Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 01:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Fyzické problémy při půstu

vitarián dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 21 dnů
Reputace: +7
GreenApple píše:
Hehe tak jo dovibrujeme a ideme zas dalej, drzte sa vsetci ;)

:) No jo, koukam ze diskuze se posunula uz kamsi jinam
:-) Krasny den vsem a diky za vsechny rady a podnety!

Hodnocení: 0
stř 01.04.2015, 18:47

Reputace: +1217
To nevadi, klidne si ji posun kam Ty potrebujes, my tu nejsme zadny precitlively citlivky :)))).
Taky pekny den :-).

stř 01.04.2015, 19:24

Cef píše:
To nevadi, klidne si ji posun kam Ty potrebujes, my tu nejsme zadny precitlively citlivky :)))).
Taky pekny den :-).

:-) Jste skveli, kdybych jeste neco potrebovala, urcite se ozvu!

stř 01.04.2015, 19:53

Reputace: 0
Ahoj potřeboval bych poradit.Držel jsem první 7denní půst a mám problém ze stolicí.Dnes je to sedmí den návratovky a pořád jsem nebyl nebyl na velký.Můžete mi poradit jestli si dát klistýr nebo jíst víc ovoce je pravda že v návratovce převládala zelenina.díky

ned 03.05.2015, 13:11

(ABCD-a)

Reputace: +830
nejdřív přidej ovoce..at to jde zvrchu... :-)

ned 03.05.2015, 17:04

zd7 píše:
Ahoj potřeboval bych poradit.Držel jsem první 7denní půst a mám problém ze stolicí.Dnes je to sedmí den návratovky a pořád jsem nebyl nebyl na velký.Můžete mi poradit jestli si dát klistýr nebo jíst víc ovoce je pravda že v návratovce převládala zelenina.díky

Ahoj, presne tenhle problem jsem ted nedavno resila po 26 denim pustu, ze se mi streva rozebihaly hodne pomalu.Co Ti nejvic ze vseho muzu poradit je poslouchej svoje telo. Jak se citis? Je to ze jsi nebyl jeste na stolici realny fyzicky problem nebo je to spis na mentalni urovni ze bys "prece uz mel"? Jinak souhlasim s ABCD, zkus nejdriv ovoce (me treba pomahaji tvrdsi hrusky), klystyr je reseni spis akutni na "vyplachnuti" pokud se uz citis skutecne tezce, nebo mas primo bolesti a strevo je proste zablokovane a pak resit dal upravou jidelnicku. Na podporu cinnosti strev zarad hlavne dostatek pohybu! Kdyz jsem se zacala vic hybat streva zacala pracovat mnohem lip. A co jis ted a jaky je tvuj plan na dalsi dny co se jidla tyce?

ned 03.05.2015, 17:11

Díky za odpověď fyzický problém zatím nemám spíše psychický že už bych mohl jít.I když dneska sem se necítil ve své kůži a ještě se mi v puse udělal aft .Jinak jídelníček naplánovaný na další týden nemám.Ráno ovoce nastrouhaný jablka s mrkví,svačina ořechy nebo semínka,oběd zeleninový salát,svačina ovoce ,večeře salát.Kolik tedy toho ovoce a kdy ho do jídelníčku zařadit.

ned 03.05.2015, 19:47

Ahoj, na orechy a seminka pozor, ty prave dokazou nekdy pekne ucpat strevo a potrapit, jinak k tomu nic nemam (taky ovoce, v nouzi nejvyssi klistyr):).

ned 03.05.2015, 21:30

A tak to jsem asi s těma semínkama přehnal dával jsem si je od 4dne návratovky.A ještě dotaz,můžu si dát místo zeleniny večer ovoce?

ned 03.05.2015, 21:54

Lepe rano (z mnoha duvodu, na ktery si ted zrovna uz nevzpominam :), ale vetsina "syrovozroutu" ovoce doporucuje po ranu), vymeta to solidne streva kdyz prijde na vec:).

ned 03.05.2015, 21:59

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
Ovoce proto, že rychle prochází trávicím traktem, čistí ho a rychle dodá energii. Kdežto zelenina si dává načas. Pokud by to bylo obráceně, zelenina s ovocem by ve střevech mohla kvasit. A taky by zeleninu tlačila příliš rychle z organizmu což je nežádoucí.
Jinak vyjímka je právě mrkev z jablkem a listová zelenina. Netuším proč, ale snesou se spolu.

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

+Cef Hodnocení: +1
ned 03.05.2015, 22:12

(ABCD-a)

Reputace: +830
Ještě k tomu rychlému vstávání ... Cef říká dobře vstávat pomalu...a třeba i na dvakrát... důvod motání při vstávání po spánku může být ještě jeden a to nemusí být jen v půstu ale většinou když rychle vstanete vyskočíte, těla se neposkládaj tak rychle a tělo už stojí ... to se pak vymotáte z ložnice, blbě změříte šířku futer vemete to šejderem a? ...a trefíte ramenem futro, když hodně blbě tak i hlavu.. . Takže nejdřív poskládat a pak vstávat dokud těla nevycvičíte ke složení rychlostí blesku:-)
stává se i po meditaci ... někdo skládá těla rychle čili vrací se rychle někdo pomalu.. :-) nezbývá pak než je tam naklepat zpátky:-)
těla musí dosednout přesně jinak se stává že trefujete futra celý den :-D

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
pon 04.05.2015, 08:29

Reputace: +992
Petrklíč píše:
zkus nejdriv ovoce (me treba pomahaji tvrdsi hrusky), klystyr je reseni spis akutni na "vyplachnuti" pokud se uz citis skutecne tezce, nebo mas primo bolesti a strevo je proste zablokovane a pak resit dal upravou jidelnicku. Na podporu cinnosti strev zarad hlavne dostatek pohybu! Kdyz jsem se zacala vic hybat streva zacala pracovat mnohem lip.
Tak jednak se hejbat, problém střev je problém nedostatku energie obecně. Potom nejíst moc často, pamatujte co vám psal už Pavel: Jídlo - stolice - hlad - jídlo. Když ten cyklus nerespektujete máte problém. Z ovoce mi sedí nejvíc zralý hrušky ale to už je asi o chuti každýho.
Na semínka a ořechy se v návratu vybodněte, to vás ucpe.

+ABCD, +ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +3
pon 04.05.2015, 15:44

Reputace: +141
Mám pred sebou dlhšiu návratovku. Prvé tri dni len zelenina. Dnes v štvrtý deň som si dal ovocie - hrozno, jablko a banán. Za pár minút som ledva dobehol na oddelenie výdaja :-)
Na vyprázdnenie mi funguje najlepšie to hrozno.

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
pon 04.05.2015, 20:44
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]