Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 00:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Bolesti v krku při půstu

Reputace: +992
balvankova píše:
Nebyla jsem u doktora, jsem v pohodě. Jenže jsem byla na plánovaném výtěru v průběhu půstu a tam vyšlo tohle. Tak teď doktorka chce, abych nasadila alespoň lokálně bioparox. Samozřejmě si říkám, že třeba ta mrcha je půstem zlikvidovaná, jenže mám jít samozřejmě na kontrolní výtěr, až to doberu. Takže když to nenasadím a furt tam něco bude, bude mi chtít dát celková atb :-(...

Samozřejmě, půst nemoc vytáhnul, to znamená že z chronický změnil na akutní a následně vyléčil. Měl jsem kdysi něco podobnýho a stačilo půst protáhnout ze sedmi na devět dnů.
Je to jen tvoje volba zda chceš jít k doktorům a něco brát. Doktoři ať si chtěj co chtěj, k ničemu tě nutit nemůžou. Já na ně dlabu, k ATB už poklesnout nechci.

Hodnocení: 0
pon 13.07.2015, 09:38

balvankova píše:
No, ale když si studuju na netu, co všechno z něj pak může být za problémy, asi ten bioparox risknu a pak se znova očistím od atb...

... aneb jak vytvořit pacienta. Stačí ho vystrašit.
Od antibiotik se tak snadno neočistí, jsou to produkty plísní a mají za úkol vytvářet prostředí pro jejich růst. Pokud si takový prostředí v sobě vytvoříš (třeba jejich dlouhodobým užíváním) budeš muset držet o hodně delší půsty než týden abys to dala dopořádku. Bakteriální nemoci jsou proti tomu sranda, s těma si tělo poradí snadno.

+jao Hodnocení: +1
pon 13.07.2015, 09:40

Reputace: +1217
Petr píše:
Samozřejmě, půst nemoc vytáhnul, to znamená že z chronický změnil na akutní a následně vyléčil.

Si taky myslim, ze byla chyba jit na jakykoli vysetreni v pustu, pac vsecko je vlivem pustu jine, prumerne hodnoty vseho mozneho obvykle nesedi.
Peto, bych se zase az tak tech ATB nebal, jen docasne posili ty vlastni "spratelene" plisne (co nosime tak jako tak, kdyby ne, tak se po smrti nenamnozi a nesezrerou Te):).
Do me sveho casu lili ATB po litrech z kapacek a kdyby ne, uz jsem tu nekvakal, cize se to casem asi rozchodit da:).

pon 13.07.2015, 10:26

Rozchodit se to určitě dá, taky jsi dal 40 půst a několikrát 21.

pon 13.07.2015, 11:01

Reputace: 0
Jojo, teď už taky vím, že to byla chyba, holt chybami se člověk učí, že? :-). No, uvidíme, bioparox už jsem stejně nasadila, tak to dám ten týden a uvidíme, co bude dál. Pevně doufám, že nic a budu mít od doktorů chvilku pokoj. Akorát se teda přiznám, že v tuhle chvíli si neumím představit, že dám půst delší než týden, protože pro mě byla hlavně ta návratovka krušná kvůli těm uším a slabosti. A ještě teď mám pocit, že fyzička šla totálně do háje, když jdu běhat, nestačím svému 10letému synovi a to jsem fakt zvyklá cvičit a běhat... :-(

pon 13.07.2015, 11:15

Petr píše:
Rozchodit se to určitě dá, taky jsi dal 40 půst a několikrát 21.

Jasne, jen ty dve 21 byly pred ATB a az ta 40 byla na hrozby od mudru relapsem po "lecbe" az po tech 2 pustech, jsem to mel kapku domotany, ale to je fuk, jsem tam kde jsem a je to zatim ok:).
Co plesnivy syry, bastis obcas ? To je chutovka, houby jakbysmet, bych se hub obecne zas az tak nebal:).

pon 13.07.2015, 11:51

Balvankova, casu dost, zadny spech, vsecko bude, i fyzicka, ted ji nemuzes mit ani omylem:).
Ted je cas na pauzu a dalsi, hlubsi studium okolo pustu, skripta PM uz mas ?:)
Pokud ne, tak sup-sup objednavej:).

pon 13.07.2015, 11:56

Cef píše:
Co plesnivy syry, bastis obcas ? To je chutovka, houby jakbysmet, bych se hub obecne zas az tak nebal:).
Hmm ani moc ne protože potraviny z mlíka jdou tak nějak mimo. Ale když sýr tak klidně plesnivej. A třeba i plesnivý salámy (ty kulturní ne zezelenalý) ale nevidím důvod prož baštit ATB. Stejně tak smaženici ale asi je trochu rozdíl jíst houby a jíst antibiotickej extrakt z plísní - vyrobenej za účelem získat zákazníky pacienty.

pon 13.07.2015, 12:22

balvankova píše:
No, uvidíme, bioparox už jsem stejně nasadila, tak to dám ten týden a uvidíme, co bude dál. Pevně doufám, že nic a budu mít od doktorů chvilku pokoj.
Já tak nějak nevěřím že tyhle ATB sračky - berličky - jsou k něčemu užitečný. A hlavně život je bez nich a bez lékařů příjemnější.
Dneska maj lidi přeprogramovaný myšlení na víru v léky a v systém kterýmu to sype prachy. Ale je to jen víra a nic víc, podařilo se přeprogramovat myšlení národa. Tohle vše se dá jednoduše vyřešit půstem a pak už ani ten není potřeba protože zdraví začne fungovat.

pon 13.07.2015, 12:32

Coz je (dneska uz vim) pravda, ale mej to takto hezky srovnany kdyz zacinas a placas se v tom:) ..

pon 13.07.2015, 21:04

Prodávám jak jsem nakoupil a vyzkoušel. ;-) V počátcích první diskuze pust.cz bylo samozřejmý považovat půst za spolehlivou likvidaci jakékoliv infekce v těle. A že ATB se neberou.

+Cef Hodnocení: +1
úte 14.07.2015, 14:00

No, dyt rikam ze sem se v tom taky placal, jsem se tam ocitnul az nekdy v r. 2005-6 a s uz dost nakumulovanyma vsemoznyma potizema, tak jsem delal co jsem umel a kolik informaci jsem mel tehdy nasbiranych k overovani:).
Na druhe strane tlak doktoru, jak uz je div ne pozde a ze je potrebi ihned krajet, travit, zarit, podepisovat ze kdyby nahodou ne, tak za nic nemuzou (inf. souhlas) a nevimco jeste, no hnus jenom vzpomenout:).
Zkratka jeste napul "zumpikem", co nadelas, vsecko ma svuj nejaky dany vyvoj:)).

Tobe to Peto klaplo napoprve pac si to nemel tak zamotany jako jsem si to podelal ja, asi proto to u Tebe probihalo jednoznacneji, u me trvalo dyl:).
Cize Ty muzes poskytnout prvotni informaci, moje zkusenost zase muze napovedet, ze kdyz uz jsi se lapil (treba na ATB), ze lze z toho porad nejak ven, ale dyl to treba trva a da vetsi fusku:).

+Petr Hodnocení: +1
úte 14.07.2015, 14:24
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]