Na hlavní stránku  
Právě je stř 03.12.2025, 22:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Borgo

pestrá strava dosažený půst 3 dny
Reputace: +13
Ahoj

Po pulrocnim nakukovani na vase forko jsem se rozhodl se taky zapojit :-) Je tu spousta zajimavych nazoru a hlavne zkusenosti.

S prvnim pustem jsem zacal loni na jare s motivaci vycistit si telo od skodlivin. Nebyl to asi uplnej pust protoze jsem pil i trochu dzusu, coz jsem zjistil az pozdeji kdyz jsem nasel pust.cz a nasledne tyhle fajn stranky. Vydrzel jsem to necele 3 dny a citil jsem se uplne skvele. Pustem neresim zadne zdravotni problemy nebo nadvahu (i kdyz pupek jsem si stihl vypestovat :) .. Proste citim ze mi pust jednou za cas dela dobre, tak proc si to odpirat?

Mne vzdycky vsechno dlouho trva nez se rozhoupu .. takze k dalsimu pustu jsem pristoupil az ted po roce :-[ .
Mam za sebou den a pul (naposledy jsem v nedeli obedval). Vidim to tak na 3 dny celkem. Po prvnim dnu kdy mivam nejvetsi "naznaky" hladu uz jsem se dostal do faze ze si to uzivam, a tesim se na prvni jidlo, minule to bylo uzasny.
Piju jen vodu a bylinkovy caj (cistici od Pavla Vani) ... asi mi ted napisete ze to neni pust kdyz piju caj .. ale mne to takhle vyhovuje :)

Prvni jidlo si zkusim naparit tu papriku jak se tu popisuje a pak uz asi budu jist normalne .. pred rokem jsem si dal myslim nejake testoviny a nic mi nebylo, tak si myslim ze to u mne nebude az tak strasne.

Jeste pridam jeden objev .. pri minulem pustu jsem si vsiml ze se mi zmensily uzliny, ktere mivam pernamentne trochu zvetsene, na mene nez na polovinu, nektere skoro zmizely, pres rok zase pomalinku narostly, tak jsem si na to ted dal pozor, vcera vecer kdyz jsem sel spat byla ta uzlina dvojnasobna nez dnes rano .. uzasne :) rikam si jestli treba 7mi denni pust by mne toho nezbavil uplne.

Díky za inspiraci a navody tady na forku

PS Omlouvam se ze nepouzivam diakritiku, jsem tak zvyklej od drevnich ITackych casu :lol:

Borgo

Hodnocení: 0
úte 24.02.2015, 11:59

(Mirek, admin)
 Odkaz na příspěvek Re: Borgo

Reputace: +1726
Vítej Borgo a ať se Ti půsty vydaří. :-)

úte 24.02.2015, 15:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Reputace: +1217
Borgo píše:
Piju jen vodu a bylinkovy caj (cistici od Pavla Vani) ... asi mi ted napisete ze to neni pust kdyz piju caj .. ale mne to takhle vyhovuje :)

Pavel Vana doporucuje u piti jeho cisticich caju nic nejist, nebo je to ciste Tvuj vynalez ? :-))

Citace:
Prvni jidlo si zkusim naparit tu papriku jak se tu popisuje a pak uz asi budu jist normalne .. pred rokem jsem si dal myslim nejake testoviny a nic mi nebylo, tak si myslim ze to u mne nebude az tak strasne.

Uvidis az pri delsim pustu, v nudlich je sul, precti si nekde co s Tvyma ledvinama (a navenek lytkama) dokaze udelat kuchynska NaCl:).
Ono jednou (nekomu i vickrat) to klidne projit mohlo, ale neusuzuj z toho predem co bude priste, kazdy pust je jiny a moh by ses sakramentsky utnout v odhadu a uz je maler na svete:).
Takovych tu sem uz psalo .. a ze co pry ted s tim, co maji delat, paradne vydeseny lidicky jaksepatri :) ;-)

Jinak vitej:).

úte 24.02.2015, 18:25

Reputace: +141
Ahoj Borgo,
Borgo píše:
kdyz piju caj .. ale mne to takhle vyhovuje :)

Nejde o to, ako Ti to vyhovuje, ale ako to má byť. Je to o disciplíne.
Borgo píše:
Prvni jidlo si zkusim naparit tu papriku

Asi vhodnejšia bude paradajka. Aspoň mne to tak vyhovuje :-D.

Tu som sa dozvedel, že koľko dní sa postíš, aspoň toľko dní žiješ na zelovoci. A ako Ti píše Cef, soľ aj keď v potravinách, je pekný úder pre orgány. S tými uzlinami to je super. Pekný dôkaz, že Mudr.ci budú zachvíľu zbytoční [:-}
Mne sedmička išla jednoduchšie, ako trojka. Ale až po nejakých tréningoch.
Veď ak Ťa netlačí závažný problém, môj známy hrobník hovorieval - času bude potom dosť.

úte 24.02.2015, 21:05

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
Buď zdráv a vítej.
Je fajn, že si půsty užíváš. :)
Borgo píše:
... a bylinkovy caj (cistici od Pavla Vani) ...
Borgo

Čaj Tě nezabije u takhle malých půstů. Ale destilka Tě lépe vyčistí. A při delších Tě ochrání od dalších komplikací.

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

+Cef Hodnocení: +1
úte 24.02.2015, 21:39

jao píše:
Nejde o to, ako Ti to vyhovuje, ale ako to má byť. Je to o disciplíne.
Presne tak, ted jsou to cistici caje, u jineho treba juicy z citrusu (jejich smysl a vyznam mimo pusty neshazuju, ba primo doporucim:)) casem usoudi ze mu vyhovuje neco jinyho a je po pustech a nadseni (a nebude prvni ani posledni) + muze si vykoledovat tezky problem:).
Proto se m.j. dela tzv. kalendar, aby clovek trenoval hlavne dusevno (disciplinu =pevnou vuli), jinak to nema valny smysl:).

"Vsecko trva az se strha" rika jedno moudry prislovi ;-) .
Asi bych si Borgo vic cetl a premyslel o tom co se pise na tom "mrtvym" pust.cz (treba o te destilce) nez bych sel od 3-ky nekam dal:) .

No nic .. jak rika jao casu dost, nic Ti neutece, trenuj hlavne disciplinu nez pujdes dal (pokud to nechces mit zbytecne tezky):).
Misto nudli napar kedluben, mrkev, 1 brambor, nebo tak neco, se drz :-).
Jeste pro Tebe neco malo vedeni o uzlinach (lymf. systemu) : http://www.receptyprimanapadu.cz/zdravi ... ystemu.htm

úte 24.02.2015, 22:52

Díky za pozdravy a reakce .. nejakou takovou smrst jsem cekal :)

Nejdriv se musim prasknout .. vcera jsem to ukoncil a dal jsem si veceri. Hlad mi nevadi, vetsinou ho ani necitim ale vzdycky mne dost rozboli hlava. Mam uz od mladi nizsi tlak a piju 2-3 kafe denne, tak to pripisuju kofeinovymu "abstaku" .. nebo myslite ze to k tomu pustu patri? Zacly mne bolet i klouby tak jsem si rekl ze to tentokrat utnu driv :(

pust.cz mam proctenej kompletne, nejspis na te destilce neco bude .. priste to zkusim jen s vodou. "Mrtvej" jsem psal proto, ze posledni prispevky jsou nekdy z roku 2011, diskuze tam zadna neni (neco jsem se docetl ze byla zrusena kvuli napadani). Spis by mne zajimalo co se stalo s tim Pavlem Machou, zkousel jsem ho googlit na netu jestli nenajdu nejakou stopu co ted dela ale nic jsem nenasel. Je to skoda, myslim ze by nejaky postreh od nej po takove dobe jen na prane byl prospesnej ostatnim .. alespon tem "otevrenym" tomu zpusobu zivota.

Ten clanek o te citrusove ociste vypadal ze zacatku uzasne .. dokud jsem nenarazil na ten klystyr :) mne je to nejak proti srsti. Mozna to nekdy zkusim, asi by to pomohlo na ty uzliny, na druhou stranu kdyz mi na to funguje ten pust tak to vidim zbytecne .. jen mne zarazilo ze v diskuzi nejsou zadne odpovedi na dotazy ... to uplne duvery nedoda.

Mno tak asi tak :) Jeste jednou diky za podporu a konstruktivni pripominky, jsem za ne rad. Urcite ten pust zkusim znovu, dela mi to fakt dobre a citim se potom sveze a lehce. Disciplina je pekna vec, bez toho to nejde ... na druhou stranu ja se hodne ridim podle pocitu, nejen v jidle ale i v ostatnich vecech, dokonce i v praci .. snazim se vzdycky "vcitit" do te veci o ktere premyslim a zjistuju jak by se to zachovalo kdyby ... takova vyssi empatie, zatim se mi to vzdycky osvedcilo, at uz u jidla, vztahu mezi lidmi nebo veci jako takovych ... takze kdyz jsem citil ze mi prospeje tentokrat ten pust ukoncit driv tak jsem to proste udelal a nelituju ... neberu to pustovani jako soutez :)

.. teda to jsem se rozepsal :-D

Mejte se fajn :ok:

+ANTONÍN, +Cef, +jao Hodnocení: +3
stř 25.02.2015, 08:17

Reputace: +992
Ahoj, bolesti hlavy a kloubu jsou pruvodni projevy tvych zdravotnich problemu. Nejsi prvni kdo takovy popisuje. Az budes mit telo fyzicky a energeticky v poradku tak se prestane takto pri pustu projevovat.

Pokud jde o caje, je to stale vedoma manipulace s toky energie telem. Pust by mel byt o necem jinem, a sice nechat telo udelat prave to co potrebuje a nezasahovat mu do toho. Ze je ti momentalne prijemnejsi cajovat je pochopitelny ale jen tim oddalujes srovnani sveho tela. Samozrejme si ale muzem delat kdo co uzna za vhodny a pripadne ti tu nekdo pomuze s nalezenim odpovedi na tvy otazky.

Jen to se soli v navratu neprehanej at se nam tu neoddelas, je to pak dost blba reklama. ;-) Po jednotce ti testoviny asi nic neudelaj, po 21 a vic to bude asi tvy posledni jidlo ktery jsi jedl.

+ANTONÍN, +Cef Hodnocení: +2
stř 25.02.2015, 11:27

Díky Petře, je mi to jasný .. na jednadvacitku si ani netroufam pomyslet :) zatim :)

Takze myslis ze ty bolesti hlavy nesouvisi s kofeinovym abstakem? To by byla dobra zprava. Hm to budu muset teda overit dalsim pustem ... ale ted si chci dat chvilku pauzu, to by manzelka asi nezkousla dalsi pust rychle po sobe .. na druhou stranu loni řádila vic, ted uz vedela ze neumru hned druhej den bez jidla :lol: , tak mi to ani moc nevymlouvala.

S tou navratovkou mi je to jasne .. ale po dvou , trech dnech mi to neprijde jako nutnost, staci snist neco lehkeho a mensi porci, kdybych se dostal k delsimu pustu tak budu urcite postupovat obezretneji a podle rad zkusenejsich. I kdyz na druhou stranu neni nad vlastni zkusenost. Par blbosti ktery uz v zivote neudelam uz jsem prubnul ... nekdo musi rict "tudy ne, přátelé" :-D

stř 25.02.2015, 14:08

Bolesti hlavy jsem nemival tak nevim jestli je to z kafe a abstaku, nekteri je uvadeji nejsi prvni. To by melo po par pustech zmizet.

stř 25.02.2015, 15:50

Borgo píše:
Ten clanek o te citrusove ociste vypadal ze zacatku uzasne .. dokud jsem nenarazil na ten klystyr :) mne je to nejak proti srsti. Mozna to nekdy zkusim, asi by to pomohlo na ty uzliny, na druhou stranu kdyz mi na to funguje ten pust tak to vidim zbytecne .. jen mne zarazilo ze v diskuzi nejsou zadne odpovedi na dotazy ... to uplne duvery nedoda.

To neres, je to jen dalsi ze zpusobu vedle pustu, kdyz proplachujes vodou seshora (destilkou - pustem) tak jednoducha logika rika ze nepotrebujes myti zezdola, nicmene nekteri jazykove rikaji, ze slana strevni sprcha vubec neni k zahozeni, ze to taky dobre na sebe stahuje bordel z tela :-).
Jinak diskuse k tomu je tam jinde, hledej si : http://www.zdravi-az.cz/

Borgo píše:
... na druhou stranu ja se hodne ridim podle pocitu, nejen v jidle ale i v ostatnich vecech, dokonce i v praci .. snazim se vzdycky "vcitit" do te veci o ktere premyslim a zjistuju jak by se to zachovalo kdyby ...

... na treti strane v praci (apod.) jde o ho..o, jenze v pustu a hlavne po nem v navratovce i tema cajema(!) uz muze jit o kejhak:).
Pusty nejsou srandicky typu pokus - omyl, resp. kdyz to postavis takto, muze byt pokus jeden (a nikdy netusis zrovna ktery to bude), dobre Ti to radi Petr s tema nudlema, nemam k tomu co dodat :-)).
.. ale zase na ctvrte strane je dobre ze nesoutezis a nechces soutezit, ono ani neni s kym, leda s vlastnim egonem :).
O jake smrsti je tu mluveno ? :)))) .. jsem Te jeste setril za tu Tvoji "demokracii" (kombinacni pusty):)) ..

stř 25.02.2015, 19:35

Borgo píše:
... ale ted si chci dat chvilku pauzu, to by manzelka asi nezkousla dalsi pust rychle po sobe .. na druhou stranu loni řádila vic, ted uz vedela ze neumru hned druhej den bez jidla :lol: , tak mi to ani moc nevymlouvala.
Nerid se ani tak podle manzelky, on i ten "kalendar" Ti rika (pokud si matne vzpominam) ze mezi jednickama je 6 dni, ale mezi trojkama jsou 3x1 jednicky po tydnu jako pauza od tech trojek:).
Cim delsi teda pusty planujes, tim vic je treba zpomalit a udrzovat to tema jednickama, na to pozor(!) to nekteri egonove preskakujou a "jedou" dokud neni maler na svete(!):).
Pak sem treba pisou co s nateklyma nohama (= nacnutyma ledvinama k odchodu .. v tom lepsim pripade):).

Ony ty jednicky Ti taky prijdou k duhu, o tom nepochybuj, znas "kalendar" ? http://www.pust.cz/frame.php?load=startovani

stř 25.02.2015, 19:52

jj kalendar znam, jen jsem se podle nej neridil .. az budu planovat se pustum venovat pravidelne, tak podle nej urcite pojedu.

Ze bych teda byl Egonem? :lol: snad ne :) ja se holt ridim svym pocitem a k nekterym vecem si radsi dojdu sam .. ponevads pak presne vim proc to ano a to ne. Nechci tim znevazovat zkusenosti jinych O:-) , ten kalendar uz tu urcite overilo spousta lidi a funguje. Jak rikam az budu myslet na nejake trvalejsi pustareni a myslim ze k tomu casem dospeju, tak podle nej urcite pojedu.

Zatim jen oťukavam, testuju co to se mnou udela a taky pripravuju okoli na pripadnou zmenu. Ono se to pekne napise at se neridim podle manzelky :) .. jenze hlavni vec ktere si vazim ze vsecho nejvic je KLID ... a toho se tezko dosahuje kdyz do tebe behem pustu manzelka soustavne reje, odrazuje te, pripadne to hned prohlasi za "uplnou blbost" (ona to mysli se mnou dobre, proste z neznalosti ma o mne strach.)

Kazdopadne nemam kam spechat, nic urgentniho resit nepotrebuju, proste "s trpelivosti nejdal dojdes" .. rad davam vecem volny prubeh.

čtv 26.02.2015, 10:11

(ABCD-a)

Reputace: +830
Borgo píše:
...jenze hlavni vec ktere si vazim ze vsecho nejvic je KLID...

Je klid a KLID
Pustem směřuješ ke KLIDU uvnitř sebe k nevratným vnitřním změnám
Klid od manželky je mít klid z vnějšku - hlavně ať neotravuje což je řekněme poněkud alibistický :-)

Pokud se rozhodneš pro půst je třeba počítat s tím, že čím delší půst, tím méně klidu bude z venku a především od tvého nejbližšího okolí zejména od manželky. :-) Takže pokud manželka není naladěna, je správným rozhodnutím nikam se nehnat.
At se Ti daří :-)

čtv 26.02.2015, 12:13

Hlavne nechapu proc se jako manzelce chlubis s tim ze drzis pust :remorse: , to je snad jasny ze bude pindat. Kdyz mas potrebu se s tim pochlubit muzes treba sem. Doma pak rekni ze ses najedl v praci, a kdyz se to dozvi az po pustu jen ti sdeli ze jsi magor a hotovo, mas pak svuj klid.

čtv 26.02.2015, 13:24

ABCD .. presne tak jsem to myslel

Petre - promin, ale 3denni pust se da dost tezko utajit i kdybych chtel lhat, coz teda nehodlam .. to na to pujdu radsi metodou postupneho otupovani pozornosti :) a zvysovanim duvery v to, ze vim co delam. Zatim se o tom presvedcuju teprve sam :)

čtv 26.02.2015, 13:38

3 denni pust se da utajit uplne v pohode a nemusis ani lhat, proste nemas hlad jsi najedeny. Nemusis rikat kdy naposled.

čtv 26.02.2015, 13:43

Hlavne takto tahas svoji zenu do neceho pro co ses rozhod ty sam a co ji nic nerika. To od tebe taky neni uplne fer, ona vi houby o co se jedna.

čtv 26.02.2015, 13:55

(ABCD-a)

Borgo píše:

Nesprávně pochopeno :-)
To proč jsem napsala že je třeba postupovat pomalu není z důvodu zatajování či jakékoliv úhybného manévru (proto upozornění na klid a KLID) před nejbližší osobou, ale ze zcela prostých důvodů ...
ve stávajícím stávajícím svazku jakmile se jeden začne postit a druhý k tomu nemá pochopení jednoho dne nastane konflikt na urovni vývoje ...to co jeden čas vyhovovalo oběma a fungovalo, najednou nefunguje vzniká propastný rozdíl a vztah se většinou rozpadne .....čili pokud už existuje nějaký svazek a chceš si ho zachovat pak se do půstu nepouštěj, pokud si nejsi jistý že to tvá žena pochopí nebo se případně začné postit taky.

+Dave Hodnocení: +1
čtv 26.02.2015, 14:30

(Mirek, admin)

Půst se těžko utajuje. Ta moje, když přijedu po týdnu z práce a jsem i jen po jednom dni půstu, tak už od dveří volá "Ty už zas půstuješ?", protože to je cítit.

čtv 26.02.2015, 16:26

Borgo píše:

Petre - promin, ale 3denni pust se da dost tezko utajit i kdybych chtel lhat, coz teda nehodlam .. to na to pujdu radsi metodou postupneho otupovani pozornosti :) a zvysovanim duvery v to, ze vim co delam. Zatim se o tom presvedcuju teprve sam :)

Ted jsem chtel pridat nejaky moudro, ale je na me stekano z kuchyne (netusim proc) ze me (ONA) nezajima a podobny koniny co umeji zensky ega vyprodukovat, kdyz nemaji zrovna den:).
Chapej - cely zivot nas vsecky zivim a neremcam a ted (ze zrovna nemam cas ji vyhovet s nejakou kravinou, neco ji vygooglit, najit) pac pisu a potrebuji se koncentrovat na to co pisu, tak usoudi ze uz me nezajima, sranda tyhle hebky a mekky stvoreni na omak :))) ..
Takze k zenskym a pustum az nekdy jindy :)))) .. v nejakym lepsim rozpolozeni:).

+Petr Hodnocení: +1
čtv 26.02.2015, 17:19

Panda píše:
Půst se těžko utajuje. Ta moje, když přijedu po týdnu z práce a jsem i jen po jednom dni půstu, tak už od dveří volá "Ty už zas půstuješ?", protože to je cítit.
Pockej jak citit ? Ty vypoustis aceton z chodiciho kanystru (ketony) uz po 1-ce ? :)

+Petr Hodnocení: +1
čtv 26.02.2015, 17:33

:lol: Jo cefe jsou to nekdy hlasky co se doslechnes od drahy polovicky..

K pustum - je uplne jedno zda partner neco pozna nebo nepozna. Je mu po tom houby, tak jako si nenecham diktovat kdy mam chodit na zachod tak mi zena nema co kecat do toho kdy a jak jim. A ona to vi, sice ma reci kdyz ji reknu ze nejim ale vi ze to nema cenu hrotit protoze ji po tom nic neni.
Hlavne zenska by rada mela svuj zdroj prijmu a zabavy, starostliveho otce + psychologa na svy psychicky problemy. :) Kurna ale preci ste chlapi a jestli mate koule tak neskakate jak zena piska.

čtv 26.02.2015, 17:53

(Mirek, admin)

Cef píše:
Panda píše:
Pockej jak citit ? Ty vypoustis aceton z chodiciho kanystru (ketony) uz po 1-ce ? :)
Nevím jestli aceton ale ano, je cítit dost vydatně (i sám sobě). Dá se předpokládat, že kdo má za sebou dlouhé půsty, tak tam to tak už není.

čtv 26.02.2015, 19:16

(ABCD-a)

jéjé kluci vy mě bavíte :lol: ještě že nevím o čem to mluvíte :-D

+Cef, +Petr Hodnocení: +2
čtv 26.02.2015, 19:47

Petr píše:
Hlavne zenska by rada mela svuj zdroj prijmu a zabavy, starostliveho otce + psychologa na svy psychicky problemy. :) Kurna ale preci ste chlapi a jestli mate koule tak neskakate jak zena piska.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Pro Pandu, Borga a spol. (navod) :mrgreen: :lol:
---------------------------------------------------

Naposledy upravil Cef dne čtv 26.02.2015, 20:21, celkově upraveno 1

čtv 26.02.2015, 20:14

ABCD píše:
jéjé kluci vy mě bavíte :lol: ještě že nevím o čem to mluvíte :-D
Aaaale, ze me akorat pred par hodkama moje lehce nakrkla, jinak se nic vaznyho nedeje :-D ..
Jeste ze to neni porad a kazdy den, rikavam ji : "Budes drza az vyzyvava a vymenim Te za mladsi model" :)))).
Sranda musi byt :).

+ANTONÍN Hodnocení: +1
čtv 26.02.2015, 20:20

:lol: ..a vcil ma robka rada chlopka :-D Nohavica to uz rek, ze se tu o neco snazime.

čtv 26.02.2015, 21:02

.. "jak on piska ona hopka" :-D .. tak to je, kdo to chce prevratit popira zensky a muzsky princip samotnyho Vesmiru :)).

Resp. nicive + tvorive sily, chlap bori + stavi nove a zenska tvori + chrani zivot, jeden druhymu do toho nema co kecat, pac to pak prestava uspokojive fungovat a resi se pitominy, co by se resit vubec nemusely :) ;-) .
---------------------------------------------
Nohavica je pisnickar a basnik no.1 (jeste i Dobes) .. a basnici (potazmo pisnickari) jsou dobri pozorovatele zivota, na to vem jed, nebo radej hned dva :)))) .

čtv 26.02.2015, 22:26

Reputace: +141
Odžubávať (obelhávat) čo i len jednotky sa nevyplatí. Ja som si to tiež myslel, že jednotka - veď o nič nejde. Ale tento model správania sa postupne prenesie do trojky a ťaháš si ho stále ďalej. Tak som hodil brzdu a začal aj jednotky skúšať tak, ako by to boli 21-tky. A oplatilo sa. V 7-ke už egon ťahal za kratší koniec a bol poslušný. Budúci týždeň idem na 14-tku a viem už teraz, že návratovku nepokazím.
S tými ženami to vidím trochu inak. Nie že by mi občas nezdvihla adroš, ale ide o to vydržať a byť príkladom. A je to často len o našom egoizme a egonoizme. Heh.
O jej rozhodnutí držať pôst som s ňou neprehovoril ani slovo a odmietal sa o tom baviť. Ide o to, že to musí byť jej rozhodnutie a nie to robiť pre niekoho iného. A neprešlo veľa času a už začala so mnou s jednotkami raz do týždňa. Chvíľu to trvalo, kým aj ten jej egon pochopil, čo a ako.
S tou kávou to môže byť problém. Asi ide o závislosť. Žena sa tiež sťažuje, že všetko zvláda, až na tú chuť na kávu. Tam sa musí nútiť, aby to vydržala. Ja tiež pijem kávu tak 2x denne. Po 7-ke chutila odporne, ale s odstupom času sa zas chuť otupila a je to ako predtým. Bolesti chrbta a bedrových kĺbov som mal počas pôstu ukrutné. Asi je to daň z aktívneho športu (denne v studenej vode), alebo energetická gaučová blokáda. Zatiaľ sa bolesť stále stupňuje, možno po dlhšom pôste sa to otočí.
A čo sa týka kľudu, tak to som sa musel preťahovať viac so svojim egonom, ako so ženou. Bol som nervózny a občas neobjektívne zlý. Pochopil som to vtedy, keď som povedal žene, že dám tento rok 21-tku a jej odpoveď bola, že to si teda zas s tebou "užijeme" :hyper:

+Borgo, +David Hodnocení: +2
pát 27.02.2015, 01:46
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]