Na hlavní stránku  
Právě je stř 03.12.2025, 22:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek SerfujiciMedved

Reputace: 0
Ahoj všechny zdravím,
ode dnešního dne začínám držet vodní půst na dobu neurčitou - duše a tělo si řeknou, kdy je to tak akorát dost.
Myslím, že poslední dobou jídlem zajídám úplně vše a mé srdce nemá šanci se naplno otevřít. Už jsem se ujistil, že jídlo mi nyní tu energii bere a já potřebuji nechat celou svou bytost odpočinout a naladit na správný směr.

Chtěl bych předem velice poděkovat za veškerou podporu.
Jsem přesvědčený, že půst je nyní pro mě nejjednodušší cesta jak se vymanit ze zamknutého kruhu a začít skutečně žít.

Dnes začínám a budu se dělit o své zážitky s každým, kdo bude mít zájem.

Všechny zdraví Michal.

Nechť jsou všechny bytosti šťastné.

Hodnocení: 0
pát 13.05.2016, 12:20

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: Michal - cesta k Bohu

Reputace: +830
Ahoj SerfujiciMedvede:-)
Vítej mezi námi.
Vidím směr budhistický .....Subham astu sarvadžagatam. ;-)
Kolik je Ti let?

pát 13.05.2016, 12:57

Ahoj ABCD,
no 30.5. mi bude 25 let a potřebuji se konečně postavit na vlastní nohy a dospět.

Jsem na vitariánské stravě a dospěl jsem tak daleko, že vše zahazuji jídlem a síly klesají a cítím, že by brzo přišel definitivní konec - už mě párkrát odvezla sanitka. Tak vidím v půstu jedinou možnost, jak se vymanit ze začarovaného kruhu a očistit celou svou bytost. Jinak je prostě konec.

Jsem sice velice mladý, ale sotva stojím na nohou a sotva nějak funguji.

Tak bych chtěl jenom poprosit o podporu - nikdo v mém okolí jinak s půsty nemá zkušenost a nutí mě jíst čím dál více a z pravidelného jídla hold kolabuji.

pát 13.05.2016, 13:35

(ABCD-a)

No plnoletý jsi, ale jsi taky pěkný Janek ;-) ... takže se uklidníme a dýcháme
co máš o pustu a návratu načteno?:-)

pát 13.05.2016, 13:43

Ahoj teda teorie mám hodně a mám za sebou již pár jednodenních a dvoudenních půstů ale praxe hold chybí. Nyní to mám takové, že neustále myslím jenom na to jídlo a ostatní věci jakoby šly mimo mě a já zvládám stále méně a méně věcí no a síly ubývají tak rychle, že již pár lidí má vážné obavy, že pomalu ale jistě umírám. No de facto se z jídla stala velice silná droga a vždy po těch dvou dnech půstu jsem se cítil líp, ale pak zase velice rychle napadla žravost a já se ládoval ovocem a zeleninou no a vitalita šla zase dolů. A tak nějak vnitřně cítím, že střídmé stravování hold nezvládám a dělám si násilí, ale vodní půst mi jde mnohem lépe.

Ano pakárnu jsem si udělal úplně sám no a pár lidí by to nazvalo masochismem. :-D

Tak se odevzdám do rukou samoúzdravných procesů přírody na všech úrovních a nechám svoje trávení konečně odpočívat. Zaslouží si konečně dovolenou a řádný odpočinek. :-D

pát 13.05.2016, 16:28

Ahoj a mockrát díky za odpověď a podporu.

Já se právě nyní chci konečně oprostit od starostí o jakékoliv hmotné jídlo a je jedno jestli je to vitariánství nebo cokoliv jiného. Vím, že vitariánství samo o sobě neřeší vůbec nic a dokáže hodně ublížit. Nyní jde hlavně o jídlo, kterým zahazuji všechny své emoce a myslím, že jedno jakým typem jídla to zrovna zaplácnu.
Navíc tak nějak myslím, že abych na vita stravě byl plně spokojený a přirozený, měl bych se opravdu řádně vyčistit na všech úrovních a při půstu dám své duši konečně klid od trávení čehokoliv. Fyzické dělo bude mít konečně čas na regeneraci a k vita stravě by pak mělo tíhnout zcela přirozeně a také kvantita přijatého jídla se sníží. Obžerství se stane nadbytečným a irelevantním.

Navíc jednu hlavní hloupost dělám v tom, že za poslední měsíc mám za sebou již 8 šank a myslím, že jsem svoje tělo pořádně zhuntoval a ono nyní již opravdu chce jenom ten odpočinek a klid.

Ještě jednou díky za podporu a pomoc.

pát 13.05.2016, 17:18

(ABCD-a)

Michale navštěvuješ nějaké semináře ezoterického charakteru?

Naposledy upravil ABCD dne pát 13.05.2016, 19:50, celkově upraveno 2

pát 13.05.2016, 18:08

Krasne dobre rano vsem,
dnes tedy pokracuje moje pustovaci a odpocinkove obdobi. Je mi mnohem lepe nez vcera a citim se lehceji, kdyz muj zaludek zacal odpocivat. Pevne verim, ze klid od stravy mi konecne da moznost poslechnout potreby tela, na ktere jsem zatim hodne kaslal.

Aktualne chodim na sraz kvantiku, kde se cvici chi kung a pracuje se s energiemi a vzajemne se energie posilaji.
Od ezoteriky se snazim drzet dal. Jsem take verici a kreacionista-verim ze clovek je stvoreny k obrazu bozimu,ze clovek je buh.

Dneska je tady v Brne posmourno, ale stejne pujdu do lesa. Velice rad chodim do prirody. Vnitrne citim, ze bych tam mel stravit mnohem delsi cas. Ale 40 dni na pousti je zatim pouze vzdaleny sen.

Citim, ze me poslani je starost o prirodu, ale jeste nevim presne zpusob. Rad bych se podilel na obnove lesu, vodnich toku, prirodnich zachytavacu vlahy, obnove menhiru a posvatnych haju. Ale nevim jak zacit.

Proto verim ze aktualni klid mi pomuze hledat cestu jak dal.

Vsem moc dekuji a preji jen to nejlepsi do zivota.

Necht jsou vsechny bytosti stastne.

sob 14.05.2016, 08:14

Reputace: +1217
SerfujiciMedved píše:
..verim ze clovek je stvoreny k obrazu bozimu,ze clovek je buh.

Noooo .. dejme tomu, kazda bytost obdrzela Bozi jiskru zivota a uz jen proto ji mame drzet v patricne ucte:).
Ale rekneme ze je to "cloveko-buh" s jistymi omezenimi, ktere maji dobry duvod :-) .

sob 14.05.2016, 11:02

(ABCD-a)

SerfujiciMedved píše:
Aktualne chodim na sraz kvantiku, kde se cvici chi kung a pracuje se s energiemi a vzajemne se energie posilaji.
Od ezoteriky se snazim drzet dal....

takže otázka kdo chi kung vyučuje.. je v této technice mistrem?
jakým způsobem pracujete s energiemi?
proč, komu nebo kam a z jakého důvodu energie posíláte?

od ezoteriky se snažíš držet dál, co máš pod pojmem ezoterika?

sob 14.05.2016, 12:20

Dobre krasne rano vsem,
Chtel bych jeste jednou vsem srdecne podekovat za podporu v mem ocistenm obdobi, kdy jsem se rozhodl venovat odpocinek cele sve bytosti. Velice se omlouvam svemu zaludku, slezine, slinivce, strevum, jatram a vsem ostatnim organum a jeste jednou Vam davam miznost si radne odpocinout a nacerpat nove sily. Dnes je treti den a pomalu zacinam znovu citjt onu krasnou lehkost cele me bytosti a opravdu se tesim na dalsi dny, kdy se budu nalezat na operacnim stole prirody a vsechny zivotni sily se budou soustredit na vyvedeni vsech toxinu ven z tela. I samotne vitarianstvi bez ocisteni a prestaveni tela cloveku nic neprinese. Je to jako lit lepsi a lepsi benzin do porouchaneho auta a cekat lepsi vykon. Napred je potreba radny autoservis. :-D

Pro dnesni den jsem si vybral statny dub, ktery poprosim o pomoc a silu.
Rano vyslo slunce a ja jej prosil o sily do dalsiho dne.
Necht se me srdce otevira kazdym dnem vice a vice a laska vyzaruje z me bytosti a naplnuje laskou vsechny bytosti kolem me.

Ezoterika je podle me tajne uceni, ktere je urceno pouze uzavremu spolecenstvi lidi.

Mejte se vsichni krasne a jeste jednou moc dekuji za Vasi podporu a pomoc.

Krasnou nedeli vsem.

Mejte se tu vsichni krasne. Mnohokrat dekuji za Vasi podporu a ze mi drzite palce a nabizite pomocnou ruku na me ceste k me bozske podstate.

Postupne se moje prispevky budou asi diametralne menit podle stupne ocisty a duchovniho vyvoje-sam jsem zvedavy co tu do budoucna sesmolim. :-(

ned 15.05.2016, 08:36

pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
SerfujiciMedved píše:
Ahoj teda teorie mám hodně a mám za sebou již pár jednodenních a dvoudenních půstů ale praxe hold chybí.

Ahoj ,vítej a ať se Ti daří.
Co všechno obnáší Tvoje teorie?
A pokud máš problémy s jídlem jak píšeš, co Tvoje návratovky v minulých půstech?

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.

pon 16.05.2016, 09:46

Ahoj a zdravim vsechny krasne duse,
jeste jednou bych chtel vsem podekovat za podporu a pomoc. Vsichni jsme krasne duse a vyjadreni Boha, ktereho mame kazdy uvnitr sebe.

Tak ezoteriku bych uz nechal na pokoji - je to jen vyraz.

Ano ten pust nema za ukol me lecit jenom pomoci me bytosti ziskat vice prostoru k reseni vsech veci na vsech urovnich. Kdyz bude traveni v klidu tak spousty energie bude moci clovek venovat spouste jinym vecem a zacit resit i hodne skryte veci. Vim ze pust pomaha resit vsechny nemoci tela i ducha, kdyz je clovek prijme jako informaci tela.

Moje navratovky byly vzdy ovocne a jelikoz to byly max 2 dny tak moje spotreba ovoce vzdy sla behem kratke doby exponencialne nahoru az k dalsimu obzerstvi = treba 30 jablek denne apod. No a nyni jsem si ujasnil, ze bez ocisty tela i ducha pustem nelze jet na vitarianske strave. Je zde spousty nevyresenych veci na vsech moznych urovnich a ja nutne potrebuji co nejvetsi klid, abych je mohl zacit resit. Budu velice rad, kdyz mi tento pust pomuze nasmerovat spravnym smerem do meho srdce. Staci jen najit v sobe to kolem ceho porad chodim dokola a hledam jinde.
Tento pust mam hlavne jako nahlednuti do meho vnitrniho ja.

Mockrat dekuji a preji Vam krasne dny na tomto krasnem svete.

Vsechny zdravi Michal.

NEcht jsou vsechny bytosti stastne.

úte 17.05.2016, 17:36

No kvantovani - nevim kazdy pro to ma jiny nazev.
Asi bych to bral jako energie milosti, o kterou clovek poprosi "Boha - Vesmir - Absolutno" aby jim mohla protekat jako vodovodnim kohoutkem a smerovat ji tam kde je ji zapotrebi nejvice.

Takze se schazime a spolecne se snazime energii posilat tomu, kdo ji z nas potrebuje nebo nasim blizkym, kteri jsou tomu otevreni.

úte 17.05.2016, 17:48

(ABCD-a)

SerfujiciMedved píše:
Takze se schazime a spolecne se snazime energii posilat tomu, kdo ji z nas potrebuje nebo nasim blizkym, kteri jsou tomu otevreni.

Milý SefujícíMedvedě, je krásné dávat lidem, o tom žádná, ale jen v případě, že máš z čeho dávat.
V Tvém případě jdeš evidentně na dluh a ten dluh se snažíš následně ucpat žrádlem.
A asi Tě nepotěším .... nemůžeš předat jiným nic jiného, než TO co máš v sobě, včetně těch parádiček, ve kterých se plácáš.

+Petr Hodnocení: +1
stř 18.05.2016, 14:40

Ahojte lidicky,
doufam ze se Vam daro dobre a ja Vam preji jen to nejlepsi a krasny den.

Dekuji za Vase posledni prispevky a podporu.

Ano jidlo muze byt prokletim ale take pozehnanim a je jenom na me co si zvolim. Dnes jsme si zažil tzv velice silnou depresi - no a snazil se soustredit na dech. Tak je snadne rikat, ze clovek ma byt vdecny za vsechny bolesti pri pustu, nebot znamenaji ze se na tomto miste deji dulezite veci. Stejne jako pri nachlazeni se z tela vyplavuji vsechny mozne jedy.

Ja verim tomu, ze kdyz clovek chce druhemu poslat energii lasky je to vhodna praktika pro kazdeho. Indiansti samani take rikaji, ze oni nikoho neleci - jenom prosi o energii aby jimi mohla protekat jako vodovodnim kohoutkem. Takze doufam, ze se nade mnou Buh smiluje a pomuze mi posilat energii lasky vsem, kdo ji potrebuji vcetne me samotneho.

Chtel jsem se zeptat co delate za praci a jestli Vas prace bavi a naplnuje, pripadne jake citite na tomto svete sve poslani? Myslim, ze je to to hlavni co bych nyni chtel objevit.

Mockrat dekuji za Vase odpovedi.

stř 18.05.2016, 16:58

Ahoj,
dnes mi prislo do cesty ze stale ze nepochopitelnych duvodu odkladam to, ze si nehledam krasnou drahou polovicku. No a take mi doslo, ze je na cese se plne osamostatnit a vzit zivot plne do svych rukou a najit smysl. Zkusim to cviceni, jako ze mohu kazdy den delat to co se mi bude chtit delat ze vseho nejvice. Budu si prehravat den za dnem jako film, co kazdy den zrovna delam a soustredit se na to co me naplnuje nejvice. Mel bych si to konecne ujasnit - jinak zcela zesilim. :-D

čtv 19.05.2016, 11:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]