Na hlavní stránku  
Právě je pát 19.04.2024, 05:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Odkaz na příspěvek 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Ahoj,

chystám se tento rok na svou další čtyřicítku, ale potřebovala bych se poradit o jedné věci:

Posledních pár 21 mě začala strašně bolet pravá noha. Pravidelně, okolo 20.dne. Poprvé ta bolest byla tak ukrutná, že nešlo najít polohu, aby to nebolelo, a když jsem probrečela noc, přítel mě 20. den odvezl na pohotovost, kde mi doktor předepsal prášky proti bolesti. Když jsem mu řekla, že si je stejně nevezmu, protože držím půst, samozřejmě začal vyvádět a za všechno mohl půst (žádnou kloudnou informaci jsem z něj nedostala). Další den 21. jsem večer startnula a do týdne to bylo dobré.

Další 21 půst za půl roku se to opakovalo, ale asi jsem stihla startnout rychleji, než se to rozjelo naplno (20. den jsem ještě běhala po lese a noha maličko pobolívala), tak jsem si myslela, že už jsem si to odbyla minule.

Další 21 půst jsem o tom maličko věděla, ale zase se to nestihlo rozjet naplno a po startu se do týdne vše srovnalo.

Takže teď už jsem nic zlého nečekala. V neděli byl můj 21. den půstu a přes noc se to rozjelo přímo strašně. Ani náhodou na to nešlápnu a nabírá to na síle. V pondělí jsem podle plánu nastartovala a čekala jsem, že to začně ustupovat, opak je pravdou, už na to nešlápnu. Ale tak si říkám: za dva měsíce mě čeká 40, ale chodit musím.

Kamarád lékař mi řekl, že si za to můžu sama, že se to odvápnilo a že si těmi půsty strašně moc škodím. (Bohužel doktoři...)

Tedy napadá Vás něco? Protože jsem doufala, že to jednou, dvakrát prostě vydržím a bude odbouráno, ale tady to tak zatím nevypadá.


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 01:45
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
Ahoj a vítej :-)
jekoliž si tu nová, napiš něco o sobě proč půsty co je cílem atd. napiš jen rámcově do SZ průběh té první 40 neb podle nosa(patníku), poznáš kosa (40áře) ..vycházím z Tebou uvedeného
Citace:
chystám se tento rok na svou další čtyřicítku

především mě zajímá od 26 vejš ;-)
nemusíš bát že to píšeš začátečníkovi jsem tu profláknutá :-D
z toho pak budeme vycházet ;-)


+ANTONÍN Hodnocení: +1
úte 07.02.2017, 09:13
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
Lyra píše:
Když jsem mu řekla, že si je stejně nevezmu, protože držím půst, samozřejmě začal vyvádět a za všechno mohl půst (žádnou kloudnou informaci jsem z něj nedostala).
Jen kratce - vitej, i kdyz uz se asi letmo zname z Vitose :) .
Nicmene :idea: :arrow: proc s tim devce s tolika pustovnimi zkusenostm lezes za doktorama ? .. co jsi cekala za reakci ?
Ze Te pochvali ?
- "Nelezte s pusty do zumpy" - znas tuto dobrou radu ???

Ale k veci - jak boli, kde boli, spise krec ? Stehno, klouby (ktery), lytko, chodidlo ? Nebo bol uplne jinak ? Asi neco malo tusim, ale nejsem si na 100% jisty - rozved to tu:) .
Kazdopadne se velice pravdepodobne nejedna o odvapneni - pouzij selsky rozum (!!!) - kdyby ses odvapnila, proc to zacne az 20 den ?
Na to Ti Tvoji rozumbradove maj jakou odpoved ? Ha ?

Jak tu nekde jinde pise Petr, telo taha ze skrine stary bubaky .. co uraz kdysi davno ?:))) .
Na zaver jedna dulezita otazka - koukam dala uz ABCD - proc takto intenzivne pustujes, co Te ke tomu vede, motivace (ale po pravde !):))) .

P.S.
Lyra píše:
Ale tak si říkám: za dva měsíce mě čeká 40, ale chodit musím.

Jeste me napada, co kdyz Ti telo jednoduse rika "Nezatezuj me, lez, dokud to neodezni" .. jenze Ty jak vidim jsi tak trochu mezek a zkousis to (pac podle Tebe "musis" vid ? ;-)

Pisu to proto, ze jsem ted po cerstve vymene kycle za nerezovy s teflonem a porad slysim ze vsech stran : "Nezatezovat, nepretezovat, neohybat nad urcity uhel, nejit do hlubokeho sedu" atd. ..
No a ona ta bolest v krajnich polohach mi jasne rika, kolik jeste muzu a kolik uz ne, lepsi se to jen VEEEEELMI postupne:) .
Cize co kdyz tudy zovna vede cesticka, hmmm ?:) ..

Jeste Te mohli kamosove udove vydesit pocinajici artrozou (= postupe odumirani kloubu + jamek v dusledku vydreni se vzajemnym trenim o sebe).
Tam si nejsem jisty, jestli tuhle degenerativni zalezitost pust nejak zvrati, nemam zadnou zkusenost.
Co uraz, nastipnuti kloubu, nemela jsi nekdy ? Ktery jsi (staci ramcove, orientacne) rocnik vyroby ? :D)


+ANTONÍN Hodnocení: +1
úte 07.02.2017, 12:45
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Ahoj Cefe :)

Děkuji za reakci. Psala jsem včera na Vitariana, ale bylo mi řečeno, že tam už nikdo nejste, ať to zkusím tady :)

Co jsem čekala od doktora? No, skřípnutý nerv, ucpanou žílu/tepnu, že mi upadne noha? :D Ne fakt, to bolelo tak strašně, že jsem o tom fakt moc nepřemýšlela. Já mám zkušenost se zlomeninami, vyhozenými kotníky a koleno mám po operaci, takže jsem na lecos zvyklá, ale tohle bylo fakt moc, navíc i u zlomené nohy najdeš polohu, kdy tě nebolí (nebo bolí přijatelně), tady to nešlo.

Rozvádím: Začne to bolet nahoře na nártu a postupně se to přesune do celé nohy až do prstů, to znamená, že od kotníku dolů to bolí pekelně. Když ale budu hledat konkrétní místo, na které zatlačím a ono bude bolet, tak nic nenajdu. Časem pak nejde pohnout ani kotníkem, aby to nebolelo o prstech nemluvě.
Včera večer jsem měla pocit, že ta bolest vystřeluje do celého chodidla a cítila jsem, jak to tepe. Ale na té noze nic není vidět. Není to oteklé, jen je tu výraznější jedna horní žíla a je trochu teplejší, to je jediný rozdíl oproti té zdravé.

Odvápnění a artrózu jsem zavrhla, protože minule to po startu zmizelo, navíc tomu prostě nevěřím, to bych měla i jiné problémy.

O bubácích ze skříně vím taky, měla jsem na téhle noze tříštivou zlomeninu zanártních kostí, tomu jsem to přisoudila poprvé, a když to příště bylo v pohodě, tak jsem si říkala, že už se to vytáhlo.

Proč půstuju? No protože je mi z toho dobře. Tělo si většinou řekne, kdy je čas na půst a já mu v tom nebráním. Navíc mi to přináší vyšší poznání :)

Jinak já bych klidně i ležela, ale na wc musím (a už to je utrpení) a ono fakt když to bolí, že nenajdeš polohu bez bolesti, tak ani nemůžeš ležet. (To bys fakt vylezl na strop)

Jinak je mi rámcově třicet, jestli to stačí :) A jestli otázka směřuje na to, od kdy půstuju, tak vědomně asi od dvaceti, ale vím že už jako malé dítě jsem věděla, že když nejím, tak je mi dobře. (Pamatuju si, jak mi babička vynadala, když jsem 9 dní na chalupě nejedla)

Jinak po další šílený noci jsem to dneska namazala ibalgin krémem. Fakt se mi nechtělo, ale fakt už to nešlo. Vyspala jsem se aspoň dvě hodiny a teď to bolí dál.

(a mám taky ještě jedno podezření)


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 18:22
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
No odpovedi super podrobny, motivace atd - u me dobry:) .. infa teda mame kopu, tak pockame jestli kolegove s necim neprijdou:).
Ale jinak se priznam jsem ponekud v koncich, ikdyz - ta tristiva zlomenina muze leccos napovedet, kdo a jak to spravoval ?
Klidne artroza muze byt, enmusi byt jen vekem, to spis osteoporoza, kdyz jsou i jen vlasovy trhlinky na kloubkach, tak se to casem zacne o sebe drit, vysvetlovali mi to dlouze ortopedove, proc by byt nou radeji sli do totalky (endorpotezy) a znelo mi to dost logicky:).

Na kloubu kdyz pukne mas svrchni vrstvu kosti nejvic protkanou nervy, proto kdyz jsem si sedl necekane po padu na zem a prerazil si ten kycel jsem bolesti nevedel jak se jmenuju:).
(jak tu vtipne poznamenal jinde Tonda) :-) .

Z pohledu mechanika si totiz umim predstavt co kloub s vlasovou trhlinou a s nedostatkem maziva dokaze:).
Tak me napadlo, jestli tu artrozu (vydreni kloubku) nemas po te zlomenine, ale nevim, jen hadam, tapu, vic by mozna reklo CT, o tom kamosove mudri nemluvili ? Jen odvapneni a smytec ?
Mozna by to chtelo zkouknout jak to po case vypada, muze to byt cokoliv.

Co si ale myslim (kolegove potvrdi ci vyvrati), ze pust neumi tyhle "opravy" po urazech, to zase umejii mudrove s nozikama:).
podobne jako sly svojeho casu myty o tretich ( :-/ zubech apod.
Kdybych vedel ze znovu narostou v miste mych zbytku zubu, sel bych hnedle do kolika 40-ek by bylo zapotrebi :D))) ..

----------------------------------

P.S.
Co nahrati, nepomaha ? U me kdyz to prezenu s malo oblecenim a jsou mrazy, me tak slene berou kolena a klouby vubec, ze bych zblaznil, an se bolesti nezvednu ze stolcky (z hlubokyho sedu) musim si pomoct rukama jak to boli svine svinuta :) .
Do rana pod teplou perinou je ale vetsinou po problemu:).

I si treba davam pod prikryvku 1-2 termofory z PET flasek s teplou vodou, to je paradni narez:))) ..
Tak me napadlo, ze se telo hur prohriva v pustu a muze to spolu souviset, nekdy mi staci i pruvan v aute od ventilatoru na kotniky a uz vecer vysiluju:) .
Jeste se mi osvedcil (misto ibalgin gelu) obyc cca 3% EIS gel (modry na prokrveni, nebo cerveny na prohrati, jak kdy) .


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 20:13
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: stř 30.05.2012, 09:32
Příspěvky: 1961

Reputace: +992
Cef píše:
U me kdyz to prezenu s malo oblecenim a jsou mrazy, me tak slene berou kolena a klouby vubec, ze bych zblaznil, an se bolesti nezvednu ze stolcky (z hlubokyho sedu) musim si pomoct rukama jak to boli svine svinuta :) .
Do rana pod teplou perinou je ale vetsinou po problemu:)..

Za mě, příčinou artrózy jsou (vyjma některých infekčních nemocí) hlavně cukry.
Teplo samozřejmě urychlí regeneraci a něco pomůže ale příčinu neodstraňuje.


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 20:40
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Tříštivá zlomenina byla v sádře. Nic jiného se s ní nedělalo. Natáhla jsem se tehdy na parketách. Doktor když to viděl, tak mi řekl, že by něco takového v mém věku čekal po těžké autonehodě, a ne že jsem šla po parketách. Nicméně to srostlo a byl klid. Jen mě pár lidí upozorňovalo, že těch kostiček je tam strašně moc a že se taky může nějaká uvolnit a dělat tam nepořádek, což je ale neodhalitelný. Jinak ta zlomenina byla už celkem dávno, to je minimálně 10 let.

Hlavně je mi fakt divné, že první dvacetjedničky-nic. Pak byla ta čtyřicítka, cca 3 roky dozadu, taky nic. No po ní to začalo (nevím, jestli hned první 21, nebo až druhá) a pak to sláblo, takže jsem měla pocit, že se postupně něco čistí. Ten dnešek a včerejšek mi to přesvědčení solidně rozboural.

Ale hodně jsem teď přemýšlela, co jsem minulý půst, kdy mě to nechytlo a předtím, kdy mě to nebolelo, dělala jinak, než teď. Na co jsem přišla? O hodně méně piju. Protože když jsem s půsty začínala, prostě jsem si předepsala 4 litry vody denně a důsledně jsem je i přes 40 dodržovala. Pak jsem si ale někde přečetla: Hodně pije jen ten, co se bojí hladu, pijte, když máte chuť (myslím, že to byl pust.cz, ale fakt nevím) a tak jsem začala pít, jenom když mám chuť. (a hlídala si barvu moči, samozřejmě)

Včera, když mi došlo, tak jsem do sebe natlačila dva litry, dneska se taky snažím a bolest mírně ustupuje, ale pořád je to dost hrozný. (a možná ustupuje kvůli té mastičce)

Zima mi není, jsem celý den schovaná pod peřinou a nemůžu se ani pohnout. Je docela těžká volba: Hodně pít a chodit na wc (au au), nebo být v klidu :D


+Cef Hodnocení: +1
úte 07.02.2017, 21:10
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
kuk na strejdu :-)

skromný dotaz , když se dá daj nožky nahoru, boli to stejne?? min?? vic??
na tohle bych si vyhledal dobryho chiňana s jehličkama. bude někde kolize kost/nervy
viděl bych to , že při nepůstu si tam tělíčko vytvořilo po urazu neco aby mu to nekolidovalo,
a pri pustu to sezere,,,a nervik mezi dvema kostickama ja k zblazneni...cili tu drahu prerusit,,
a na to jest chiňan nej,,najde kabel (nerv) a umí ho vypnout....

ve 30artroza?? to by muselo mot nejaky duvod,,,geny, vrch sport, práce v dolech )))

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 22:25
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
Lyra píše:
Zima mi není, jsem celý den schovaná pod peřinou a nemůžu se ani pohnout. Je docela těžká volba: Hodně pít a chodit na wc (au au), nebo být v klidu :D

Tak si sezen bazanta, jsme jej "zlomeniny" meli ve spitale uplne kazdy, mladi, stari, zensky, chlapi, komplet vsici kycelnikove, hehehe :)) .

Nicmene k veci, koukam, ze si brzy odpovis sama, jeste pockame co na to Abicko az prijde a uvidime:) .
Evidentne to podle me souvisi s tou zlomeninou, nekde tam asi neco trci kam nema a drhne to, bez vody to drhne jeste vic:).
Nic jinyho me zatim nenapada.


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 22:43
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
jardeur píše:
.. bude někde kolize kost/nervy
Taky me to napadlo .. muze byt:) .


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 22:46
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
Abíčko je tu ale řeší to neveřejně ;-)
jakmile se k ně´čemu dopídíme a bude to ventilovatelné dáme to sem. :-)


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 22:56
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
ABCD píše:
Abíčko je tu ale řeší to neveřejně ;-)
jakmile se k ně´čemu dopídíme a bude to ventilovatelné dáme to sem. :-)



jéééé zase holčíčí šuškanda ....se zase nevobohatíme ..chjo :-))

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 23:09
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
Vobohatis se pozdejc, musime vydrzat :D ) .


+ABCD Hodnocení: +1
úte 07.02.2017, 23:20
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
Cef píše:
Vobohatis se pozdejc, musime vydrzat :D ) .


když jde o ženy rád se obohacuji průběžně )))

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


+ABCD Hodnocení: +1
úte 07.02.2017, 23:22
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
No jooo, jak jinak, uz jsme skoro zapomneli, ze si jardeur, vid ? >:-) :-D ..
( kecam, taky prubezne vobohacuju .. jeste .. zatim :) )


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 23:27
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
Cef píše:
No jooo, jak jinak, uz jsme skoro zapomneli, ze si jardeur, vid ? >:-) :-D ..
( kecam, taky prubezne vobohacuju .. jeste .. zatim :) )


tak ženy jsou obohacující ))) z principu

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


Hodnocení: 0
úte 07.02.2017, 23:33
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Ahoj jardeur :)

Nejvíc bolí změna. To znamená, že když to mám hodinu nahoru a pak to dám dolů, tak ve chvíli, kdy se do toho nahrne krev, tak to stojí za to. Stejně pak, když to vrátím, dám nohu nahoru do klidu, tak to zase stojí za to. Celkově to bolí furt, akorát když je to v klidu, tak trochu méně. Spát se s tím rozhodně nedá a po třech dnech co to bolí pořád stejně mi to začíná lézt do psychiky. Trochu ráno pomohla ta mast, ale to tak na dvě hodiny (nebo jsem byla tak unavená, že jsem to prostě přespala).

Myslím si něco podobného. Mám pocit, že tam něco putuje, že se to prostě uvolní. Číňan mě nenapadl, zkusím něco najít.

Jinak se, pánové, nebojte, o nic nepřijdete :)


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 00:59
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
Lyra píše:
Ahoj jardeur :)

Nejvíc bolí změna. To znamená, že když to mám hodinu nahoru a pak to dám dolů, tak ve chvíli, kdy se do toho nahrne krev, tak to stojí za to. Stejně pak, když to vrátím, dám nohu nahoru do klidu, tak to zase stojí za to. Celkově to bolí furt, akorát když je to v klidu, tak trochu méně. Spát se s tím rozhodně nedá a po třech dnech co to bolí pořád stejně mi to začíná lézt do psychiky. Trochu ráno pomohla ta mast, ale to tak na dvě hodiny (nebo jsem byla tak unavená, že jsem to prostě přespala).

Myslím si něco podobného. Mám pocit, že tam něco putuje, že se to prostě uvolní. Číňan mě nenapadl, zkusím něco najít.

Jinak se, pánové, nebojte, o nic nepřijdete :)


ok zkus, muzu vedet odkud jsi?? jestli jsi z phy mohl bych neco doporucit, sam jsem tim neprosel , ale u vlemi blizke osoby
to dela zazraky...
muj skromny pohled je , ze se ti opravdu nerv dostal mezi dve kosti... to zadna mast bohuzel neporesi, vim ze mi to keca,
ale tohle bude potreba nerv (kabel) odpojit...doktor by to šmiknul, čínán to bude umet jehlou odpojit v ,,rozbocovaci"
neco jako shodit pojistku v elektrice....

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


+Cef Hodnocení: +1
stř 08.02.2017, 10:30
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
jardeur píše:

muj skromny pohled je , ze se ti opravdu nerv dostal mezi dve kosti... to zadna mast bohuzel neporesi, vim ze mi to keca,
ale tohle bude potreba nerv (kabel) odpojit...doktor by to šmiknul, čínán to bude umet jehlou odpojit v ,,rozbocovaci"
neco jako shodit pojistku v elektrice....



no jo jenže ta pojistka je tam z nějakého důvodu :-)
jak uvedla chce jít do další 40 a posledních pár půstů nepřeleze přes 20 tělo (ta pojistka) jí dává jasný signál STOP
vypnutím by sice problém obešla a třeba by nebolelo, ale! co by se stalo když by šla dál a byl by to jiný problém? :idea:
proto si myslím že to co tam zlobí, bude zdá se ještě něco jiného :-)
zkusme prosím ještě chvilku počkat a jistě se dopídíme jádra pudla


Naposledy upravil ABCD dne stř 08.02.2017, 22:58, celkově upraveno 1

+Cef Hodnocení: +1
stř 08.02.2017, 11:10
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: pát 27.01.2012, 19:59
Příspěvky: 2822

Reputace: +1216
Pokud je to nerv co prochazi nekde zprehazenyma kustkama po urazu (stav je uz nemenny) obejiti pojistky by vadit nemuselo:) .
Ovsem, pokud je to signal, ze na povrch vyplaval letity prusvih a je potrebi jej resit, tak ouvej, nemusi to byt to prave:) .

Asi jako byste misto doliti oleje do autaku vypnuli kontrolku oleje a stvali na to a jezdili dal az do zniceni motoru.
Cinani jsou urco dobri, ale chce to v klidu promyslet a opatrne s nim, az uplne nakonec po vylouceni jinych moznosti.

Dost jsem premyslel, proc ta haxna po zlomeni bolela jako tisic certu, no abych s ni nemaval jako idiot na vsecky strany a nepuklo jeste vic a dal, ze jo ..
"Vypnu" nervy (to se da lehce oblbovakem) a mam na pruser zadelano raz dva:) .
Nic .. vyckejme :-) .


Naposledy upravil Cef dne stř 08.02.2017, 12:33, celkově upraveno 1

+ABCD, +ANTONÍN Hodnocení: +2
stř 08.02.2017, 11:57
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
Ještě doplňuji, pokud by to byl nerv jistě by se problém projevil již při prvních půstech potažmo měla by s tím problém i když asi né tak citelný i mimo půst :-)


+Cef Hodnocení: +1
stř 08.02.2017, 12:14
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Tak jdu ukončit dohady. Je to zánět. Ukázkový.


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 14:03
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
no vida ono se to vyloupalo samo ;-)
zánět čeho? přesnější specifikace by se hodila ;-)


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 14:09
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: pon 06.02.2017, 18:29
Příspěvky: 12

Reputace: +3
Čeho přesně, to nevím, ale jsou to ty zanártní kůstky.

Takhle noc byla přímo děsivá a já se nemohla dočkat rána. Poslední dvě hodiny už jsem jenom koukala do zdi a vrtěla se, protože to nesnesitelně bolelo. Našla jsem tu alternativní paní doktorku (homeopatika, akupunktura, atd) a přemluvila jsem jí, že mi musí pomoct. Je to vnitřní zánět, proto to ani není tak oteklé. Opíchala to jehlama, předepsala Heparoid a protizánětlivé kapky, mám ledovat (ne zahřívat) a hlavně nešlapat.

Příští týden jdu na kontrolu, má podezření, že mám problém s játry, nebo ledvinami, chce to zjistit, abych mohla dál půstovat. Přátelé, takhle osvícenou paní doktorku jsem v životě nepotkala. Sama prý drží občas čtrnáctidenní půsty a řekla mi věci, co jsem ani netušila.

Věděli jste třeba, že při půstu prstýnky, řetízky a náušnice narušují očistné úkony těla a nemůže tudy dobře proudit energie? Taky nemám nosit černé prádlo, protože si tím ruším lymfatické proudění. Fakt jsem koukala, příště dostane obrovskou kytku. Sice to furt bolí, ale ulevila mi.

Taky prý ty půsty nedělám úplně dobře, ale to že mi řekne až příště.


+ANTONÍN Hodnocení: +1
stř 08.02.2017, 14:19
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
a helemese...kde? kdo diagnostikoval, proc pust navyresil,,,sakra,,,,vic otazek nez na zacatku )))

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 14:20
Profil

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
tak hlavně že se ulevilo ;-)


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 14:34
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst

Registrován: úte 21.02.2012, 00:17
Příspěvky: 254

Reputace: +84
ty jo,,,tak to je zazitek :--)

to cerne pradlo me zarazilo?? jak muze mit barva vliv?? spatnou velikost bych chapal,,ale barva??

a jatra??ledviny,? po 40 kach?? to sem myslel jako ze budou jako novy !!!

_________________
nejhorší způsob smrti je smrt z vyděšení ))


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 14:47
Profil

(Mirek, admin)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 15.12.2011, 10:43
Příspěvky: 3258

Reputace: +1690
Vlivu barvy bych věřil. I feng shui klade na barvu velký důraz. Při půstech se podstatně zvyšuje citlivost člověka na různé neběžné věci, co jiní lidé nevnímají. Nedávno jsem si oblékl červenou-černou košili, kterou jsem nikdy neměl moc rád, ale tentokrát mě už úplně pálila jak oheň a měl jsem pocit že se dusím, musel jsem ji po chvíli servat a už mi nikdy nesmí do ruky. A nebylo to materiálem, ten byl na omak příjemný.


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 15:26
Profil Zobrazit autorovy stránky

(ABCD-a)
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.01.2012, 15:06
Příspěvky: 1141

Reputace: +830
Ještě bych se Lyro koukla na proudění lymfy :-)


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 15:38
Profil
 Odkaz na příspěvek Re: 40-ti denní půst
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31.07.2012, 19:04
Příspěvky: 550
Bydliště: Horšovský Týn
pestrá strava sungazing dosažený půst 1 den dosažený půst 3 dny dosažený půst 7 dnů dosažený půst 21 dnů křesťan
Reputace: +298
Ahoj a vítej. :flower:


Lyra píše:

Věděli jste třeba, že při půstu prstýnky, řetízky a náušnice narušují očistné úkony těla a nemůže tudy dobře proudit energie? Taky nemám nosit černé prádlo, protože si tím ruším lymfatické proudění.


Každý kov na těle v uzavřeném obvodu a každá jizva přerušuje tok energie. Stačí například když dáš přívěšek na kožený řemínek a je to v pohodě.
A bílá barva obsahuje všechny barvy. Zvyšuje Tvoje vibrace. A černá je přesnej opak. Je jangová. Proto jí mají teenageři v oblibě.
Nezkoušela si CRP test. Dá se koupit v lékárně a dokáže určit i původce zánětu. Zda bakterie, nebo viry.

_________________
Sedm miliard lidí na planetě = sedm miliard cest.

Aneb

Žák se učí,
učitel má touhu vyučovat,
mistr inspiruje.

admin: Uživatel zesnul 2. května 2017. Vzpomínáme.


Hodnocení: 0
stř 08.02.2017, 17:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 50 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz