Na hlavní stránku  
Právě je pát 19.04.2024, 13:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek Odstranění žlučových kamenů

Registrován: pon 26.11.2012, 12:40
Příspěvky: 161

Reputace: +93
Toto si skusim, len co si zozeniem tu sol. Je to nemecke video s titulkami a vyzera to velmi dobre.

http://www.youtube.com/watch?v=7IYvhfhSvaA


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 15:02
Profil

(Lenka)
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov
Uživatelský avatar

Registrován: stř 18.04.2012, 20:25
Příspěvky: 900

Reputace: +839
logos píše:
Toto si skusim, len co si zozeniem tu sol. Je to nemecke video s titulkami a vyzera to velmi dobre.

http://www.youtube.com/watch?v=7IYvhfhSvaA

tohle není úplný návod, chybí mi tam nahřívání jater a žlučníku termoforem a ležení na pravém boku, ne na zádech. malachov to vysloveně zdůrazňuje.
Má se nakonec provést klystýr na dočištění střeva, aby se to znovu nevstřebalo.
Také jsem někde četla, že to nejsou vyloučené kameny, ale že se vyloučil ten olej, který se s citronovou nebo grepovou šťávou takhle "zdrcnul". někdo to dokonce vzal do práce do laborky a potvrdil to. Já si myslím, že se to játro a žlučník vyčistily, a kameny přinejmenším zmenšily. Nějaký účinek to má určitě.
Přistup k této očistě až budeš silnější, není to zase taková procházka růžovým sadem. Poprvé mi bylo pěkně blbě...


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 18:47
Profil

(Lenka)
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov
Uživatelský avatar

Registrován: stř 18.04.2012, 20:25
Příspěvky: 900

Reputace: +839
Očista jater dle Jardy Zajíčka:
Co budete potřebovat:

60 ml Epsomské soli - Magnesium Sulfate Heptahydrate - MgSO4 + 7H2O - koupíte v lékárně
120 ml olivového oleje - olivový olej extra panenský za studena lisovaný, nešetřete!!!
180 ml čerstvé grapefruitové, nebo citrónové šťávy, 1 - 2 grapefruity, nebo 2 - 4 citróny
1 sklenka Valeriánských kapek (na uklidněni a uspáni) - není podmínkou
1 láhev o obsahu 500 ml se zavíracím víčkem – stačí PET láhev
1 nádobu obsahu 1 litr bez víčka a schopnou být několik hodin v ledničce.

Časováni procedury – je velice důležité!
Pátek:
do 14:00
Pijte pouze jablečnou šťávu v jakémkoliv množství, alespoň však jeden litr. Dobré je použít jen doma vylisovanou jablečnou čerstvou šťávu.

14:00
Od druhé odpoledne nejezte a nepijte nic víc než vodu, ale tou nešetřete, čím více vypijete, tím lépe. Budete-li jíst po druhé hodině odpoledne, můžete se cítit velmi špatně a nemocní.
Připravte si Epsomskou sůl na rozpuštění. Do 1 litrové nádoby nalijte 720 ml vody, přidejte 60 ml Epsomské soli, zamíchejte a nádobu dejte do ledničky. Po chvilkách, cca 30 minut, promíchávejte slaný roztok, aby došlo k plnému rozpuštění Epsomské soli. Nádobu uchovávejte v ledničce, protože studená slaná voda se snadněji pije, ale není to podmínkou.

18:00
Odlijte si z rozpuštěné Epsomské soli, co máte v lednici, 180 ml a vypijte ji najednou. To je první dávka. Je vhodné ji vypít naráz, protože je dost hořká, nebo ji pit pomocí brčka, které vsunete až na za konec jazyka, tak zamezíte nepříjemné chuti Epsomské soli. Není-li to pro vás chuťově příjemné, pomůže po vypití Epsomské soli sníst lžíci javorového sirupu, čímž se chuť Epsomské soli vytratí.

20:00
Vypijte druhou dávku 180 ml Epsomské soli. Počítejte s projímavým účinkem a pohybujte se nedaleko záchodu.

21:30
Vymačkejte si šťávu z grapefruitu, nebo šťávu z citronu, je potřeba získat 180 ml čerstvé šťávy. Na toto množství šťávy vám bohatě stačí ruční mačkátko na šťávu z citrónu.

21:45
Nalijte do 500 ml lahve s víčkem 120 ml olivového oleje a přidejte 180 ml šťávy z grapefruitu, nebo citronu. Uzavřete víčko a několik minut silně, až zuřivě třeste s lahví. Smysl věci je, aby se ty dvě rozdílné tekutiny staly jednou tekutinou. Získáte tak zlato-oranžovou emulzi, relativně dobré chuti.

22:00
Vypijte tuto směs oleje a šťávy, při pití pokud možno stůjte a dávku vypijte nejdéle do 5 minut, ideálně naráz. Hned si jděte lehnout, pokud si nelehnete, narušíte celou čistící kúru. Čím dříve si lehnete, tím více kaménků opustí vaše tělo. Pod sebe si dejte kus igelitu a ručník, pro případ, že by vám to trochu nevyšlo, nebo lépe řečeno, že by z vás náhodou trochu něco vyšlo. Pro vyloučení kamenů jsou možné dvě polohy ležení, tak si jednu vyberte, protože po ulehnutí již se nesmíte 20 min ani hnout.
1 varianta:
Položte se na postel svoji pravou stranou, pravou nohu v koleni skrčte a přitáhněte k játrům, levou nechte nataženou, přiložte termoláhev, elektrickou dečku, nebo jen PET láhev s teplou vodou pod pravé spodní žebro na játra. Po ulehnutí se nepohybujte 20 minut a zůstaňte v absolutním klidu. Důležité!!! Zkuste usnout a spát.
2 varianta:
Lehněte si na záda s hlavou mírně zvednutou na polštáři, nohy u sebe a natažené, přiložte termoláhev, elektrickou dečku, nebo jen PET láhev s teplou vodou pod pravé spodní žebro na játra. Po ulehnutí se nepohybujte 20 minut a zůstaňte v absolutním klidu. Důležité!!! Zkuste usnout a spát.
Snažte si představit, jak se vaše játra zbavují kamenů a co se vlastně ve vašich játrech děje. Pravděpodobně celkem dobře ucítíte žlučové kaménky, jak se posunují ve žlučovodech a vycházejí z vašich jater do střev. Díky hořké soli to nepůsobí žádnou bolest a není to ani nijak nepříjemné.

Sobota:
ráno kolem 6:00
Vypijte třetí dávku 180ml Epsomské soli. Pokud vám není nejlépe a cítíte se slabí, tak si klidně znovu lehněte. Počítejte s projímavým účinkem a pohybujte se nedaleko záchodu.

8:00
Vypijte čtvrtou dávku 180ml Epsomské soli. Vhodné je, cca 30 minut po vypití Epsomské soli, vypít větší množství vody, pro lepší vyplavení kamínků a toxických odpadů z tlustého střeva. Počítejte s projímavým účinkem a pohybujte se nedaleko záchodu.

10:00
Start stravování začněte čerstvými ovocnými šťávami, doma dělanými, ne z prodejen. Stále se pohybujte nedaleko záchodu. Za půl hodiny již můžete jíst ovoce a za další hodinu můžete sníst běžné, ale lehké jídlo. Například můžete jist krupičnou, či kroupovou kaši z vody a s medem. Odpoledne již můžete jíst normální, ale lehkou stravu. Kolem večeře se už budete cítit mnohem lépe, téměř normálně, prakticky byste se již měli cítit zase zdraví.

Tak jak se vám to zdařilo?
Ráno pochopitelně začíná průjmem a ve stolici, která je již téměř čistá voda, vyhledávejte žlučové kameny, které jsou hráškově-šedo-zelené, až hráškově zelené, což potvrzuje, že se nejedná pouze o zbytky jídla. Jedině žluč má tuto barvu. Navíc nepatrné zbytky stolice většinou klesnou ke dnu, ale kaménky většinou plavou na povrchu, neboť obsahují cholesterol. Vhodné je připravit si síto do záchodu, pak větší žlučové kameny budou v sítě, malé a maličké budou plavat v záchodě. Snažte se je spočítat všechny, jak hráškově-šedo-zelené, hráškově zelené, i pískově zbarvené. Důvod počítání je, že u dospělého člověka se játra kompletně vyčistí až napočítáte nejméně 2000 kaménků a kamenů. U hodně zanesených jater, může toto číslo být značně vyšší a není problém napočítat i 5000 kusů kamenů z nichž některé mohou mít velikost lískového ořechu, případně až velikost švestky. Někdy žlučovody obsahují pouze krystalky cholesterolu, které nevytvořily kameny a vypadají jako hnědé vláknité smetí, které také plave na povrchu vody v záchodové míse. Odstranění těchto krystalků je naprosto stejně důležité, jako odstranění kamenů.


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 18:52
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
Tento návod mám vyzkoušený několikrát na sobě a řekla bych že je především bezpečný.


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 20:31
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
Tu mas Epsomku (MGSO4x7H2O) temer lekarenskou ale za zlomek ceny : http://www.fichema.cz/siran-horecnaty-h ... p-732.html


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 22:57
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov

Registrován: pon 26.11.2012, 12:40
Příspěvky: 161

Reputace: +93
No super, velke diky. Vzdy som sa citil poteseny, ked som sa mohol ucit od ludi, ktorí vedeli viac ako ja. Parada, velka vdaka. Podrobne si to prestudujem a skusim niekedy po novom roku. V tychto veciach ste fakt dobry.


Hodnocení: 0
sob 08.12.2012, 23:26
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: Odstranenie zlcovych kamenov
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
empsonku lze objednat taky u p. zajíčka na az zdraví.


Hodnocení: 0
ned 09.12.2012, 17:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz