Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 00:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 242 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Re: Arko - zmena z vnutra

Reputace: +1217
Arko píše:
Mimochodom som bol u doktorky na preventivnu prehliadku, mam vzorovy tlak, glukozu, pecenove testy... vraj mozem ist prikladom...
Bal som sa ze mi povie ze mam malo B12 vitaminov alebo nejakeho mineralu...
Vidis co umi pust :-). Zbytecne moc jsi cetl bludy o B12 nekterych lidicek co nekam smeruji ani nevi sami poradne kam :-).
Super :ok: :-) .

Hodnocení: 0
sob 09.03.2013, 11:29

Reputace: +992
Když jsem byl před asi osmi? možná už 9 ti lety u lékaře kvůli potvrzení, proklepali si mě protože jsem k nim léta nedocházel. Jaterní testy, oční pozadí, vyšetření srdce ultrazvukem, asi čtyři různí odborníci museli uznat že jsem naprosto zdráv než dali papír. Hehe, bylo to asi dva měsíce po 21 půstu. Doufám že už k nim nebudu muset, nepotřebuju je, ať si svojí vědu a předsudky strčí ...

+Cef Hodnocení: +1
sob 09.03.2013, 11:33

Do .................. a just nereknu ! :mrgreen: :lol: ..

+Petr Hodnocení: +1
sob 09.03.2013, 11:42

pestrá strava dosažený půst 21 dnů
Reputace: +66
Vcera absolvovanych par prednasok na temu duchovna. Najviac sa mi pacilo posedenie s Tibetskym Lamom Tiborom. Pacili sa mi jeho odpovede na otazky ludi ktori tam sedeli. Krasna a cista argumentacia.

Skoda ze som neostal na meditaciach... kazdopadne som potom stravil krasny vecer cize moja dusa zazila krajsie veci:)

Termin metody RUS sa mi blizi a ja sa tesim ako male dieta. Verim, ze potom uz budem so svojim zivotom spokojny na 120 percent.

ned 10.03.2013, 13:30

Táááák.. a vikend za mnou, stalo sa vela veci...ale vsetky mali nieco spolocne a to ze som bol stastny...

3 dnovy post skonceny este v piatok... Akosi do mna moja (uz znova) priatelka natlacila nejake jedlo:P... Ale vobec mi to nevadilo.

Tento tyzden by som sa vsak chcel trocha odputat od stravy lebo cez vikend som jedol piate cez deviate a je to na mne citit. Citim sa taky otupeny a este som mal neskutocne malo spanku.

Duchovne sme obaja (ja aj priatelka) sme narastli za tak kratky cas, nasli sme opat tu iskru, ktora nam chybala. Zacali sme sa bavit maximalne otvorene bez toho aby sme sa urazali, reagovali ako male deti.

pon 11.03.2013, 08:36

Reputace: +93
Prajem ti ten pocit stastia, ktory prezivas. Len pouvazuj, ci ten pocit nie je uzko previazany so vztahom k priatelke. Ak sa vztahu dari podla tvojich predstav a tuzob, tak je vsetko OK, a ak tvoja priatelka bude mat casom ine potreby ako ty, ci ju dokazes akceptovat a svoje pocity udrzis na pozitivnej vlne.

Podla mna az vtedy sa ukaze, ako si na tom vo vnutri. Aj ked sa vravi, ze treba zit v pritomnosti, tak ked teraz nebudes siat, v buducnosti nebude co žať.

Tak nech sa dari, podstatne je, ze teraz je ti lepsie.

pon 11.03.2013, 10:25

logos píše:
Prajem ti ten pocit stastia, ktory prezivas. Len pouvazuj, ci ten pocit nie je uzko previazany so vztahom k priatelke. Ak sa vztahu dari podla tvojich predstav a tuzob, tak je vsetko OK, a ak tvoja priatelka bude mat casom ine potreby ako ty, ci ju dokazes akceptovat a svoje pocity udrzis na pozitivnej vlne.
Nechcem uvazovat nad tym, ci sa nahodou nieco nepokazi. Lebo potom sa to ozaj pokazi. Takto obaja rozmyslame aky nas bude cakat krasny vikend a podobne. Obaja sme si vstupili do svedomia (hlavne ja) a odstranujeme obaja veci, ktore nam vadili.

Hlavne sme zistili ze nas strasne deprimuje prostredie u nej doma cize sme tam travili minimalne casu a ozaj to bolo lepsie.

Podla mna az vtedy sa ukaze, ako si na tom vo vnutri. Aj ked sa vravi, ze treba zit v pritomnosti, tak ked teraz nebudes siat, v buducnosti nebude co žať.
To ano, preto som aj po tom ze sme sa dali dokopy nevzdal myslienky, ze idem riesit vsetky problemy, ktore som identifikoval pocas toho tyzdna kedy sme neboli spolu. Idem vpred a nebudem sam so sebou spokojny kym vsetky veci, ktore som v sebe identifikoval ako problem nebudem riesit v prehladom a pokojom budhu:)

Tak nech sa dari, podstatne je, ze teraz je ti lepsie.

Dakujem Ti, citimE sa obaja spokojni :)

pon 11.03.2013, 11:07

Arko píše:
Zacali sme sa bavit maximalne otvorene bez toho aby sme sa urazali, reagovali ako male deti.

Jo přetvářka nemá smysl, buď si rozumíte pak není problém anebo se alespoň tolerujete pak taky není problém. Hrát něčí hru nemá smysl, stejně nakonec omrzí.

+Arko Hodnocení: +1
pon 11.03.2013, 11:23

Arko píše:
Hlavne sme zistili ze nas strasne deprimuje prostredie u nej doma cize sme tam travili minimalne casu a ozaj to bolo lepsie.
Presne tak Arci, mnohdy jsou to UPLNY blbinky, kterych si je treba vsimat a zafunguje to - kdyz se chce, "kdo chce hleda zpusob" uz znas :).
Zivot se sklada z blbinek, z detailu, marno ..
Super, hlavne si nic nenalhavat jak rika logos i Petr :ok: :-).

+Arko, +Panda Hodnocení: +2
pon 11.03.2013, 12:30

Cef píše:
Arko píše:
Presne tak Arci, mnohdy jsou to UPLNY blbinky, kterych si je treba vsimat a zafunguje to - kdyz se chce, "kdo chce hleda zpusob" uz znas :).
Zivot se sklada z blbinek, z detailu, marno ..
Super, hlavne si nic nenalhavat jak rika logos i Petr :ok: :-).

Presne tak, aj vcera som videl ze ked sme boli u nej dlhsie tak nam to uz liezlo na mozog. tak jej vravim nech sa oblecie a ideme von.. nakoniec sme skoncili v jednom podniku kde sa v nedelu pustaju nejake filmy...tak sme si prijemne posedeli :P

A ako pises... je to o tych najmensich detailoch :)

pon 11.03.2013, 14:02

Tááákže...

Dlhsie som tu nic nenapisal... V piatok sme s priatelkou absolvovali koncert.. da sa povedat koncert pozitivnej energie. Vystupili kapely: Revolta, Suvereno... Obaja spomenuti su velmi telentovani hudobnici... spievali o evolucii vedomia, duchovno... Je to smer uvedomeleho hip hopu.... najlepsie to vyjadria ukazky z tvorby:
Suvereno - Nekonečný príbeh (feat. Dominika Mirgová)
http://www.youtube.com/watch?v=Nd-CH-0jSK8
Suvereno - Príbeh lotosového kvetu (feat. Samo Tomeček)
http://www.youtube.com/watch?v=yRudsjBTnf4
REVOLTA - Někdy Ztracený (Official music video)
http://www.youtube.com/watch?v=R600iSGaRes
REVOLTA - Evoluce Vědomí / Evolution of Consciousness
http://www.youtube.com/watch?v=uMdbGla5EX8

Bola tam super atmosfera. Obaja sme sa bavili a duchovne to prezivali:)

Zajtra ma caka metoda RUS...tak sa nato tesim. Aj ked priatelka mi vravela, ze je krasne pozerat ako zo mna teraz srsi pozitivna energia... Tak som rad ze aj ona vidi tu zmenu.

pon 18.03.2013, 09:07

Vcera konecne absolvovana METODA RUS.

Moje dojmy... Z planovanych 4 hodin to bolo cez 5 a pol, ale problemy vyriesene... Cakal som ze problemy budu niekde v mojom detstve (nedostatok materinskej lasky)... ale koniec koncov bol problem v tom ze som sa nevedel prijat taky aky som...

Ked som to prijal tak som pocitil taky pocit stastia ako snad nikdy... Uplne som citil ako zo mna opadla tazoba...

Musim vyzdvihnut moju terapeutku, ktora bola velmi mila, pozorna a ozaj ma podrzala. Neskutocny zazitok... Mal som najskor obavu ze to bude len vytiahnutie penazi...ale skutocne to funguje:)

stř 20.03.2013, 11:15

(ABCD-a)

Reputace: +830
Funguje to protože si se tomu otevřel ...;-)
jednička s beruškou :ok:

stř 20.03.2013, 11:34

ABCD píše:
Funguje to protože si se tomu otevřel ...;-)
jednička s beruškou :ok:

:) ten pocit je na nezaplatenie

stř 20.03.2013, 13:58

No vidis, "kdo chce hleda zpusob" .. uz znas, ze jo :-).

stř 20.03.2013, 21:47

Ak by ste mali vymenovat 5 vasich dobrych vlastnosti ake to su?

úte 02.04.2013, 21:06

žádná mi nenapadá, uvažuju o věci ne o svém já, ať soudí jiní.

Jéje, dvě hrdličky, ještě jsem si nevšim. :-D

úte 02.04.2013, 21:26

Petr píše:
žádná mi nenapadá, uvažuju o věci ne o svém já, ať soudí jiní.

moj kamarat a trener ju jitsu je aj grafolog a dokaze cloveka odhadnut podla pisma... Minule sa bavil s bratom mojej priatelky a je to dost spratek ten chalan.. a ked mu polozil otazku ake su jeho dobre vlastnosti tak nevedel povedat ani 2... Tak som nad tym zacal rozmyslat ake su moje dobre vlastnosti... Vzdy som sa bal hovorit o tom ake su... Ale je to cisto o sebahodnote cloveka.

Jéje, dvě hrdličky, ještě jsem si nevšim. :-D

Nooooo :P priatelka je posadnuta fotenim sa...a sem tam ma do toho zakomponuje:)

úte 02.04.2013, 21:29

Ale jo, chce to znát sám sebe co nejlíp. Říkat druhým už ne.

úte 02.04.2013, 23:24

Pocasie nie nie sa umudrit... Stale sa odhodlavam zacat behat ale v tomto pocasi to nie a nie zrealizovat. Nastastie mam stale treningy TB tak tam si davam riadne do tela.

Dnes zaciname holandske treningy: je to v podstate seria uderov rukami ktora sa konci kopom... V podstate sa rozlisuju v thajskom boxe 2 vetvy. Jedna je typicka thajska skola, kde su dominantne kopy... To pouzivaju hlave thajci... V europe je najrozsirenejsi styl prave z Holandska. Slo o to ze europania boli odjakziva lepsi v uderoch, cize zacnu kombinaciu silnych uderov a zakoncuju to jednym tvrdym kopom.

v praxi to vyzera asi nasledovne:
http://www.youtube.com/watch?v=LxRd2WXtJ0A
toto je skor thajska skola:
http://www.youtube.com/watch?v=jyR7Z-Nqeps

Kazdopadne v nasom klube je to trocha viac "ostre"... nemame tieto lapy a bijeme sa do krytu a kopeme na hole nohy:)

stř 03.04.2013, 12:32

Ještě pamatuju jak jsme měli otlučený ruce a nohy z kung-fu. A to byl jen nácvik vykrývání, tam se nedá naostro. Stačilo.

stř 03.04.2013, 12:45

Najnovsia vec z mojej kuchyne:

Kairos - Introduction
http://www.youtube.com/watch?v=XrKR925LU0Q

Zatial len taky koncept ktory chcem dalej rozvijat.

+Petr Hodnocení: +1
pát 05.04.2013, 13:35

Konecne nove byvanie kde sa citim skutocne ako doma...
Za kamaratsku cenu mam prenajaty 2 izbovy byt kde som uplne sam... S priatelkou si ho velmi pochvalujeme a pomaly aj zariadujeme podla nasich predstav. Z minulych skusenosti s podnajmami je toto pre mna grand hotel ******.

Asi som mal stastie na zlych domacich a este horsich spolubyvajucich... posledne so slecnou ktora si z podnajmu urobila zoologicku zahradu...

Inak pocasie pozitivne naladi cloveka. Je krasne, vcera absolvovanych 10 km na biku s priatelkou...

+ABCD Hodnocení: +1
pon 22.04.2013, 09:46

Po dlhsom case som opat spojazdnil parny hrniec, takze vcerajsok v znameni brokolice, zemiekov v supke a cervenej repy.

Dost som si oblubil kombinaciu ze si k tomu urobim jogurtove kari... este musim najst nejake kvalitne kari korenie a budem uplne spokojny s tymto jedlom...

Inak ma chyta nejaka alergia lebo sa mi leju sople z nosa a stipu ma oci..a pritom som nikdy nebol alergik... Asi zacnem kazde rano robit Džala néti... myslim ze to vytiahne ten najvacsi bordel.

stř 24.04.2013, 08:23

(Lenka)

Reputace: +839
na džala néti nedám dopustit, a urinové je ještě účinnější. Mohu jen doporučit. neboj se toho, víc se napij, zachyť střední proud, a skoro nic není cítit.
Urina je sterilní tekutina, v přírodě, když není nic jiného po ruce, tak se s ní omývají rány. Jednou jsem se vymázla na kole, a přítel mi počůral na mé přání ruku. Sama bych to nezvládla :hyper: Hojila se pak ještě lépe, než po polití dezinfekcí...

+Cef, +Dave Hodnocení: +2
stř 24.04.2013, 11:56

Lenuška píše:
na džala néti nedám dopustit, a urinové je ještě účinnější. Mohu jen doporučit. neboj se toho, víc se napij, zachyť střední proud, a skoro nic není cítit.
Urina je sterilní tekutina, v přírodě, když není nic jiného po ruce, tak se s ní omývají rány. Jednou jsem se vymázla na kole, a přítel mi počůral na mé přání ruku. Sama bych to nezvládla :hyper: Hojila se pak ještě lépe, než po polití dezinfekcí...

Neboj ja uz mam vyskusanu neti aj urinovu :) aj ked teraz som jedol hodne koreniste jedla tak sa to v moci drzi a je to neprijemne v nose:D

Tiez to tak riesim ked sa poranim.. napr minule som si masiroval modriny urinou a slo to pekne dole.

+Lenuška Hodnocení: +1
stř 24.04.2013, 12:16

Vcera som opozoroval jednu vec. Parena zelenina dodavate extremne vela energie. Posledna 2 dni som si dal na veceru parenu zeleninu a do 1 som nevedel zaspat a mal som hrozne vela energie...az som nevedel co zo sebou.. Ani na raw tej energie nie je tolko.

Dnes prvy beh s priatelkou:) jupíííííííííííí

pát 26.04.2013, 07:33

Vida, další kdo přišel na to že pařená zelenina není zas tak špatná. :-D

pát 26.04.2013, 08:48

Petr píše:
Vida, další kdo přišel na to že pařená zelenina není zas tak špatná. :-D

Praveze som bol vzdy fanusikom parenej zeleniny. Od minuleho roka co som dal 21tku som po poste startoval parenou zeleninou... Pootom mi tak zachutia ze som ju jedol vkuse asi 3 mesiace:) teda vzdy som si nieco robil na pare...

Napr najlepsie zemiaky ake mozu byt su na pare v supke... K tomu brokolica, karfiol, cervena repa... mnamka...

pát 26.04.2013, 12:36

Jak vidět nastartoval jsi po 21 dobře. ;-)

pát 26.04.2013, 13:11
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 242 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]