Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 01:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 875 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Kdo teď půstuje?

pestrá strava dělená strava ájurvéda dosažený půst 21 dnů
Reputace: +82
Bud trpezliva, nic co stoji za to neni fastfood. Vacsinou to funguje tak, ze mas nejake ocakavania, ktore sa casto nenaplnia a prepadnes sklamaniu. Ale potom, po case si uvedomis, ze si sa niekam posunula. Je to individualne. Cakala si, ze sa spravi ekzem a upravili sa ti dutiny, alebo si zmeny vsimnes o mesiac o dva, alebo zistis, ze si empatickejsi, citlivejsi, ze ti uz nechuti maso alebo sa ti upravili chute, alebo si vykonnejsi v sporte a pod. Vsimnes si to uvidis. Neboj nieco za to dostanes :)

+Dave, +Panda Hodnocení: +2
ned 27.04.2014, 23:19

Reputace: +3
Ale já se přece vůbec nebojím, že to nefunguje.
Myslela jsem si, že tělo začne likvidovat kdeco, ale ta sedmička je fakt taková jenom přípravka, takhle to bylo myšleno.

+ANTONÍN Hodnocení: +1
pon 28.04.2014, 12:16

(LUKE)

pestrá strava dosažený půst 40 dnů
co jsi od sedmičky čekala ? co čekáš od 15 nebo 21tky ?
Když jsi zdravá, tak se nic ani stát nemělo, pokud se tak necítíš, tak 7čka nic neřeší. Kratkodobé a pravidelné hladovění pouze připravuje na to dlouhé.
U krátkých poznáváš reakce tvého těla, sleduješ se jestli se něco nemění a učíš se sebekázeň, která je u delšího hladovění a hlavně návratovky nezbytně nutná.

celoroční zdravotní styl je si myslím klíčem ke zdraví a hladovky vše jenom podporují a udržují.

------------------------------------------------------------

Hodnocení: 0
pon 28.04.2014, 12:29

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
MonkeyPA píše:
Ale já se přece vůbec nebojím, že to nefunguje.
Myslela jsem si, že tělo začne likvidovat kdeco, ale ta sedmička je fakt taková jenom přípravka, takhle to bylo myšleno.

Pokud se Ti povede návratovka (nebo se stejně jako při návratovce stravuješ dál) pak se opravdu ,,něco" stalo. Přemohlas svoji emoční závislost na jídle.
A to je sakra něco. Ne všechno se musí hned dít v rovině fyzické.

A možná se něco děje i v rovině fyzické jen to není vidět.

A nebo už jsi tak ,,daleko", že už nepotřebuješ fyzické důkazy.

Kdo ví?

Užívej život. ;-) :dance:

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

pon 28.04.2014, 14:00

Právě že potřebuju fyzické důkazy, tak jestli nepřijdou po patnáctce, tak pevně věřím, že po 21 určitě.
Čekala jsem, že se třeba osypu, nebo se někde objeví bolest a zase zmizí, že mě něco "osvítí", nějakej projev toho půstu prostě. Ale bylo to tak, že jsem překonala hlad a pak jsem měla málo síly. Celé.
Já osobně nedržím hladovku, abych překonala závislost na jídle, dělám to z důvodu spíš jako optimalizace organizmu. Nechci překonávat hranice, chci být zdravá a šťastná. Jak píše Pavel Mácha, půst je cesta k Bohu, co já vím, co se otevře, já jenom klepu.
Ale sedmidenní klepání je málo, jak jsem zjistila :-)

úte 29.04.2014, 10:08

Citace:
Ale sedmidenní klepání je málo, jak jsem zjistila :-)

No vidis malo, ale dost na to aby si pokazila navratovku. :-P Ja mam z toho pocit, ze chces zazrak na pockanie a nemozne za 3 dni a to fakt tak nefunguje. :)
Chces tancovat a nevies este ani chodit.

+ANTONÍN, +Panda Hodnocení: +2
úte 29.04.2014, 12:17

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
MonkeyPA píše:
... chci být zdravá a šťastná. :-)

A to Tě neučiní šťastnější, když budeš nezávislá na jídle (což třeba znamená, že při návratovce nevezmeš lednici útokem) ?

Závislost na jídle, je regulerní závislost, se vším všudy. :evil:
Je to nejrozšířenější droga. :remorse:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

+Panda Hodnocení: +1
úte 29.04.2014, 12:53

Reputace: +443
Tím spíš, že to děláš z důvodu optimalizace organismu, tak si příště dej na tu návratovku pozor a rozhodně si tu sedmičku zopakuj s ukázkovou návratovkou a nejdi hned na patnáctku.
Já si dělala půl roku jedničky a trojky než jsem si troufla na sedmičku a byla si jistá, že tu návratovku dám jen na malých porcí ovozelu.
Fyzické problémy se mi zlepšují pomalu a pořád. Je to soustavná trvalá práce a ne že si jednou zhrkneš sedmidenní půst s totálně pokaženou návratovkou a budeš čekat zázraky.

+ANTONÍN, +Panda Hodnocení: +2
úte 29.04.2014, 15:16

Antoníne, já nevím. Tak odpadne zřejmě plno zdravotních problémů, ale abych řekla pravdu sama za sebe, tak si nemyslím, že breathariánství=štěstí. Nevím to, ale nemyslím si to.

Navíc mě je jedno, jak si někdo představuje návratovku, mě jde o to, co funguje mě. Antoníne díky za plusko, ale nepochopila jsem, proč si napsal, jako že "ten slastnej pocit, že jsem dal 7-mičku?" Chtěl jsi mě shodit? Já přece nezávodím, to jsem nikdy nedělala, třeba že bych závodila s jinejma matkama v kojení, ne. Pokud rád závodíš, tak to neznamená, že všichni jsou takoví mladíci.

Píšu sem v nejlepší víře,protože věřím v silné ozdravné účinky půstu a snažím se sdílet zde svoje (zatím malé)zkušenosti. O nikom si nic nemyslím. Ovšem o sobě se tady dovídám, že půst dělám ze soutěžních důvodů, že neumím ani chodit a že si nárokuji zázraky za nic.
Prosím všechny, aby si podobné komentáře odpustili, dotýkají se mě. Není to pravda, mojí metou není sedmička, jak chodím nebo tančím bych nerada nechala posuzovat GreenApple a nikomu nepředhazuji, že je hloupý.
To, že někdo začíná, neznamená, že je to dítě. Prosím zvažte, než něco odpovíte.

Naposledy upravil MonkeyPA dne úte 29.04.2014, 23:17, celkově upraveno 1

úte 29.04.2014, 21:45

MonkeyPA píše:
Antoníne, já nevím. Tak odpadne zřejmě plno zdravotních problémů, ale abych řekla pravdu sama za sebe, tak si nemyslím, že breathariánství=štěstí. Nevím to, ale nemyslím si to.

Ono je to naopak. Štěstí= breathariánství. Pokud v nějakém těle nejsi OK, tak brostě breathariánství nedosáhneš. :remorse:
A pokud dosáhneš, tak ho neudržíš. :'(
Věř mi vím o čem mluvím, teda píšu. ;-)

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

+Panda Hodnocení: +1
úte 29.04.2014, 23:06

...jsem ještě měla potřebu něco dopsat.

Moc ti nerozumím, nevím, co je "nebýt ok ve svém těle". Jak to myslíš? Já se cítím ve svém těle dobře a breathariánství dosáhnout nechci, přesněji je mi to jedno.

úte 29.04.2014, 23:28

[quote="LUKE81"]co jsi od sedmičky čekala ? co čekáš od 15 nebo 21tky ?

no že to vyžere ty patogeny a rozloží jedy. Očistu těla, vnitřní.

úte 29.04.2014, 23:35

MonkeyPA píše:
...jsem ještě měla potřebu něco dopsat.

Moc ti nerozumím, nevím, co je "nebýt ok ve svém těle". Jak to myslíš? Já se cítím ve svém těle dobře a breathariánství dosáhnout nechci, přesněji je mi to jedno.

Máme několik úrovní těl.
Základní jsou 4.

Což znamená nebýt OK v těle:
fyzickém- je Ti špatně :crazy: při půstu, nebo návratovce z důvodu fyzických (bolesti, točí se hlava, ...
emoční- je Ti špatně při půstu, nebo návratovce z důvodu emočních 8-o (strach, nepřekonatelná touha si něco dát, ...
mentální- říkáš si, že půst a návratovka je nesmysl, že Ti může uškodit :-? , ...
duchovní- tady mě nic nenapadá.

A pokud tyhle těla nemáš pod svou láskyplnou :heart: disciplínou, tak jseš jako turista, kterej si usmyslel vylézt na Everest a je přesvědčen, že mu k tomu stačí cepín a šňůra na prádlo... :happy:

Aneb

Žák se učí,
mistr inspiruje.

+GreenApple Hodnocení: +1
úte 29.04.2014, 23:56

Proboha proč mě tady pořád někdo obviňuje, že chci hned dosahovat nějaký nirvány a nechci pro to nic udělat? Zdržte se toho prosím, není to pravda a vadí mi to.

Antoníne- to záleží jakého jsi náboženství, s těmi těly. Já se držím (myslím si) křesťanského pohledu, že máme tělo fyzické, duši, kterou sdílíme s druhými lidmi a ducha, kterého sdílíme s Bohem. Takhle jako ty to neřeším.

stř 30.04.2014, 13:04

(LUKE)

pestrá strava dosažený půst 40 dnů
já mám za sebou už několik let půstování a dovolím si tvrdit, že to správně dělám pouze krátce. moje úúúplně první sedmička byl očistec (konzumoval jsem léta veškeré možné blafy a tělo mi to spočítalo), ted si 7 dám jen tak, už mi ani nepřijde jak dlouho jsem nejedl. Moje běžná strava se skoro rovná tomu co jím při návratovce. Chci tím naznačit, že můžes mít tělo čisté, tak aby nebylo co za těch 7 dnů + návrat čistit a musíš jít dál. Ale vše za předpokladu, že tvoje duševní síla na to má, 50% je o hlavě, pokud ta nechce nenaděláš nic. V jednom z příspěvků jsem již psal, že 1 - 7 dnů je pouze příprava na tu očistu která probíhá od 17dne hladovění. Neznám tě, ale poznal jsem několik "hladovkářů" kteří v období půstu pijí kafe, kouří, žvýkačku stále v puse atd.. a tím u nich vlastně nikdy nedojde ke startu očisty těla a duše. Zkus popřemýšlet jestli opravdu piješ jenom čistou nejlépe destilovanou vodu nebo se tam občas dostane něco k tomu. U mé maličkosti se v počátcích stávalo, že jsem přechodu na vnitřní výživu nedočkal , protože jsem často velmi intenzivně myslel na jídlo a žaludek díky tomu stále tvořil žaludeční šťávy.

------------------------------------------------------------

+GreenApple, +Panda Hodnocení: +2
stř 30.04.2014, 13:17

Ahoj Luku, jsem ráda, že píšeš, protože z těch urážek tady už brečím, tentokrát doopravdy. Já nevím, co sem píše za lidi, je fakt, že možný je všechno, ale proč hned předpokládat to nejhorší, nechápu.
Pokud já držím půst, tak nic nejím, protože jinak by to nebyl půst, žaludek má být v klidu. Destilku jsem nesehnala, piju Aquilu. Svému tělu důvěřuju natolik, že nemám žádný zásadní obavy. Řídím se jím. Půst mě baví a nebojím se ho. Neusiluji o to stát se breathariánem, nemám půst jako náboženství.
Jestli dělám půst dobře podle nějakého návodu, je mi jedno, protože důležitá je (pro mě) moje vlastní reakce. Co se mi děje v těle tuším, protože jednak mám nějaké základní povědomí o anatomii, pokud se na něco chystám, tak si o tom něco přečtu a leccos lze cítit.
Ty urážky tady mě hodně mrzí.

Jo, to je možný, že se mě žaludek nezastavil, že jsem pořád myslela na jídlo. Ale na endogenní výživu lze stejně přejít až po acidotický krizi a to stejně nejde jednou sedmičkou stihnout. Po deseti dnech, se píše v literatuře.

stř 30.04.2014, 14:13

MonkeyPA - neber si to vsetko tak osobne. Fakt mi niekedy pripadas ako dieta, akoby si stale isla len to svoje a nepocuvala si dobre mierene rady. Nehnevaj sa taky pocit z teba mam. Vsimla si si, ze na kazdu dobre mierenu radu prakticky vzdy oponujes? Vzdy mas po ruke nejaku vyhovorku, alternativu? Neni jednoduchsie tu radu pocuvnut a skusit si to? To iba na okraj, ja ti tvoj nazor neberem, ale vtedy mam chut kricat aby si ma pocuvala, lebo post neni sranda a mozes si s tymto pristupom ublizit.

Fakt je, ze si vydrzala 7 dni nejest a to nie je iba tak. V mojom okoli to dokazalo velmi malo ludi. Chce to velmi silnu vieru a volu a motivaciu a to nema hocikto. Vacsina ludi po 1 dni skonci s tym, ze post je uplna blbost a "naco sa ja mam takto trapit" (a tak sa radsej trapia neskor pocas chemoterapie, pripadne inych "bolustek", bohuzial sa s tym v okruhu mojich znamych v poslednom obdobi stretavam velmi casto a je mi to luto), tu nejsme v Indii, a mnozstvo takych tych "radilov" co ti budu tvrdit ze po 3 dnoch umres. To ze si tu a piseme si, uz to mi hovori, ze si pripravena, ze na to mas, ze nejakym sposobom je to tiez tvoja cesta. Akurat nechod dalej ako 7 dni postu, kym nespravis vzorovu navratovku. Tj. budes natolko emocionalne, mentalne, duchovne silna, ze ovladnes to zviera co mame kazdy v sebe a neublizis si pri dlhsich postoch nahlym navalom "zravosti" ktore nebudes schopna ovladnut volou (vtedy je lepsie obliect sa a vypadnut von na prechadzku :)).

Ver je to docela divny pocit ked ti brnia a trpnu ruky a opuchaju nohy po spackanej navratovke. Co potom? Volat zachranku? Pumpovat zaludok? Brat nejake lieky? Co s ladvinami ktore funguju na 30%? Pravda je taka, ze je to sice velmi tvrda a zapamatatelna skusenost, ale neviem ci to stoji za to.

Takze drz sa, si na dobrej ceste a neber si dobre mierene rady osobne.

+ANTONÍN, +Cef, +Panda Hodnocení: +3
sob 03.05.2014, 12:12

Beru si to osobně. Půst jsem pro sebe "objevila" a vkládám do toho velké naděje. Chtěla jsem se podělit s ostatními, protože jsem si myslela, že o to stojí, protože já taky stojím o to, když někdo napíše svojí zkušenost. Je to pro mě důležité.
Ty píšeš -"dobře míněné rady" no já nevím. Existuje termín "nevyžádané rady"... Cef možná píše -dávej si pozor, není to úplně bez rizika- jenomže napíše něco o žraní plechu a že mě omlouvá jenom menzes, rozuměj moje blbost. Najdi pět rozdílů, že.
Všem tady, a sobě taky, přeju, aby se jim, půst dařil. Není to snadný, je to hodně nepohodlný, a ve výsledky v tuto chvíli pouze věřím, ale jdu do toho. Určitou vztahovačnost nepopírám, jenomže to je z důvodu, že mi na tomhle opravdu záleží. Třeba to vyřeší čtyřicítka, no, pak už mi třeba takový slova vadit nebudou, třeba se povznesu. Proč ti připadám jako dítě, v čem, nevím.
Teď držím jednodenní hladovku, dle doporučení, někdy v půlce května se chystám na patnáctku. Hlavně, prosím, nepište nic o návratovce, umím číst(kromě toho, že, Cefe, pravidelně menstruuju).

sob 03.05.2014, 21:41

Reputace: +1217
Devce, devce, neminim se tu s Tebou hadat, se svym telem naloz jak nejlip umis, na toto uz nemam cas:).
Nekdo trpelivejsi Ti mozna dal vysvetli o co jde pri spatne navratovce a proc Te Tva prvni 7-ka zklamala, ono to velmi uzce souvisi s tou Tvoji lednici (dokaze v klidu anulovat ucinky i u 21 pustu, vime ?):).
Jenze Ty navod nepotrebujes (Tvoje slova), tak hodne zdaru:). (s plechem mel byt vtip, legrace, humor - znas ?).
Cef konec:).

+ANTONÍN Hodnocení: +1
ned 04.05.2014, 00:42

Tak tedy dobrou chuť, Cefe.
Čím mě ta sedmička zklamala, jsem psala, tak mi tady nepiš, co si myslím.
Souhlasím- konec.
Mnoho zdaru.

ned 04.05.2014, 09:59

MonkeyPA píše:
Už jsem skončila. Sedmička mě zklamala, nemá to skoro žádnej efekt.

Návratovka: v pět p o m a l u trošku mrkvové š'távy, o půl šesté napařené rajče, v šest zel. polévka a pak jsem vybílila lednici. žaludek to snesl dobře.
Panda píše:
Tohle je ale důvod, proč půst nefunguje. Pro ozdravný účinek není ani tak důležitá fáze hladovění, jako fáze návratovky.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MonkeyPA píše:
Přes mrtvoly nejdu, dbám rad, mám čas. Ale díky za péči ..
MonkeyPA píše:
Navíc mě je jedno, jak si někdo představuje návratovku, mě jde o to, co funguje mě ..
MonkeyPA píše:
Právě že potřebuju fyzické důkazy ..
MonkeyPA píše:
Jestli dělám půst dobře podle nějakého návodu, je mi jedno ..
MonkeyPA píše:
Bojuju tady jenom s vámi, protože mě napadáte ..
MonkeyPA píše:
Já nevím, co sem píše za lidi ..

BEZ DALSIHO KOMENTARE:).

ned 04.05.2014, 13:37

Cefe, jsi v pohodě?
To už jsem skončila bylo myšleno jako ukončila jsem sedmidenní půst.
Můžu se zeptat, kolik ti je?

ned 04.05.2014, 15:31

V naproste :-).
Co jsi kde jak myslela je mi vcelku fuk, zapomen v klidu na me, mas tu admina a laskyplny vlakno podpory Tvych silenosti:).
Ale to by ses napred musela chtit prestat se v jednom kuse hadat, nebo brecet, osazenstvo necht samo posoudi kdo je v nepohode:).
Zij dlouho a blaze :-).

ned 04.05.2014, 16:09

Uf. Howk.

ned 04.05.2014, 16:29

dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 14 dnů
Reputace: +7
Ahoj,

v pátek jsem začal svou první sedmičku, doposud několik nahodilých jedniček po dobu několika let a dvě trojky letos. U první trojky jsem ještě neměl ponětí o návratovce dle Pavla, tu druhou jsem si náležitě užil s krásnými a jednoduchými chutěmi a úžasným požitkem z tak malého množství jídla, až jsem dostal strach, co když nezačnu jíst :D.

Dosud se cítím příjemně, jsem trošku malátný a prudké změny pozic mi zamotají hlavu, ale dneska jsem si dal 12ti km procházku svižným tempem a bylo to velmi fajn. Pro nezasvěcené dodávám, že předchozí půsty tak pohodové nebyly (bolesti hlavy), ale na nic jsem netlačil, hodně jsem pil a říkal jsem si když to půjde, tak budu pokračovat. Nyní pročítám podruhé skripta z pust.cz, takže jsem o mnoho chytřejší a hlídám sebe a barvu moči.

Všem půstujícím zdar!

+ANTONÍN, +Dave, +Majmir, +Panda Hodnocení: +4
ned 20.07.2014, 21:35

dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 14 dnů
Reputace: +7
Dojmy z mé první sedmičky: půst sám o sobě bez vážnějších problémů, občasné bolesti zad či za krkem nebyly nic vážného, beru to jako součást očistného procesu. Horší byla samotná návratovka - začal jsem syrovou mrkví rozkousanou jak jen to šlo, ale moc energie mi nedodala. Snažil jsem se čekat na hlad, ale trochu mne nahlodávala obava, abych vůbec začal jíst (podobnému strachu jsem čelil při minulé trojce, takže tentokrát jsem to bral víc s nadhledem). Nicméně u mne přetrvával pocit nedostatku energie, vyčerpanosti. Pomáhala mi meditace na stimulace čaker na Pavlových stránkách a procházky svižným tempem mne taky aktivizovaly. Narozdíl od půstu jsem v návratovce řešil opravdu nezbytné věci kvůli nedostatku energie. Nakonec jsem zjistil, že s postupně zvyšujícím se množstvím jídla se to lepší. V sobotu jsem začal návratovku, ve čtvrtek poloviční porce k obědu ve veget. restauraci a tu už byl návrat k energetickému normálu. Taky jsem si myslím návratovku zkomplikoval příliš brzkým zařazením vařené rýže (v úterý večer - 4. den). Poučení - není nad napařenou zeleninu, která báječně chutná a je hotová během chvilky. Pil jsem jen vodovodní vodu, během návratovky o poznání méně než při půstu, barva moči indikovala, když bylo potřeba přidat.

Zhubnul jsem asi 10 kg, což při 183 cm a 65 kg výchozí váhy lidi okolo fakt postřehli a ptali se na to. Každopádně když se teď opřu na nepolstrované židli, cítím páteř jako nikdy předtím :D Srovnal jsem si spoustu věcí v hlavě, snadněji držím vzpřímené tělo, zlepšil se mi zrak (lépe vidím do dálky, ale jako bez brýlí to zatím není), o víkendu mi stačilo spát pět hodin, na dnešek už to bylo víc, celkově cítím více energie a jsem akčnější. Pořád mám potřebu jíst sladké, ale to je psychická záležitost. Víc se soustředím na kousání jídla, maso mi nijak nechybí, včera jsem ze zvědavosti ochutnal kousek a po soustu jsem věděl, že ho nechci. Jinak jím, co libo, spíš jde o to, že mi toho moc libo není ;-)

Asi momentálně největší dojem je respekt k půstu, zejména k návratovce. Přijde mi, že u sedmičky už je potřeba být sakra opatrný ohledně návratovky. U mých dvou trojek mi má neznalost prošla s milostí Boží, u sedmičky už jsem cítil respekt a úctu a vůbec mne nelákalo např. něco si osolit. Takže teď budu asi pilovat u jedniček a trojek.

pon 04.08.2014, 21:53

vegetarián dosažený půst 7 dnů
Reputace: +8
Josef píše:
Asi momentálně největší dojem je respekt k půstu, zejména k návratovce. Přijde mi, že u sedmičky už je potřeba být sakra opatrný ohledně návratovky. U mých dvou trojek mi má neznalost prošla s milostí Boží, u sedmičky už jsem cítil respekt a úctu a vůbec mne nelákalo např. něco si osolit. Takže teď budu asi pilovat u jedniček a trojek.

Gratulace k 7 :-)!
ano, navratovku taky beru jako tezsi cast pustu. Nicmene mne uklidnilo, ze Pavel vse svych skriptech pise, ze nutne neni treba mit stejny pocet dni navratovky jako pustu - ale znamena to, ze si muzeme napr. treti den dat i tmavy chleb a pod., proste neco zdraveho, zaklad ovozel, ne cukr a sul. Spis je to pravidlo pro lidi, co nejedi prilis zdrave, aby hned druhy den nedali hranolky a smazak. Pro mne je to v pohode, tyhle jidla bezne nejim a v navratovce by mne to nenapadlo vubec.
Nicmene jsi to napsal presne - respekt hlavne k navratovce!
drzim palce a jen tak dal :-)

ned 10.08.2014, 18:18

Reputace: +141
Tak dnes ma zas niečo prekvapilo. :crazy:
Je nedeľa, druhý deň pôstu. Doobeda sme boli celá rodina v lese, deti sa napchávali černicami, dokonca sme videli srnčeka kúsok od nás. Proste úplná pohodička.
Poobede som musel ísť do práce a na ceste ma skoro jeden polovodič vytlačil z cesty do protismeru. Tak ma to nas..lo, že som si pekne od pľúc zanadával na toho majsterka.
Bežná vec, zanadávať si za volantom. Ale teraz sa mi veľmi rozklepali ruky a nohy a triasli sa ako starému alkáčovi. Nevedel som sa ani poriadne nadýchnuť. Po minúte to našťastie prestalo.
No, je to poučenie pre mňa, že pôst sa má robiť v psychickej pohode bez stresov. 8-)

+Cef Hodnocení: +1
ned 10.08.2014, 18:49

Hahahaha, polovodic to je dobry, to v cestine nemame, resp. mame pro to jen jeden vyznam :).
Poloridic uz neni tak zajimavy :) .
------------------------------------------
Vztek je brutalni vydej energie, bacha na to:).

ned 10.08.2014, 19:44

Reputace: +141
Cef: :-D

No bol to zdvihnutý prst. Snažím sa už nad tú zlosť povzniesť, ale občas sa to vymkne kontrole :evil:
Inak teraz som sa dozvedel, že je superspln. Až nejako moc dobre sa mi pôstuje. Žeby to bolo tou guľou na oblohe ?

+Cef Hodnocení: +1
ned 10.08.2014, 21:16
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 875 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]