemekulicku ? :)
Taky moc nesvedcici ve prospech teorie chaosu a nejakych velkych metelesku blesku :).

Naposledy upravil Cef dne sob 01.08.2015, 08:55, celkově upraveno 1

pát 31.07.2015, 21:18

Cef píše:
az dosud jsem zil spokojene s 3,1415xxx a 1,618xxx, musim si ty mezery v cislech dostudovat

:-D tedy doplnit eulerovo číslo 2,71828... který definuje i půst. Pokud se nechceš učit binární soustavu. :lol:

Hehe my jsme ve škole říkali - ten Euler to byl ale zm.d, ten toho vymyslel a my se to teď musíme učit. :-D

pát 31.07.2015, 22:52

Peto napodobne, vsici to byli zmr.i:) .. pokud se ale nejednalo o fyziku bez cisel s obrazky, to me bavilo, dalo se to proste "uchopit", bez obrazku bys jen tezko vysvetloval sily na kladce, pace, funkci 4T motoru apod. ze jo :) ..
Dodneska me bavi jen cumet do Vesmiru na mlhoviny jen s hubou otevrenou, nevcitim se nejak do toho druhu astronomu co tam hned museji strourat a pocitat, delat o tom kopy rekordu s cisly po nocich:).
Kdosi rekl :
"Jsou dva zpusoby jak nahlizet na stvoreny Svet, jakoby vsecko byl zazrak a jako by nic nebyl zazrak":).

No a nektery lidicky si mysli, ze kdyz si neco spocitaji a popisou do detailu to co vidi tak uz skoro vsecko chapou a ze jde o h..o, je to prece bezny, ze rano vyjde Slunko, jak jinak, automat, ne ?:)
Tento pohled (nastesti?) nesdilim a radej jen cumim, pac na vic stejne nemam, i kdybych se upocital xmrti:).
Uz moje vysvedceni na zakladce vypadalo zajimave, od doby co najela fyzika (uz nepamatuju ktery rocnik, 5-7?) to byla jedina za 1.

Na ostatni jsem stval a hledal lelky za oknem o tom co budu odpoledne zase sroubovat, nejlip nekomentovat:).
Kupodivu ale dodneska me bavi treba optika, tam jsem se premohl :lol: a sehnal a naucil knizky se vzorecky na vypocty parabolickeho zrcadla, ohniskove vzdalenosti (+ svetelnosti zavisle na fyzickym prumeru objektivu) apod:).
Pac tam se muselo sklo brousit najisto, nekde to mam jeste zastrceny:).

+Petr Hodnocení: +1
sob 01.08.2015, 08:45

(Martin)

baz píše:
Ahoj Domorodče :)

Tak v prvé řadě, není to boj :) Přišla mi informace že něco je špatně, tu jsem ocenil a později díky lidem zde a hlavně díky informaci od ABCD i pochopil. Takže teď dělám hlavně věci k nápravě aby taková informace mohla odejít a nemusela se už vrátit. To jak budu úspěšný ukáže čas.

Teď k samotnému průběhu. Měl jsem antibiotika Ospen 1500 tedy nejsilnější. Předtím jsem dostal injekci v nemocnici asi 4 den po projevení příčin. Antibiotika jsem vyzobal během 10 dní a dvě tabletky mi zbyly. Zbyly proto, že kamarádovi se narodila dcera a tak byla malá oslava. Vypil jsem asi 3-4 malé piva a nějaký ten birrel ale byli jsme venku do 3:30. A druhý den huráááá a noha zase začala pálit. :) Nicméně stravu jsem už asi týden držel velice lehkou, žádné maso, spousty zeleniny a ovoce. Cítil jsem se dobře a tak po dalších dvou dnech jsem najel na půst. Dnes jsem na 6 dni, po růži ani vidu ani slechu. Dnes ráno jsem zjistil, že se cítím lépe a mám více energie než některé běžné dny (strašné zjištění :D :D ). No a zítra je sedmý den, tedy dle mého plánu konec. Ale jelikož jsem tvrdohlavý a zvědavý tvor, tak to taky poslední den být nemusí. Díky tomu týdnu příprav mě celkem překvapilo jak si umím odříkat věci jako pizza nebo různé podobné věci. Jsem přesvědčen že návrat zvládnu čistě a to snad bude základ odstranění problému. 15ku nebo 21ku plánuji na pozdní podzim. (ano nejedu podle kalendáře ale kvůli práci by to nešlo :()

Jinak taky jsem se divil že to jde nějak lehce a včera jsem se dozvěděl o tom úplňku. Paráda.

A co ty a ekzém domorodče?

Ahoj ahoj,

to je úžasné s tou růží, myslím sí, že si udělal dobře, že si dobral ty antibiotiky, protože to pomohlo zabít ty bakterie, samozřejmě i zdravé, ale tak hlavně jde o ty škodlivé a úpravou stravy si tělo vlastně připravil na hladovku. Já mám dneska 5.den. Píšu o tom ve svém deníku :-). Před tím jsem měl 3dny banana island a den před tím 3 dny na jablkách, takže příprava byla taky. No, cítím, že se mi ekzém zlepšuje na těle, ale trochu se mi to zhoršilo ve vlasech, myslím si, že je to detox, co jiného, když není na co by tělo reagovalo,když nic nejím :-D ,. Já bubu končit v pondělí, takže v úterý návratovka - napařená mrkev, středa zel.salát 100g každé 3h zeleninový salát, pak 3.den může se přidat k salátům sušené ovoce, 4. den ovesné kaše velice řídké, 5.den luštěníny ve formě kaší a taky hodně zředěné a 6. den různorodý jídelníček, ale vlice pomalu, maso bych ještě nedával. - tak to je přesně podle Partyákové :-)

Jinak to co píšeš o psychice je velice zajímavé. U mě to bude asi toto - musím příjmout sám sebe takový jaký jsem. Jinak si myslím, že jsem odboural veškerý stres.

sob 01.08.2015, 09:53

(ABCD-a)

Petr píše:
30 dnů (nebo 31) v půstu má význam, na zahraničních diskuzích to neustále řeší. U nás se nějak neuchytilo.

Cef píše:
Tak mozna proto tam diskutuji tu 30-31, urcite je snazsi jako mezistupen:).

Oba máte pravdu...
zalovila jsem tedy nejen na pustu.cz ale i ve svých záznamech
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008
"Jak asi bude vypadat výsledek 30 ledna? ?? Co mohou na tak suchém těle ukázat snímače snímající elektrické impulsy z povrchu těla? Kdo četl Lobsanga Rampu, ví přesně o čem je řeč.

-Moč a obsah nečistot v ní v případě, že ještě neproběhne přechod na vnější stravu:
Nicméně bude to 30 den, tedy 9 dní po 21 dnu, kdy přichází vrchol čištění a nejhorší látky, které se v těle uložily, z těla venku."

z mých záznamů vyplynulo, že nejtěžší krizovku(tedy vyloučení nejhorších látek a snaha se napojit na vnějšek) probíhalo 28 den, čakry to zvládly krize pominula a zbytek už byl celkem v pohodě..
čili je to mezistupen u každého opět individální obecně lze říci že 30 den přichází zlom...a bud to rozhýbeš nebo se vrátíš k jídlu...je důležité zdůraznit že to nelze dělat na sílu :!:

Naposledy upravil ABCD dne sob 01.08.2015, 16:51, celkově upraveno 1

sob 01.08.2015, 10:43

Tak ja dnes budu mit za sebou sedmy den. Citim se snad cim dal tim lepe. Dnes spousta fyzicke prace od rana, energie je uplne na normalu a lamu si hlavj s tim, jestli pokracovat nebo ne. A tak zase poprosim o radu. Je nutne jit na 15 nebo se nic nestane kdyz treba skoncim na deseti? Na jednu stranu se citim skvele na druhou stranu je to dalsich osm dni tak nevim. Diky za kazdou radu ;)

Edit: dnes jsem navic ztratil chut na jakekoliv jidlo, nemam na nej chut ani kdyz se na nej divam nebo k nemu cicham.

sob 01.08.2015, 15:02

(ABCD-a)

toto je prvni 7?

sob 01.08.2015, 15:36

Druha ale prvni jsem jedl od 3 dne pestrou stravu. Nebylo mi zle ani tezko ale ovozel to nebyl :)

sob 01.08.2015, 15:53

Od 3 dne pustu ?
Nebo od 3 navratovky a pust 7 je druhy ?
Pokud za :
a) skoncil bych
b) skoncil bych rovnez a trenoval navratovku, pokud bys po 15-ce najel na "pestrou" stravu, muzes mit i pestre potize:).
A to nechcem, ze jo, cize bych skoncil a piloval tu navratovku :-).
(jeste by me ale zajimal nazor ABicka)

sob 01.08.2015, 15:58

Ukoncil jsem sedm dni a po dvou dnech ovozelu jsem jedl i brambory a chleba a dalsi veci paty den uz uplne vse. :(

sob 01.08.2015, 16:07

(ABCD-a)

Takže zkušennost s ne úplně dobrou návratovkou máš...cítíš se na to jít dál a dát dobrou návratovku?
podmínkou je být k sobě skutečně poctivý...myslím k tomu zvládnutí návratu...7 dní není 15, čištění jde hloubš...takže sám si velmi poctivě odpověz na výše položenou otázku...a podle toho se zařiď :-)

sob 01.08.2015, 16:27

Prave ze nevim. Kdybych byl 15 tak pak v navratu je velikanska rodinna oslava asi 7 den, mam praci atd tak bych se musel dost hlidat a ze by to nemuselo klapnout. Na druhou stranu uvazuji o 15 kvuli tomu aby se nevratila ruze. To bych pak stejne musel zase hned najet na pust. Tak nevim :(

sob 01.08.2015, 16:31

Tak radej startni, pac uz vas bylo hafo co podlehli veeeeelikanske rodinne oslave:).
To me fakt lidi unika co vas nuti si planovat pust do tak nestastne doby nejakych oslav, odjezdu na dovolenou, nastupu do prace apod:).
Neni kalendar doma ? (ten obycejny, 365, den po dni, tyden po tydnu, se jmenama a tak) :).

Bych to fakt asi nepokousel a startnul bych, pac bys nebyl prvni ani posledni co pohorel:).
Kvuli ruzovi udelej vzorovy navrat a napalnuj si 15 pecliveji, pocitej 15 + 15 navrat = tricet dni (radeji), nic nezkracuj:).
A ze stejnyho duvodu se na oslave hlidej i tak:).

sob 01.08.2015, 16:45

(ABCD-a)

jop strartni at si tu práci co si udělal nedělal zbytečně :-)
ber to tak, nějaký čas trvalo, než orgány přestali stíhat a vylezlo to přes kůži...takže si dej zase čas, naučit se stravovat tak, aby mohli fungovat v klídku i v mezidobí pust/návrat...

sob 01.08.2015, 17:16

(Martin)

tedy já vám řeknu, já už bych s tím seknul teď, když vidím, co jsme včera dělali pro návštěvu a jak si dneska pochutnala :D, ale 7.den mám v pondělí. Nejvíce mi vadí to, že síla odchází, nevím zda to není jen psychika, ale těžko říct.

sob 01.08.2015, 17:30

Cefe bebem pustu volala teta ze slavi s celou rodinou 70. Prave ze jsem neplanoval :( Mam pocit ze uz nechci jist a kdyz pomyslim na start tak mam neprijemny pocit. Gulas v hlave. Ale asi teda startnu. Dekuji vam za rady. Diky ;)

sob 01.08.2015, 17:37

Kurnik sopa ted jste se me tak oba smichali, ze uz ztracim prehled kdo je baz a kdo domorodec a kdo vyhani ekzem a kdo ruzi, hehehe, jste tomu dali :D).
Startnete oba po 7 a pilujte navratovky, je doporucovano jit postupne, oba mate navic dost padny duvody to nepodelat:).
Takze "Výcvik trpělivoti" - to vas nekdo vystihnul uz pred rokama aniz vas znal, trpelivost je to co ted chybi, nezrat predcasne :)) ..
Viz dolni tabulka a komentar k 7-ce : http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani

Jo stane se ze do toho neco mimoradneho vleze, ale lidi co vedeli predem o oslavach a prdli pred ne pusty nejsou vyjimkou:).
Proc bych si to vymyslel, ze jo:) ..

sob 01.08.2015, 17:55

ABCD píše:
Petr píše:
30 dnů (nebo 31) v půstu má význam, na zahraničních diskuzích to neustále řeší. U nás se nějak neuchytilo.

Cef píše:
Tak mozna proto tam diskutuji tu 30-31, urcite je snazsi jako mezistupen:).

Oba máte pravdu...
zalovila jsem tedy nejen na pustu.cz ale i ve svých záznamech
http://www.pust.cz/frame.php?load=70_2008
"Jak asi bude vypadat výsledek 30 ledna? ?? Co mohou na tak suchém těle ukázat snímače snímající elektrické impulsy z povrchu těla? Kdo četl Lobsanga Rampu, ví přesně o čem je řeč.

-Moč a obsah nečistot v ní v případě, že ještě neproběhne přechod na vnější stravu:
Nicméně bude to 30 den, tedy 9 dní po 21 dnu, kdy přichází vrchol čištění a nejhorší látky, které se v těle uložily, z těla venku."

z mých záznamů vyplynulo, že nejtěžší krizovku(tedy vyloučení nejhorších látek a snaha se napojit na vnějšek) probíhalo 28 den, čakry to zvládly krize pominula a zbytek už byl celkem v pohodě..
čili je to mezistupen u každého opět individální obecně lze říci že 30 den přichází zlom...a bud to rozhýbeš nebo se vrátíš k jídlu...je důležité zdůraznit že to nelze dělat na sílu :!:

Haha to mi nějak uniklo jak si Pavel měřil odpor. :-D Můžeš sahat do zásuvky a sotva něco ucítíš. :lol:

Takže přeci jen 30. I u kratších půstů jde rozeznat nárůst energie po 1, 3, 7.

sob 01.08.2015, 22:52
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]