Breatharián.eu
https://www.breatharian.eu/forum/

Rýže
https://www.breatharian.eu/forum/viewtopic.php?f=48&t=627
Stránka 1 z 1

Autor:  Arko [ pát 04.05.2012, 12:28 ]
Předmět příspěvku:  Rýže

Ja si robim bielu jasminovu ryzu. Ta sa vari iba 10 minut na ohni (klasicka z talianska cca 17 minut).

V paraku sa mi polepila ked bolo vela vody, ked malo tak bola nedovarena... tak som si kupil keramicky hrniec a tam si to robim. OD vtedy mam ryzu aku mam rad.

Autor:  akilua [ úte 26.11.2013, 16:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Recepty z Parneho hrnca

tohle je tak velká téma, o tom jak nezalepit rýži by mohl být natočen i celovečerní film. Jaký druh se nejlépe vaří? Já tedy nevím vůbec. Lidé z Indie s tím mají lepší zkušenosti. Když jsem tam bila tak ani jednou mi neudělali ulepenou...

Autor:  Panda [ úte 26.11.2013, 19:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Recepty z Parneho hrnca

Bezkonkurenční je červená rýže. Kupuji ji v Kauflandu, v jiných supermarketech jsem ji neviděl. Nelepí se, je mnohem chutnější než jiné (oříšková) a samozřejmě zdravější, jen se musí trochu dýl vařit (1/2 hodiny s vodou 2:1).

Autor:  akilua [ úte 26.11.2013, 22:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Recepty z Parneho hrnca

tak to se přiznám, že jsem ji ještě nezkusila ale hned to napravím. Pošlu manžela do Kauflandu a v neděli bude něco nové k objedu. Vždyť jsem to říkala, že je to veliká téma. :delicacy:

Autor:  Panda [ stř 27.11.2013, 03:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Recepty z Parneho hrnca

Takhle vypadá. Z levé strany musí být napsané "rýže červená natural". Stejný obal má "rýže dlouhozrnná natural" (je světlejší) ale ta té červené nemůže konkurovat. Doma už žádnou jinou rýži nechtějí. Stojí tuším nějak 37,-. Dá se dokonce jíst po uvaření i samotná, bez jakýchkoliv přísad či ochucování. Vyžaduje čas vaření asi půl hodiny (2 díly vody a 1 díl rýže), pak je měkká rozsýpací a přitom nelepivá.

Přílohy:
ryze_cervena_natural_arax_500g.jpg
ryze_cervena_natural_arax_500g.jpg [ 51.49 KiB | Zobrazeno 19950 krát ]

Autor:  akilua [ čtv 28.11.2013, 12:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Recepty z Parneho hrnca

aha tak tahle hnědá... už vím tu jsem viděla... jo jo.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/