Na hlavní stránku  
Právě je čtv 04.12.2025, 00:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva

(Lenka)
 Odkaz na příspěvek Re: CYRIL - DENÍK NADĚJE

Reputace: +839
CYRIL píše:
Díky všem za přínosné cepování.[/b]
(:-) (:-) (:-)
Já na med taky věřím, Cyrdo. nevím, jak v návratovce, to nemám nastudované, ale v životě je to úžasná věc. Ještě když je v něm trochu mateří kašičky, propolisu, a vosku- je to úžasné vzpruhovadlo. Takový medík jsem koupila od včelaře ze Šumavy minulý rok, ještě ho mám. Dávám si jen občas lžičku, 1-2 týdně, a hned to cítím :ok:

+CYRIL Hodnocení: +1
pon 01.10.2012, 09:09

Reputace: +1217
CYRIL píše:
Díky všem za přínosné cepování.
Nechtels nahodou napsat "cefovani" ?? .. vsadim boty ze jo :mrgreen: .
Ale jinak zaver si myslim z cele 7-ky si udelal spravny, neni kam spechat pokud Ti nehrozi zrovna akutni ztrata zdravi.
Vidis, uz mas vlastni zkusenost, kterou do Tebe nikdo jiny nenaleje ani kdyby se rozkrajel:).
Drz se Cyrdo:).

pon 01.10.2012, 10:09

Reputace: +992
Cyrdo, s tou borelií bude třeba trvale si udržovat zdraví. Není to nemoc kterou bys jednou pro vždy mohl vyhnat a pokračovat v huntování těla.

+Cef Hodnocení: +1
pon 01.10.2012, 12:16

(crha karel)

pestrá strava dosažený půst 3 dny
Reputace: +32
Lenuška píše:
CYRIL píše:
Díky všem za přínosné cepování.[/b]
(:-) (:-) (:-)
Já na med taky věřím, Cyrdo. nevím, jak v návratovce, to nemám nastudované, ale v životě je to úžasná věc. Ještě když je v něm trochu mateří kašičky, propolisu, a vosku- je to úžasné vzpruhovadlo. Takový medík jsem koupila od včelaře ze Šumavy minulý rok, ještě ho mám. Dávám si jen občas lžičku, 1-2 týdně, a hned to cítím :ok:

Přesně tak, nejlepší je kousek vylomeného plástu a sežvýkat přímo z úlu. Když se na jaře objevíš třeba na kole, můžeš si to dopřát. A Lenuško, nevíš tedy proč je med ve vitariánství vyloučen? Viz. Stravovací směry-vita-1.odstavec?

Hodnocení: 0
pon 01.10.2012, 19:47

(crha karel)

Petr píše:
Cyrdo, s tou borelií bude třeba trvale si udržovat zdraví. Není to nemoc kterou bys jednou pro vždy mohl vyhnat a pokračovat v huntování těla.

Petře, nestraš. vždyť já k té 21 směřuji právě proto, aby moje buňky zapoměly, že se s borelkou vůbec kdy potkaly. Monfort - restart imunity.

Hodnocení: 0
pon 01.10.2012, 19:52

Restart imunity bez pochyby ano, otázka co od něj očekáváš. Nechci strašit, to ne. Vzpomínám co psal kdysi Pavel, že 40 a i tak se může vrátit. Tak doufám že se nemýlím, nerad bych sem hodil nějakou fámu.

Ale ono to máš jedno. I kdybys držel pravidelně jen krátký půsty, uděláš pro svý zdraví tolik že se nebude projevovat. Mnoho lidí jí zvládlo i bez půstu, ale bude záležet na průběhu.

Na tom cíli dát 21 bych nic neměnil. To změní opravdu hodně a natrvalo.

pon 01.10.2012, 20:56

Co jsem se dočetl, borelie po odstranění imunitním systémem zůstává zapouzdřená a neaktivní, takže jí imunita neidentifikuje. Projeví se až při oslabení, kdy se dovede znovu namnožit. Proto se starat o svý zdraví trvale.

+CYRIL, +Cef Hodnocení: +2
pon 01.10.2012, 21:33

(crha karel)

Milí přátelé, hlásím návrat.
Po ukončení návratovky po 7(55,2kg) jsem ještě nějakou dobu jel dolu až na 54 i při plné stravě, odpíchnul jsem se ode dna začal pracovat na tvorbě svaloviny neb mezi kuží a kostí už zbylo pomálu. Dezertoval jsem z těchto stránek na stránky kulturistické a jako jsem se tady učil postit, tak tam jsem se učil jíst a tvořit sval. Dva měsíce mi trvalo než jsem se vytáhl na současných 62,5 kg, ale zaplaťpanbu je to svalovina a žádný tuk. Zlepšení zdravotního stavu je znatelné. Včera jsem zkusil opět jedničku a ejhle, já ji nezvládl, nemaje dostatečnou motivaci našel jsem si alibi.
Což mne samozřejmě naštvalo, takže se ještě "prožeru" prosincem znovu podle PM vyrazím postupně k jednadvacítkové metě spolu s Vámi.
Přeji všem (i sobě) by se jim splnilo, nikoliv co si přejí, ale to co potřebují k tomu, abychom byli v jednotě se jsoucnem. :heart:

+Cef, +Lenuška, +Petr Hodnocení: +3
úte 11.12.2012, 14:09
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]