Na hlavní stránku  
Právě je stř 03.12.2025, 23:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek bbng

vitarián
Reputace: +3
Všchny predevsim pozdravuji a dekuji za moznost stat se soucasti fora a adminovy ze to dal dohromady :)

v prvni rade bych se mnel asi omluvit za gramatiku :-[ z tolika stehovani je pro mne tezke si zapamatovat rodnou cestinou mluvit natoz psat :D

Asi tak v 16-18 (cca 5 let dozadu) mne strasne brala kulturistika a vse s tim spojene.Hltal jsem vse co se dalo a hlavne ohledem stravy.Po nejake dobe jsem si myslel ze jsem nejbychtrejsi clovek na svete v stravovani a ze muzu napsat deset knizek a kazdeho ucit :D o par let pozdeji (leta bez cvičeni kvuli urazum a tak dale) jsem se dostal ke knize od Dana Millmana Cesta pokojneho bojovnika.(mimoch. doporučuji precist mne se to hodne libilo).Premyslel jsem zda v tom neni neco zdravyho kdyz jime zele-ovoc stravu.Hledal jsem na internete kde se dalo a najednou jsem natrefil stejne jako mnohy z vas na vitarian.cz a nasel jsem tam hodne odpovedi na me otazky.Pak se najednou roztrhl pytel s informacemi a ja je hltam zase jak se da :D prisel sem na to ze jako furt kdyz jsem si myslel ze uz vim vsechno tak ve skutecnosti NEVIM NIC :crazy:

nedavno jsem objevil clanek o H.Monfortovy a malem jsem spadl ze zidle....byl jsem tim uplne unesen...nevim zda mne v zivote dostalo neco vic nez to co jsem si precetl...komukoliv jsem to rekl tak mne vysmal a rikal ze je to hloupost...par dni dozadu sem nasel rakousky dokument Na začatku bylo svetlo a take na youtube: prednasku henryho z Prahy...nejdriv mne to dostalo porotoze par mesicu dozadu sem tam bydlel :D ale asi by mi to stejne nepomohlo protoze jsem zatim o tomhle panovy nic nevedel....
od te doby co jsem videl ten seminar uz pro mne zustava otazkou kdy se stanu bretharianem ne jestli se nim stanu :-P neco malo pres mesic jsem vynechal maso a vlastne jakoukoliv varenou stravu(MUSIM SE PRIZNAT ZE JSEM MNEL O VIKENDU PALACINKY)
kdyz uz ale jdu nakupovat tak nakupujji pouze ovoce a zeleninu...
NEJTEZSI se nebylo ani zbavit masa,vajíček mleka ale PECIVA...tak to se mi este furt musim nekdy presvedcovat v obchode abych se vyhnul tomu rohu v krame :D ale ten pocit u kasy kdyz jsem odolal stoji za to a vynahrazuje to usili odolavat :D
koupil jsem si odštavnovač a take odštavnuji...včera pribudla vaha...a planuji este mixer ...

četl jsem si prozatim Walkera,a ruzne članky...mate nejake knihy ktere vas nadchli ktere doporučujete prečist?

Dekuji ešte jednou za tohle forum že jsem se mohl vypsat :-) .... dobre to padne !!! mluvit o tom totiz nemam s kym ..okoli ma na to reakce zajimave :mrgreen: co určite všichni registrujete .....

Lukáš

+Erik, +Panda Hodnocení: +2
úte 01.05.2012, 22:11

(Mirek, admin)
 Odkaz na příspěvek Re: Lukáš (bbng)

Reputace: +1726
Skvělá zpráva Lukáši, vítej. Myslím že u mnoha lidí byl podobný průběh, ovlivnění Monfortem a filmem. Je to jistě tak dobře, vydat se na tuto cestu, přestože možná dopadne jinak než si představujeme.

+bbng Hodnocení: +1
stř 02.05.2012, 05:39
Profil Zobrazit autorovy stránky

pestrá strava dosažený půst 21 dnů
Reputace: +66
bbng píše:
Všchny predevsim pozdravuji a dekuji za moznost stat se soucasti fora a adminovy ze to dal dohromady :)

v prvni rade bych se mnel asi omluvit za gramatiku :-[ z tolika stehovani je pro mne tezke si zapamatovat rodnou cestinou mluvit natoz psat :D

Asi tak v 16-18 (cca 5 let dozadu) mne strasne brala kulturistika a vse s tim spojene.Hltal jsem vse co se dalo a hlavne ohledem stravy.Po nejake dobe jsem si myslel ze jsem nejbychtrejsi clovek na svete v stravovani a ze muzu napsat deset knizek a kazdeho ucit :D o par let pozdeji (leta bez cvičeni kvuli urazum a tak dale) jsem se dostal ke knize od Dana Millmana Cesta pokojneho bojovnika.(mimoch. doporučuji precist mne se to hodne libilo).Premyslel jsem zda v tom neni neco zdravyho kdyz jime zele-ovoc stravu.Hledal jsem na internete kde se dalo a najednou jsem natrefil stejne jako mnohy z vas na vitarian.cz a nasel jsem tam hodne odpovedi na me otazky.Pak se najednou roztrhl pytel s informacemi a ja je hltam zase jak se da :D prisel sem na to ze jako furt kdyz jsem si myslel ze uz vim vsechno tak ve skutecnosti NEVIM NIC :crazy:

Ja som cvicil aktivne 8 rokov a nemal som ani jeden uraz a predsa som cvicenie skoro na 2,5 roka zabalil. Vyskusal som kadejake diety a ako sam pises, myslel som si ze som odbornik na stravu a mozem pisat knihy. Potom som mal mononukleozu a skrz nu som sa dostal k alternativnym sposobom liecby (vysoke davky vit. C a k vitarianstvu.). Teraz vsak idem akymsi vlastnym smerom, kde prevazuje zelenina. Ci uz surova alebo naparena.

Otazka na teba. Stale cvicis?

+bbng Hodnocení: +1
stř 02.05.2012, 07:28

vitarián
Reputace: +3
tak u mne to bol mix zraneni a zabalenia....
Asi pred mesiacom som zacal cvicit s vlastnou vahou a chcem ist takto aspon pol roka....

Ta mononuk. je kruta vec..znam to dost dobre...ale ked si sa vdaka tomu dostal k alternativam tak plati ze vo vsetkom zlom je nieco dobre...

Ty cvicis?alebo planujes to rozbalit? :P

Hodnocení: 0
stř 02.05.2012, 23:20

pestrá strava dosažený půst 21 dnů
Reputace: +66
No ja som znova zacal. Uz mam za sebou 3 celotelove treningy.

Teda tie vykony su slabe ale postupne sa to zlepsi. Aj ked o nejake super vykony mi uz vobec nejde. Permanentka mi plati do septembra a potom chcem ist na thajsky box.

Hodnocení: 0
čtv 03.05.2012, 15:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]