Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 00:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 178 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva

(Mirek, admin)
 Odkaz na příspěvek Re: Antibiotika Růže a půst

Reputace: +1726
Myslím že víc než pokušení z jídla působí psychický tlak okolí: "Ty nejíš? A proč nejíš? A kdy budeš jíst? A víš že je to nezdravé nejíst? To si chceš zničit zdraví?"

+domorodec, +jao Hodnocení: +2
čtv 23.07.2015, 23:23
Profil Zobrazit autorovy stránky

Reputace: +992
baz píše:
Po trojce to je parádní hned druhý den jsem cítil jako bych byl nadlehčován, únava nula, bolesti svalů druhý den nula.. Ale co takhle po 7, 14 nebo dokonce 21? Je to v pořádku, nebo je lepší odpočívat a nechat tělu energii na "rekonst
Úplně stejný pocity po 3. Po 21, jde to taky. Nejen že jakoby nic nevážíš ale ani ti nevadí zima. Celou zimu jsem chodil a běhal v krátkých rukávech. Je to o tom jak rychle nabereš zpět energii a najedeš čakry, ale zase lépe moc nespěchat. Dá s víc pokazit než urychlit, radši si s návratem sil chvíli počkat.

Hodnocení: 0
čtv 23.07.2015, 23:25

Citace:
poustevnici v jeskynich zase az tak blbi nebyli aby lip odolavali pokuseni z jidla :)))) ..
Spousta lidi si to zbytecne komplikuji v praci s kolegy co zerou a rejou (apod.) nez by si radeji vzali byt jen jediny den dovolene:)) .
Joo tak. A není to o nátlaku ale o pokušení.

čtv 23.07.2015, 23:28

Reputace: +1217
Panda píše:
Myslím že víc než pokušení z jídla působí psychický tlak okolí: "Ty nejíš? A proč nejíš? A kdy budeš jíst? A víš že je to nezdravé nejíst? To si chceš zničit zdraví?"

A to je Pando presne to pokuseni, jen Ty tomu rikas tlak okoli, porad je to o tom jednom - o vuli, musis si nastavit VEDOME podminky tak, abys mel na 99,9% jistotu, ze neselzes a Tva vule je na to dost silna s tema podminkama kolem :) ;-) .
Jsem tomu rikal pracovne "vyj...t se sebou" =znat svy slabiny a vyj...t s nima, kdyz uz na to nemam primo vuli v tech nejbrutalnejsich podminkach jak popisujes:).

Podobne jsem prestaval kourit, zavrel jsem se do dilny (do casti pracovny s pc) a 3 dny jsem nevylezl, to uz prestal tras rukou a bylo po abstaku, byl jsem za vodou (samoze vyspat jsem se sel domu):)) .
Z toho jasne vidis, ze nikdo z nas neni zadnym Supermannem, jen to chce najit figl jak sam na sebe a to je nekdy dooost tezky, u me s kourenim to vyslo az na potreti (az jsm vyhodnotil predchazejici zkusenosti) a druhy pust 26 jsem startoval na podruhy, cumis, co ? :).

Naposledy upravil Cef dne čtv 23.07.2015, 23:46, celkově upraveno 1

čtv 23.07.2015, 23:37

Reputace: +141
Péťo, Ty to už vidíš z pohľadu profesionála. Ja osobne k tým počtom dní mám ešte rešpekt a keď som chcel urobiť 21, tak som to ukončil pár dní pred tým kvôli určitým dôvodom. Ale zas návratovku som dal ukážkovú. Ako píše Panda, okolie je zabiják úspešného pôstu. Jediné, čo mi pomáha v predlžovaní pôstu je pravidelný tréning a plagát na ladničke. Čo si kto dá na ten plagát je už na vlastnej tvorivosti :-)

čtv 23.07.2015, 23:39

Nojo ani ne tak profesionála. Tři týdny jsem dal až na několikátý pokus, před tím jsem se dost trápil s půsty kolem 7 až 14 dnů.
Čím dýl půstuješ, tím se tělo čistí a jde to snadněji. Nejtěžší je druhý týden půstu a to potvrdí více z nás kteří jsme to zkusili.

čtv 23.07.2015, 23:48

(ABCD-a)

Reputace: +830
trochu jsem ještě zapátrala na téma růže
obecně lze říct že "něco" v duševní oblasti přerostlo unosnou míru a se hlásí k projevu ...kvetoucí růže..ukazuje na velký duševní odpor
zapátrej tedy jaký neřešený vnitřní duševní konflikt nosíš v sobě, co Tě vnitřně (s.re) (oheň) tak že se ti to dostalo pod kůži a neřešíš to a zda to umíš v sobě efektivně řešit, vyrovnávat?
zda umíš ochránit svuj vnitřní klid a to někdy i za cenu že padne "facka" (třeba i slovni)na krámě ;-)

sob 25.07.2015, 10:30

Reputace: +21
Tak jsem dnes zacal s pustem. Prvni den, rano mala cca. 2dcl sklenice vody a od te doby ani voda. Trochu boli hlava ale zizen neni. Tak toho vyuziju a necham to do zitra a uvidim. Co pisou chytre knihy je dobre pust prolozit i suchym.

ned 26.07.2015, 20:49

(ABCD-a)

baz píše:
Co pisou chytre knihy je dobre pust prolozit i suchym.

Baz opatrně s tí sucháčem, sleduj moč a nezatěžuj tělo zbytečně.

ned 26.07.2015, 21:13

baz píše:
Co pisou chytre knihy je dobre pust prolozit i suchym.
A co pisou chytre knihy kdyz se to nedej Buh zvrtne ? :-)
Maji ty knihy i reseni (hlavne zkusenosti) na vsemozne situace co muzou nastat ?:)
Dal bych na ABCD a nechal dojet hezky mokry, neblaznete lidicky, to vypukla najaka epidemie experimentu na vlastni pest:).

Pise pí. MuDr. Partykova o suchem pustu a ruznych kombinacich, ale az jako varianty po zvladnutych mokrych, ev. zvladnute urinoterapii:).
Jenze vy na to vsichni jdete presne z opacneho konce:).
Jeden taky zkousel neco jako kaskadovy pusty (po dosazeni 7-cek), s tim jak je to pro nej prima a TOP cesta a ono nebylo, jak se zahy ukazalo ..

ned 26.07.2015, 21:22

Tak jooo.jdu se napit ;) myslim ze cely den stacil. Ale bylo to uplne bez problemu. Spousta slin v puse, zizen jsem nemel ani chvilicku. Moc uplne normalni. Jel jsem asi hodinu na kole uplne lehce potom prestala bolet hlava ale pak zase zacala.

ABi o takovem problemu vim a dlouho jsem ho neresil ale myslel na nej. Pustim se do toho ;) Dekuji za tip.

+Cef Hodnocení: +1
ned 26.07.2015, 22:07

(ABCD-a)

baz píše:
Tak jooo.jdu se napit ;) myslim ze cely den stacil. Ale bylo to uplne bez problemu. Spousta slin v puse, zizen jsem nemel ani chvilicku. Moc uplne normalni. Jel jsem asi hodinu na kole uplne lehce potom prestala bolet hlava ale pak zase zacala.

ABi o takovem problemu vim a dlouho jsem ho neresil ale myslel na nej. Pustim se do toho ;) Dekuji za tip.

:ok: :ok: :ok:

ned 26.07.2015, 22:12

:ok: :ok: :ok:

ned 26.07.2015, 22:46

Tak večer jsem si užil.... Měl jsem takovou bolest hlavy, že jsem nevěděl co se děje. Tak mě hlava nebolela snad nikdy. Tak nevím jestli to je dehydratace a nebo intoxikace. Každopádně to bylo horší než jakákoliv kocovina. FUJ!

pon 27.07.2015, 10:46

To dela lidem co do sebe nemuzou, nebo nechteji dostat vodu, pricti to klidne obojimu:).

+Petr, +jao Hodnocení: +2
pon 27.07.2015, 11:24

Ako odstrániš nanesenú špinu napr. na okne ? Budeš ho leštiť suchou handrou, alebo handrou, ktorú budeš pravidelne vymývať v čistej vode ? Ktorý spôsob má logiku ?
Toxíny z tela dostaneš preplachovaním ľadvín. Ak sa toxíny hromadia, telo ich musí niekam odkladať. Toxíny sa obaľujú cholesterolom a odkladajú na neskoršie, kým nepríde polievacie auto s cisternou. Keď dlho neprichádza tá voda, vznikajú vredy, kožné problémy, ložiská cholesterových hrčiek, buliek, cýst a až nádorov.

pon 27.07.2015, 13:48

Logika věci říká že bez vody je to jen hromadění toxinů a odpadu v krvi. I ti co zkusili 40 dnů a pak sucháč byli zpravidla rychle vráceni na zem během několika málo dnů.

pon 27.07.2015, 14:01

Taky mi prijde logicke telo proplachovat vodou. Dnes od rana piju a vse je v nejlepsim poradku. Neni nad vlastni zkusenost ;)

+Cef, +Petr, +jao Hodnocení: +3
pon 27.07.2015, 14:44

(ABCD-a)

hurá to jsme rádi že si to pochopil :-D
škoda že sis u toho musel ještě projít lámáním hlavy v zatáčce :-P

pon 27.07.2015, 15:15

Tak ono je tezke po vsech knihach (partykova, malachov,bragg) nevyzkouset vsecko :D Ale zas kdyz se mne nekdo zepta muzu sdilet vlastni zkusenost. Ale byl to pekny hnus. >:-)

+ABCD Hodnocení: +1
pon 27.07.2015, 16:14

jao píše:
Ako odstrániš nanesenú špinu napr. na okne ? Budeš ho leštiť suchou handrou, alebo handrou, ktorú budeš pravidelne vymývať v čistej vode ? Ktorý spôsob má logiku ?
Toxíny z tela dostaneš preplachovaním ľadvín. Ak sa toxíny hromadia, telo ich musí niekam odkladať. Toxíny sa obaľujú cholesterolom a odkladajú na neskoršie, kým nepríde polievacie auto s cisternou. Keď dlho neprichádza tá voda, vznikajú vredy, kožné problémy, ložiská cholesterových hrčiek, buliek, cýst a až nádorov.

Jao, uvazujes spravnym smerem, ma to hlavu i patu, voda je UNIKATNI a UNIVERZALNI prirodni rozpoustedlo:).

Sleduj - uspesny modely se ve Vesmiru (v prirode) opakuji v ruznych meritcich:).
Kdyz koukali seshora z vrtulniku kamerou na mokrady pri nataceni tohoto uzasneho francouzkeho dokumentu o Zemi, tak si nemohli nevsimnout, ze mokrady pripominaji strukturou ledviny pod mikroskopem (v laboratornim rezu):).
No a mokrady funguji jakozto prirozene filtry vody v prirodnim ekosystemu:).

Vice tady na videjku, stopaz 1:00:10

pon 27.07.2015, 21:10

Nádhera to videjko ! Aký to umelec tá naša planéta.

Čo sa týka vody, tak to je osobná skúsenosť. Pri ochrnutí z borélie a následnej liečbe s MMS a inej alternatívy sa toxíny (to som o dlhodobom pôste ešte netušil) dali vyhadzovať z tela lopatou. Telo to nestíhalo vylučovať cez ladviny, (málo som pil) tak sa mi vytvorili obrovské hnisavé vredy po celom tele. Po poučení alternatívca som začal piť a v krátkej dobe sa všetko upravilo do normálu. Odvtedy pijem vodu a víno v pomere fiftififti. ;-)
Ešte doplním, že pod kávovarom máme odkvapávací pohár. Pri normálnej vode sa tvoril vodný kameň. Keď sme kávovar začali plniť destilkou, tak z odkvap-pohára sa vodný kameň postupne stratil. A tak som uveril v silnú čistiacu silu vody destilovanej.

+domorodec Hodnocení: +1
pon 27.07.2015, 22:03

Planeta a hlavne jeji Stvoritel, umis si predstavit tu nekonecnou fantazii Stvoritele, kdyz nam, mraveneckum to bere dech ? :-)

+domorodec Hodnocení: +1
pon 27.07.2015, 23:48

Dneska třetí den. Neskutečně myslím na jídlo. Co děláte v takových případech? Já dnes v ZOO spoustu jídla viděl i cítil. Tak asi proto :( Voda pomůže jen na pár minut :D Jediné co pomůže asi bude jít spát a ráno zase bude super jako ostatně každé ráno.

úte 28.07.2015, 21:13

(ABCD-a)

baz píše:
Dneska třetí den. Neskutečně myslím na jídlo. Co děláte v takových případech? Já dnes v ZOO spoustu jídla viděl i cítil. Tak asi proto :( Voda pomůže jen na pár minut :D Jediné co pomůže asi bude jít spát a ráno zase bude super jako ostatně každé ráno.

no ted večer už asi jen zaspat :-D
jinak přes den se hodně zaměstnat, popřípadě vyrazit ven do lesa, pokud je v blízkosti, tam najdeš leda tak šišky, ale ta vůně :-P
dělám si legraci ale je potřeba si naplánovat nějakou činnost, pokud možno vzdáleně od jídla pokud ti to vadí.
Má zkušennost je opačná, je mi to naprosto jedno, jestli se někdo přede mnou cpe ;-)

Naposledy upravil ABCD dne úte 28.07.2015, 22:23, celkově upraveno 1

úte 28.07.2015, 21:21

Po case u me podobne, nedela mi to uz nic, ale poprve ne, ted muzou doma bastit co chteji, jdu okolo a hledim si svyho :).
Test vule, normalka :-))) .

úte 28.07.2015, 21:55

Pravidelný tréning to zmení. Aj keď naposledy v tretí deň by som zjedol aj klince :crazy: U mňa každý pôst je originál :)

úte 28.07.2015, 22:31

Prvni 3 dny jsou nejhorsi u kazde "odvykacky" :).
Prestaval jsem kourit celkem na cca 3 pokusy, pokazdy to bylo stejny - nejhorsi prvni tri dny, pak abstak povoli a uz to ujde :-)-

stř 29.07.2015, 10:30

Tak jsem to zaspal, ráno krásně bez hladu a chutí, dnes nějaká práce tak je to daleko lepší. Pár km na kole v krásném svěžím počasí no paráda.

Mám ještě otázku k návratovce. Vím, že je toho moc všude napsáno ale nebylo by dobré, sepsat "oficiální jídelníček návratovky" ? Nemyslím porce a kolik jíst a kdy ale prostě od na pařeného rajčete až po 7,15 nebo 21 den. Nebo alespoň seznam dovolených potravin. Spousta škody se dá udělat neředěnými štávami kvůli popálení střeva atd. Taky to může vypadat fajn ale sušené ovoce koupené v běžném obchodě obsahuje mnohdy takový bordel, že by se to snad nemělo jíst ani normálně :D

Malachov nebo Partyková mají nějaké jídelníčky ale to se dá vyložit taky různě. Třeba chléb třetí nebo čtvrtý den. Je tam přece kvantum soli. Nebo salát z brambor. Už vidím jak, jde někdo do lahůdek a kupuje 20 deka bramborového. :D